Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kika...

aa

Poslouchejte teď v superstár zpívají duet od Majkího..honem
    • torema

Re: aa

A zase řvu.
    • zanesskaaaa

Re: aa

Uplně jak jsem slyšela tu melodii, tak uplně takovej krásnej pocit.. ale neumí text... to se nedá poslouchat *15*
  • jacksonka

ach jojo

zajímavé je že když začnu psát já tak mě buď všichni ignorujou a baví se mezi sebou nebo tu nikdo není nebo si semnou nikdo nepiše *9*
  • luciq-dc

titulek

jste teďka nějak změkli co? *15* že ste ani nenapsali *9* asi pujdu brzo spát..mám ttž rýýmu *9* *9* *15*
    • luciq-dc

Re: titulek

tak jo jdu spáát.. *15* a myslim to smrtelně vážně i když to tak nevypadáá..dobrůůů..dobrůů.. prd přejeee *15* *14*
      • thesimsa

Re: Re: titulek

Dobrou prde zmrde *15* *15* *15*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: titulek

Lískni si *15*
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: titulek

Tss *15* proč jen já ? *15* všichni tu mluví sprostě *15*
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: titulek

není zač *15* *15*
            • zanesskaaaa

Tsss. tak dík za podporu no *15*
            • thesimsa

Coo ? prooč ? *15* *15* mě to stačí.. ja měla za minulej víkend omlácenou hubu dost *15*
            • zanesskaaaa

*15* .. ty mě máš podporovat *15* .. jeptiško *15*
      • zanesskaaaa

Re: Re: titulek

Dobroou Prde *15* *14*
  • anet.k

KONČÍM

NASTALA OBROVSKÁ POHROMA SVĚTA a to je že musím jít spat tak pa *15* *15* *15* *15* a krásný sny o MAJKÍM. *14*
  • janicka.voj

michael is best singer

zrovna mam nocni a posloucham majkiho,holky poznaj ze sem v praci ani me nemusi videt,staci kdyz slysi majkiho. *1*
  • polinka

velká pardubická :-D

ted jsem se koukala na velkou pardubickou, vyhrál váňa je to fakt borec *3* to sem sice nepatří ale nevadí *15*
    • polinka

Re: velká pardubická :-D

jo ten konec byl bombastickej *15*
    • thesimsa

Re: velká pardubická :-D

Taky sem chvílu koukala *15* Je dost dobrej ... Já su ráda, že se na koni udržím *15* *15*
      • zanesskaaaa

Re: Re: velká pardubická :-D

To jste všichni koukali na to týrání koní *15* .. néé.. on to vyhrál.. dobře on *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: velká pardubická :-D

Sem se nedívala ... pouze poslouchala a v tom je veliký rozdíl *15* *15*
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: velká pardubická :-D

To je to samý.. prostě jsi to vnímala.. *15*
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: velká pardubická :-D

Grrr *15* *15*
            • zanesskaaaa

Nezájem *15* .. prostě vnímala *15*
            • thesimsa

Ano, ale pouze jedním smyslem *15* *15*
  • polinka

Ahojda

čauky holky. *4* jak se máte? dneska ve škole sme měli dost dobrý haldy *15* *15* *15* ale to počasí me sere!!! *16* *15*
    • zanesskaaaa

Re: Ahojda

Ahooj.. joo hej my taky *15* ... ale radši to sem psát nebudu do je sprostýý *15* .. ale málo výtlemy dneska *15*
      • thesimsa

Re: Re: Ahojda

piš, piš *15* *15*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Ahojda

Néé to nemůžu.. to je sprostý *15*
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Ahojda

můžeš *15* *15* máš smůlu už si to nakousla *15*
    • tamarpag

fajnee a me taky se*e,desna kosa,a kdyz bylo v lete vedro jak jsem se na zimu tesila ale ted bych to mozna i vymenila *1*
    • anet.k

ahoj. zapni si klikárnu a hlasuj pro MAJKLA. můžeš jednou za 5min. mě to baví *1* http://www.ujdeto.cz/qcharts.php?si d=1597&q=fccb3ee15a361c9149a8c85277 5fa5d9
  • tea301

no lidi

budu muset pomalu nevidim hlava mi padá na klávesnici příznaky nespavosti du dělat haji duci a doufám že se mi bude zase zdát o michaelovi jako za čtvrtka na pátek se mi o něm zdálo ceklou noc ale po chvíli dycky něco jinýho a pak sem to vůbec nechápala!! tak dobrou kočeny a taky vám přeju sladký sny!! DOBROU MICHAELE A MŮŽEŠ MĚ ZASE PŘIJÍT VE SNU NAVŠTÍVIT!! *14* *14* *15*
    • luciq-dc

