Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SES BABOCHLAP!!!!!!!!!!!!!!!!
  • vendy

michael byl supr milovala jsem ho a jeho pisne tez jsem moc smutna ze uz neni je mi smutno kazdy vecer posloucham jeho pisne dekuju jen jemu *14* *14* *14* *14* *13* *13* *13*
  • kristyn875

???

ahojky..pls nevíte někdo kde tedy bude Majky pohřben??..dneska sem četla v novinách, že se o tom ještě spekuluje?? *7* *9*
    • janinkaa

Re: ???

jeho (Majkýho) přání je, aby byl pohřben v Neverlandu, ale jeho rodina se rozhodla, že bude pohřben v Hollywoodu. *9* *9* *9*
      • Re: Re: ???

Ale to snad bylo z důvodu, že to zákon nepovoluje pohřbívat mimo hřbitovy né? *7*
      • kristyn875

Re: Re: ???

twe to je moc..alespoň tohle mu mohli splnit..tam by se mu určitě odpočívalo líp *9* *9*
        • janinkaa

Re: Re: Re: ???

Přesně tak, myslím si, že by mu to jeho přání měli splnit, jsou fakt bez srdce. Neverland byl pro něj domovem a oni ho chtějí nechat dát do Hollywoodu, do toho začuchlýho města, že se nestydí. *16*
  • la toya

no musim priznat ze to ze se jeho sestra La Toya postavila po tom prvnim odvineni proti Michaelovi jsem nevedela :-) je to celkem smutne *9*
  • ??

ahoj lidii....tak jake novinky se objevily o Majkíím dneska? :-)
    • lina25

Re: ??

Nó, koukni do napsali o mě...:)
      • Re: Re: ??

no...pekne veci teda o nem pisou jak vidim :-(
        • lina25

Re: Re: Re: ??

Jsou to novinářský prasata... Že se nestydí
          • Re: Re: Re: Re: ??

oni aby se stydeli?..to v zadnem pripade....ani nechci vedet kolik lidi na tom ze Michael umrel bude vydelavat penize tim ze budou roznaset drby :-(...nejhorsi na tom ovsem je ze uz se Michael ani nemuze proti tem lzim ohradit *16* *8* *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ??

vymáchala bych jim hubu v hnoji, nesnáším je !!!!!!!! *16* *16* *16*
    • thesimsa

http://www.magazin.cz/lifestyle/420 1-takhle-lakal-michael-jackson-sve- milence?uid=

Dost hnusnej clanek..Newim jestli tomu mam verit nebo ne *9*
      • Re: Re: ??

no mi se tomu moc verit nechce...ale i kdyby byl gay tak co?? myslim ze jeho fanousci by ho porad stejne zboznovali *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
        • thesimsa

Re: Re: Re: ??

Tam milovali to jo:-)) Ja jsem tomu nejak neverila ale kdyz ctu tyhle clanky tak uz fakt nevim cemu mam verit...Akorat pochybuju ze by pouzival tu vetu s tim lizatkem *13*
          • terkatolarova

Oni to psali jen proto že sami byli buzíci a neměli co psít tak si to vymysleli
          • Re: Re: Re: Re: ??

no to s tim lizatkem me fakt dostalo...ted uz se bude ale tezko dokazovat pravda kdyz on sam uz nam ji nepovi *9* bohuzel *9* ale ja osobne tomu neverim...
  • otázky

Já si každé ráno dávam stejnou otázku proč zrovna on proč tak mladý proč nám ho bůch přivolal k sobě *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
    • terinda321

Re: otázky

Neboj to nejsi sama!! *9*
  • bulvár

už je to fakt trapné ty jejich řeči,v jeden den je MJ gay a měl pohlavní styk s kupou milenců a na druhý den už je zase impotent.No chápete to někdo!!!!A za tohle ti lidi dostávají peníze????
    • zanesskaaaa

Re: bulvár

na tom libimseti.cz.. to je do nekonečna jestli jste to nečetli tak bych bejt váma ani nečetla.. je to dost nechutný.. prej ,,Král popu ti olíže lízátko'' dost ubohý jako.. kdyby alespoň napsali co DOKÁZAL.. a ne to co nikoho nezajjímá.. akorát tam maj potom komentáře ve stylu NECHTE HO UŽ NAPOKOJI.. to nemůžou psát něco lepšího booože *8* *8*
      • thesimsa

Re: Re: bulvár

Ty clanky na Libimseti.cz jsou brutalni..Iditi..Porad tam nekdo pise at uz mu daj pokoj a oni furt rejou..
        Jo to "Kál popu ti olíže lízatko" me fakt dostalo *8* Jeden z nejhorsich clanku co tam o Majkym byl..
    • Re: bulvár

