-
Machael Jackson Memorial
nevíte kde bych si mohla zkouknout celej pohřeb Majkího?? já ho neviděla jelikož sme byli pryč a na youtube je to po kouskách a navíc anglicky...prosí prosím jestli někdo víte kde bych se na to mohla podívat? -
-
Re: Machael Jackson Memorial
nevím, kde podívat, ale já to stáhla na www.ulozto.cz .. je to na dvě části a česky *3* -
-
Re: Re: Machael Jackson Memorial
dík
-
-
-
tak ahoj..
Tak nic krásky moje loučím se s váma. Nejspíš tu budu až zajtra takže se tu mějte fandárově a nezlobte mi tu moc. Jinak si neposlintejtze klávesnici když budete čumět na videa s Majkím... *14* *14* *14* Páčko.. *14* *3* -
*
Leč se mi nechce budu muset opustit PC,protože mám za bratra blázna a ten požaduje přístup k internetu *16* *15* Krásný sny o Majkím zítra večer pa *14* *15* -
POjedu pá
Holky za hodinu jedu do Krkonoš a vracím se až v pondělí. A nebudu mít přístup k PC, ale pak se někoho z vás optám. Kdo mi řekne co jste probírali? Nehlaste se všichni. *1* -
--
§§ § §
§ §§§ §
§ § §§
§ § §§ -
Ach jo
Moc se omlouvám, teď nemám moc času ale na Michaela a Vás všechny moc myslím. Mějte se krásně .Zase to bude lepší -
*
Čaaaaaaaaaau lidiii!!!! až ted jsem se dostala k pc... hurááá *15* *15* *15* -
-
Re: *
ahoooj pajko *3* -
-
Re: Re: *
Ahoj Anett *15* *3* -
-
Re: Re: Re: *
do kdy tu dneska budeš? *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: *
tak ako včéra *15* nějak do 10h a ty?? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: *
to jo no *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: *
je to čím dál vic přísnější =( do 9 *9* *15* ale je to zas lepší než mít zákaz na týden ne?
-
-
-
-
-
Re: *
nóó spermíku *15* se mnou se tu nikdo nebavííí *15* *15* *15* -
-
coo jak too prooč? Si něco provedla??? *15*
Jo a hele co se tu řeší o šíkane? Kdo zas začal raplit že tu někoho šikanujem nebo coo?? -
mi nereagujou na moje příspěvkyy *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: *
aháá *15* *15* TAk aspon že já reaguju coo *15* *3*
-
-
-
-
grrrrrrrr :-D
http://foto.osobnosti.cz/michael-ja ckson-379190 hééééééééj já chci taky!!! jet na slonovi... s Michaelem *15* *14* -
-
Re: grrrrrrrr :-D
*14* *14* *14* *14* *14* -
Re: grrrrrrrr :-D
jeeee *14* *14* *14* *14*
-
-
CO??
cože?? 4 roky?? bože můj!! jestli tam michael bude 4 roky tak mě vážně zavřou do blázince!! já myslela že to číslo je počet hlasů a né dní!! 4ROKY bože to umři!§ si řekni že čtyři roky budeš klikat to je na zbláznění!! *15* -
-
Re: CO??
kde ctes ze 4 roky?? *15* -
Re: CO??
asi si dám vytisknout parte!! *15* *15* -
-
Re: Re: CO??
Co jaký 4 roky???
-
-
-
??