Re: no lidi

konečně jde někdo spát *15* teď můžu jít taky *15* *15* já jsem dneska hrozně unavená z určitě činnosti *15* *15* *15* takže taky dobróu *5*
      • zanesskaaaa

Re: Re: no lidi

D
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: no lidi

obroou ženy *15* tam mělo být *15*
      • thesimsa

Re: Re: no lidi

Jaké činnosti ? *15* povídej přeháněj *15*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: no lidi

Tooo už se asi nedozvíš *15*
  • tea301

pro prda

dole se to ztrácí tak to dám sem

ale prosimtě ty že jsi dementní!! tak to neznáš mě!§ jít semnou a smíma kámoškama jednou ven byla bys stejně blbá!! abych to schrnula!! 1. sem se v autobuse tak smála že sem se zohla a dala ránu rovnou do tyčky na držení a celej bus vybuchl!! 2. kámoška vycházela z busu ujela ji na těch schodech noha a místo aby vyšla vyjela po prdeli takže další brdéél!! 3. sme seděli na lavečce holky meditovali tak sem řekla že bdu taky jenže ta lavečka neměla opěrátko sem se převrátila do zadu spadla do trní rostrhla si triko! 4. sme byly u kámošky jednou večer a když sme odcházeli sem u nich po tmě vrazila do stojanu na prádlo protože nějakej chytrák ho dal doprostřed zahrady! 5. kámoška řekla děte rovně po mostku jsou tady dry jak nám dělají ty silnice!! jenže já jsem stála zkřiva a šla jsem rovně a zahučela jsem do metrové šachty a kámoška mě musela vytahovat!! 6. jsem se bavila z kámoškou a šla po zadu před ní po chodníku a ony se unás sváželi popelnice a jedna byla uprostřed chodníku a co mysliš?, no jsut skončila sem v popelnici!!7..... to je na dlouiho!§ vážně si myslíš že ty jsi dementní?? *15*
    • luciq-dc

Re: pro prda

*15* bože já tady vybouchla a víš co se mi stalo? vzbudila jsem svýho pejska *15* ne nemyslim si že jsem dementní:D:D..jenom dneska jsem slabě odrovnalá *15* *15* *15*
      • tea301

Re: Re: pro prda

jako a to jsem ještě nevyjmenovala všechno!§ kdyby si s námi strávila jen jeden jediný den..no pak bys pochopila proč mám někdy tady svý dny!§ npř. dneska sem se zabyla když sme chodili po patníku a mě ujela tak trochu noha a hodila sem tlamu! prostě chlámy jsou furt i unás na zahradě sme se s kámoškou a ze ségrou hopaly na lavečce a jak sme tak litali najdenou křup a už sme seděli na zemi a řezali se!! ..chudák tvůj pejsek!! joo a na tom že sem skončila v popelnici není nic legračního smrděla sem a mám napsaný parte projirtotu!! kde chci aby mi hrála will you be there!! *14* *15*
        • luciq-dc

Re: Re: Re: pro prda

*15* *15* s popelnicí mám jen jeden zážitek *15* a ta když sem se tam hrabala na sídlišti cikánů *15* protože mi tam spadli klíče *15*
          jo a jestli pojedeš na thriller dance rekord do Prahy *15* tak asi zjistim jak padáš do popelnica z houpaček atd. *15*
          • tea301

Re: Re: Re: Re: pro prda

noo vidiš to sem se chtěla zeptat!! kdy je ta akce thriller?? *7*
            • tea301