Máte pravdu je to fakt trapné!!!!
      To je vždycky hrozný když někdo umře a oni pak o něm píšou takové nesmysly jako třeba tady o michaelovi *5*
      • Re: Re: bulvár

máš pravdu jsou hnusní *10*
    • Re: bulvár

jo dostávaj. to je na tom to nejhorší no ještě taky že si vymejšlí to je horší *9*
      • Re: Re: bulvár

jj to máte pravdu
        já to napsala jen proto že mě přemluvila kámošika by bylo jasno *4*
  • besta

film

ktery je podle vas nej film s michaelem podle me je to captain eo ale hlavne vsechny!!! *4* *4* *4* *4*
    • thesimsa

Re: film

Moonwalker
      • kacenka33

Re: Re: film

no já mám zatím Moonwalker...na Capitan E.O se zatím teprve chystám podívat =)
    • riki.002

Re: film

To nedokážu říct, viděla jsem jen Moonwalker, ale i kdybych viděla všechny, tak bych i tak nevěděla...každý film má nějaký děj a já jsem teda měla (A MÁM) Michaela radši na zpěv, ale neříkám, že je ve filmu špatný, naopak tam jde vidět jak se snaží... *14* Je úžasný brouček! *4*
      • angie72

Ghost je bombáckej. Natáčení trvalo přes 2 roky, ač má 35 minut. Majkí tam hraje dvě role. Hraje i toho starostu, ale to jste určitě už viděli. Je to nádherný. Ale řekla bych, že vše, kde hraje Majkí je krásný.

Já co čtu knihu Moonwalk, tak musím říct, že Majkí byl tak inteligentní člověk, ještě víc, než jsem si dokázala myslet, že nestačím vycházet z údivu. Vážím si ho stále víc a víc!
      • polinka

Jo já jsem taky viděla jenom moonwalker... Takže to nemůžu posoudit. *3*
  • ijfcoicd

Jak se to tedy udělá?Bude tam Michael nebo ta pitomá Madonna?Možná už tu to bylo,ale mě se to tu moc nechce číst :D:D Tak mi prosím odpovězte.
    P.S.Omlouvám se za svojí lenost *1* *4*
    • kristyn875

Re: ijfcoicd

mno to se ještě neví, ale doufáme, že tam dají Majkyho..protože ten si to místo prostě zaslouží! *5*
  • chiaramj

29.srpen

Chci se zeptat jestli už jste nějak vyřešili ty Majkího narozky??
    • kacenka33

Re: 29.srpen

ještě asi ne
      • jirineczka

Re: Re: 29.srpen

az to tedy nekdo zjistite tak mi to plsky napiste do vzkazu kde se tedy ten sraz ma konat ju a jinak mam vas vsechny pozdravovat od Majkího vcera jsem s nim mluvila a je prej stastnej jak na neho myslite a jak jste radi ze nekdo takovej jako je Majkí vubec vesel do sveta pop music
        • lask1

Re: Re: Re: 29.srpen

Dúfam, že to ńie je zase tá Baluska. *15*
          Už je asi trojmo. *1*
          • jirineczka

Re: Re: Re: Re: 29.srpen

ja nejsem Baluska
            • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: 29.srpen

Tak prepáč.

Dívala som sa na to video na stream.cz,
              tam ten pán vysvetloval o tom vyvolávaní.
        • angie72

Cožeee?????????? Tak teď jsem asi nějak mimo *15* *15* *15*
          Můžeš to víc a lépe definovat?
          • jirineczka

no ja se zabivam duchama a umim je vyvolat a komuniovat s nimi ale s Majkím je to trochu slozitejsi jelikoz mluvil anglicky a jinak jsme pomohla k vyreseni jedne zahady pri ktere zahynula jedna holcina,vstoupil do ni a ovladnul ji duch opravdu verte mi muze se to stat
            • Re: Re: Re: Re: Re: 29.srpen

Tak když ho budeš teda vyvolávat, tak se ho zeptejte jak umřel! Co se mu doopravdy stalo.
          • zanesskaaaa

asi se jí to třeba zdálo ne *7* *15* .. jako ve snu *4*
            • jirineczka

Re: Re: Re: Re: Re: 29.srpen

ne ja s nim kazdej vecer mluvim vyvoalvam jeho ducha
          • Re: Re: Re: Re: 29.srpen

jak si s ním jako mohla mluvit, to je nějaká volovina...tos jako vyvolávala jeho ducha??:-D *15*
        • lina25

Prosímtě.... kde jsi s ním mluvila????

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit