-
Fotka
Já vim že jsem jí už sem dávala ale když Michael je na ní tak sladkej.Jak se tak tváři nevině *14*
http://mjjgallery.free.fr/invin cible/appearances/virgin/outside/11 3.jpg -
-
Re: Fotka
jj je tam tak nevinny a sladoucky !!! *14* *14* *14* *4* *4* *14* ale nejlepsi fotky jsou kde ma zlatacky !!! *14* *14* nema nekdo nahodou nejakou tu fotenku ? *7* *15*
-
-
ahoj
Ahojky *4* dneska ve skole byla prdel !!!! *15* hlavne kdyz za mnou prisel David(napul fanousek ale spis nn) a rekl mi ze jeho babicka ma propisku s MJ tak jsem si sla za nim kleknout pac od sedel na kresle a na gauci nebylo misto *4* ja jsem tam do neho valila takovy kecy ze chvilema nevedel o cem mluvim ale zjistila jsem ze neveri tomu co rikaji o nem , ze ho nesoudi podle vzhledu a chce abych mu pujcila DVD Odkaz,bravo legenda a This is it(jestli mi to rozbije nebo nejak poskodi tak ho uskrtim,roztrham na kousicky a hodim ho do zachodu) !!!!! *15* *15* *15* a jeste mu dam zadarmo Number one musim podporovat fanousky !!! *4* a zvlast ty pekne !!! *15* *15* -
-
Re: ahoj
čau,no hlavně ty pěkné,že? *15* *15* *15* bez nich by to nešlo *1* -
-
Re: Re: ahoj
bez nich vazne nn *15* -
Re: Re: ahoj
To nechápu jak by ho mohl soudit podle vzhledu,když byl nádhernej *1* Ale musela to být fakt sranda.Úplně tě vidím jak do něho valíš o MJ a mu se z toho motá hlava *15* -
-
Re: Re: Re: ahoj
no jenom tam za kazdou vetou kyval *15* ale slo videt ze pochopil ze MJ miluju *15* a to ho evidentne sralo *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ahoj
Ho sralo že miluješ MJ? To je divny...
-
-
-
-
-
achjo...
holky já už budu muset jít..chtěla bych to tady dořešit s váma ale nemůžu..tak holky do toho dostante toho hekra co tady děláš bordel a ničí naše vztahy aby nás rozvrátil..doufám že mi pořád věříte..tak se tu mějte páá! *4* *3* :-* *3* -
-
Re: achjo...
papa *4* -
-
Re: Re: achjo...
papa neboj ja ti verim *4*
-
-
-
fotky
koukám, že pajka nás tady zásobila fotkama *15* všechny jsou úžasný *4* *15* -
-
Re: fotky
jsou *14* ale komentovat každou zvlášť by bylo na dlouho *15* -
-
Re: Re: fotky
Přesně, jsou nádherný, ale tolik komentů se mi fakt psát nechce *15* -
-
Re: Re: Re: fotky
jj jsou spesl *15* *3* *1*
-
-
-
-
film
Ahoj, jsem sem dlouho nic nepsala, ale dneska k tomu mám důvod. *15* Včera jsem na nějaký německý televizi viděla film, jmenoval se Die Jacksons. Film byl americkej, ale německy nadabovanej. No něco jsem si odvodila, ale prostě jsem to musela dokoukat.. Bylo to fakt zajímavý, třeba jste to taky viděly. Nebylo to jen o Michaelovi, ale prostě celkově z života jeho rodiny. Něco jako zdokumentovaný Moonwalk, kde popisuje svý dětství a začátky kariéry, až po vystoupení Billie Jean na Motown 25.
Fakt mě to dostalo, člověk si aspoň dokáže udělat obrázek, jak nesmírně těžký to měl nejen Michael, ale celá jeho rodina.. Málokdo si to dovede představit, čím vším si musel projít a tím víc mě nadzvedl ze židle článek z Top dívky, kde píšou, že chudák Justin Bieber je ze zájmu fanoušků a paparazzi celý zničený. Omlouvám se všem, kdo ho maj rádi, ale Justin přece nezažil ani polovinu z toho, co musel vytrpět Michael. No, ale to je jedno, třeba na to lidi jednou přijdou sami.. -
-
Re: film
jeeeeee já jsem to taky videla... dávali to na VOX myslím.. *15* ale sem to viděla až tak z půlky filmu.. ale docela jako dobrý no.. sem u toho aj brečela když Michael taky brečel a tak ..... :(((( ♥♥
-
-
A je vymalováno....
..Ewa Farna přestihla v návštěvnosti Jacksona !!!! -
Michael Jackson
Michael Jackson
.......................... ...... Bude mět ve středu pohřeb.................
budeto ves zpravah.tv. nova prima čt1. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
proč?
Mě je líto jeho dětí..Ztratili toho nejskvělejšího tátu na světě..On je miloval a oni zase jeho. Jinak,prý byl michael závislý na narkózách. chtěl uspat ikdyž mu odstraňovali akné. Jen je blbost aby ho pohřbívali bez mozku..Ať ho pochovají takového jak umřel i s mozkem...R.I.P. *4* *4* *9* -
MJ
Tenhle článek jsem teď četla prvně
http://www.blesk.cz/clanek/show biz-legenda-jackson/117954/komentar -michael-jackson-sebevrazda.html -
-
Re: MJ
Já si taky nemyslím,že by se zabil sám.Miloval své děti a myslím,že si je nepřál opustit. -
Re: MJ
On by se nezabil. Každý ví, jaký měl strach ze smrti a ještě když tady měl děti a naplánované turné -
-
Re: Re: MJ
No víš linuš, ono je to těžký. Někdy se člověk na takové dno, že to jeho NIKDY převrší okolnosti. Tím samozřejmě nechci, ani nemůžu tvrdit, že to bylo tak, nebo onak, ale vím, že bohužel v životě jsou i takové zvraty, které bychom nečekali. -
-
Re: Re: Re: MJ
Jasně nepopírám že mohl přijít zkrat. Ale raději na to ani nemyslím -
-
Re: Re: Re: Re: MJ
Možná by bylo lepší, kdyby už žádné zprávy nepřišly, viď? Pááá -
-
Re: Re: Re: Re: Re: MJ
No to jo. Ale stejně. Pokaždý když do napsali o mě, přibude článek klikám jak divá
-
-
-
-
-
-
...
Lidičky umíte někdo pořádně dobře anglicky?? Já se s tímhle peru, nezkusil byste to někdo přeložit??
They wanna get my ass
Dead or alive
You know he really tried to take me
Down by surprise
I bet he missioned with the CIA
He don't do half what he say
Dom Sheldon is a cold man
He out shock in every single way
He'll stop at nothing just to get his political say
He think he hot cause he's BSTA
I bet he never had a social life anyway
You think he brother with the KKK?
I bet his mother never taught him
Right anyway
He want your vote just to remain TA.
He don't do half what he say
Dom S.Sheldon is a cold man
Does he send letters to the FBI?
Did he say to either do it or die? -
-
Re: ...
Chtějí si prdel
Mrtvý nebo živý
Víte, on opravdu pokusil vzít mi
Podle překvapení
Vsadím se, že missioned s CIA
On Neprovádíme polovina co říct
Dom Sheldon je studený muž
Ten se v šoku každý způsob
He'll zastávka na nic jen aby dosáhl svého politického říct
Si myslí, že teplé způsobit, že je to BSTA
Vsadím se, že nikdy neměl společenský život stejně
Myslíš, že brácha s FAQ?
Vsadím se, že jeho matka nikdy ho učil
Právo beztak
On chce svůj hlas jen zůstat TA.
On Neprovádíme polovina co říct
Dom S. Sheldon je studený muž
Brání mu posílat dopisy FBI?
Řekl to buď udělat, nebo zemřít?
Náš online překladač používá -
-
Re: Re: ...
hezky *15* -
Re: Re: ...
Jsem použila překladač:)
-
-
Re: ...
bohužel já taky ne. jen se slovníkem ale to by mi taky trvalo dlouho je mi líto snad někdo jinej. *9*
-