Re: Re: Re: Re: Re: pro prda

no a není to třeba někde na youtube?? že bych se to naučila a pak mou maminečku přemluvila aby mě pustila do prahy která je donás 350km?? *7*
            • luciq-dc

Re: Re: Re: Re: Re: pro prda

29.8. 2010 *15* na Michaelovi narozky jako vždycky *15* na facebooku jsou krásný videa s návodem jak se ten tanec naučit..se jim to moc povedlo..podle toho se to budu učit..ale je to ještě za dlouho *15*
        • tea301

Re: Re: Re: pro prda

joo taky stojí zato abych zmínila že jak máš v některých obchodech ty PROSKLENÝ točicí dveře tak kámoška řekla JEŽIŠ DĚLEJTE UŽ MUSÍME JÍT FOFREM NEŽ TO ZAS ODJEDE a zapoměla na to skolo a vrazila přímo do těch dveří!! sem myslela že umřu smíchy jsem to ještě hodinu rozdejchávala kámoška bouli nahlavě no prostě my sme banda!! si začínám zvykat jako a ten tábor kde sem byla sem si taky zvyka na spousty věcí!!1. spojené holčičí a klučičí koupelny 2. upadávala klika takže sme jednou zůstali v pokoju u dveří 3. se na mě vysipala celá skřín se kámoš o nu opřel a já sem dala do horní poličky ručník no a poličky jaksi začali vypadávat a já sem spadla a praštila se o stul do hlavy(pak si říkám že sem blbá) 4. jídlo...zhubla sme 3 kila a to fakt nekecám!! no prostě můj život jedna velká prdéél!! *15*
  • nikcajacksonka

ooou jéééé

Ted jdem prisla z This Is It a je neuveritelny kolik veci mi tam doslo!!!Vedela jsem ze mnel horzne rad deti a vedela jsem jaky mnel tezky zivot,ale nikdy jsem si to nedokazala predstavit!!!Az ted kdyz kdyz jsem videla This Is IT!!Mnel tam tolik energie,smal se-proste byl stastny ze muze zase delat to co delal s laskou cely zivot a to co ho bavilo.Brecela jsem od pulky filmu *15* Hlavne kdyz se zacal smat a mne doslo ze uz tu vlastne neni *9* Nemohla jsem v tu chvili uverit ze uz neni mezi nami! *9* Jinak ten film byl uzasnej a hlavne mne pobavilo jak lizal lizatko jsme se zacli vsichni smat *4* Opravdu bylo tezko uveritelny ze uz tu neni!! *9*
    • anka6959

Re: ooou jéééé

mě jednou na FACEBOOK přišlo od fanclubu o tom THIS SI IT co tam uvidíme a co tam neuvidíme no psali tam taky že prej ty jeho manažeři že mu jenom ubližovali nebo jak bych to měla popsat že když mu bylo nejhůř tak mu nikdo nepomohl to bylo fakt hnusný já už si to přesně nepamatuji
      • nikcajacksonka

Re: Re: ooou jéééé

Ublizovali???Oni ho vsichni uplne milovali a on miloval je,vzdycky kdyz dozpival pisnicku tak tam vsichni kriceli a tleskaly,delali si spolu srandu atd.Nikdo mu neublizoval!!To by se tvaril jinak!!!Sice newim kdy by mu mneli ublizovat,kdyz vsechno bylo v tom filmu natoceny a nic takovyho tam nebylo!!!To si jenom zase nekdo vymyslel!! *16*
        • kristyn875

Re: Re: Re: ooou jéééé

já si myslim, že mu neubližovali..Ortega takovej neni...to by se všichni museli hodně přetvařovat!...lepší jak na herecký škole *3*
          • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: ooou jéééé

Presne Ortega takovej neni!! To by se jim to pretvarovani ani nedarilo myslim..!! *15*
            • kristyn875

Re: Re: Re: Re: Re: ooou jéééé

přesně.. *3*
        • anka6959

Re: Re: Re: ooou jéééé

ale to bylo právě v tom co tam neuvidíš no mě stačilo co sem tam četla to bylo fakt něco škoda že to už na FB nemám bych to zkopírovala

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit