-
:(
toto video mi pripomela jak jsem trpela o prazdninach *9* *9* porad to stejne boli *9* to video jsem nasla presne 30.6 nwm proc ale nemuzu na to zapomenout *9* pokazde kdyz se na to video podivam tecou mi slzy a brecim *9* ale vy to taky znate zhe? *9*
http://www.youtube.com/watch?v=jNi5lgAifzc&feature=related -
-
Re: :(
ahojky, asi sem úpe blbá ale vypadlo mi z čeho je to v čase : 4:15 , 4:33 , 5:25
předem moc díky *14* *15* *7* -
-
Re: Re: :(
4:15 - Childhood
4:33 - You are not alone
5:25 - to bohužel nevím..nebo to z tohohle úseku nepoznám.. -
-
Re: Re: Re: :(
ale ne to youare not alone tak ještě před tím... *15* ?? *7*
-
-
-
Re: :(
tohle jste mi neměli ukazovat.. *9* je to jedno z prvních videí, které jsem viděla o jeho smrti.. *9* ale je krásný *14* -
-
Re: Re: :(
jj u me to taky bylo jedno z prvnich videi ktere jsem videla kdyz zemrel *9* *9* *9* *9*
-
-
-
pp
tak ja uz jdu spinkat *4* dobrou a sshss Majkíííím *4* -
-
Re: pp
tobě taky sshss Majkíííím *15*
-
-
ahojky lidi
ted jsem dokoukala ten dokument ten doktor je největší debil který zde mohl být jak jsi mohl telefonovat když tam umíral MJ až a ty doktoří do MJ cpali jen léky.Ten lékař MJ zavraždil .Ta baba me taky dostala že MJ byl určite pedofil kde to proboha vzala,MJ ale pedofil nebyl.A ten trest je podle me moc malý jen 4roky když zavraždil MJ.Ten lékař že neuměl první pomoc tak to podle me nebyl žádný lékař.Když teda MJ oživoval na posteli a ne na tvrdé podložce jak to má být správně.Ta kuchařka moc hezky mluvila o MJ a nejvíc me rozplakal opet Paris.Jsem zvedava co bude v dalším díle. -
-
Re: ahojky lidi
bože kdo bola ta ženska čo povedala že bol pedofil ona je asi na drogach to skor on bol zneuživany ludmi okolo neho Mike miloval deti peto lebo an sam bol dieta v dospelom tele.ja som brečela celú dobu a vyzera to že konečne niekdo natočil pravdu o jeho živote som zvedava na další diel. -
-
Re: Re: ahojky lidi
tak to s tebou souhlasím já jsem ten celý dokument pro brečela jako ty.Ta baba byla asi s fetovaná jak to jen mohla říct že byl MJ pedofil.MJ deti miloval ani kdy by jim neublížil.Ano MJ byl využíváni lidmi s okolí.A že MJ byl povyživení on nebyl kde to proboha vzal. -
-
Re: Re: Re: ahojky lidi
no podvyživeny no neviem ale bol hubeny ale to bolo asi tym že hodne trenoval a do toho bol vegan tak ja neviem. Ale ona to povedala ta jeho kucharka žo jo? *9* *13*
-
-
Re: Re: ahojky lidi
ozaj postehli ste tu černošku jak hovorila že ten doktor bol 4 hodiny preč z domu s neakou prostitutkou ked mal Mika oživovat hovorila že to bolo na internete to by ma zaujimala či to je pravda *16* *8* -
-
Re: Re: Re: ahojky lidi
tak to že ten doktor byl s prostitutkou venku jsem slyšela pouze včera s dokumentu jestli to bylo na internetu opravdu nevim,ale ta černoška me taky dostala že ten debil lékař nebyl tam kde mel být u MJ ,podle me to je vražda a já jsem to říkala doma že ho zabil když MJ zemřel.Ten doktor mel už rok sedet za to co udělal.Jsem moc zvědavá co bude v druhém díle.
-
-
-
-
:-)
Ahoj všichni tak co jake byly prázdniny? ::) -
-
Re: :-)
žádný... *15* -
krátký ! *15* -
Já žádný prázdniny nemám, už nechodím do školy, ale dík za optání, mám se dobře.
-
-
Král
...král je mrtev, ať žije král. Nechme ho už spát ! Že byl ve své době špička, je věc neoddiskutovatelná.To, co v hudbě a tanci předváděl je úžasné. A po tom, co dělal v soukromí nám fakt nic není. Jaký byl, jak se choval a vůbec, vědí jen lidé z jeho okolí a ne tisíce lidí, kteří si přečtou kdejakou "jobovku" v bulváru. Mějte se -
ted
rikali na CNN,ze umrel i Patrik Swayzee.tak to je dalsi rana.sice byl hodne nemocny,cekalo se,ze zemre,ale i tak to je smutny.na Nova cinema zrovna jde film s nim. *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: ted
Swayzee žije! -
Re: ted
to je zase kec,ne? -
-
Re: Re: ted
Je to pravda.Patrick Swayzee zemřel. *9* *9* -
-
Re: Re: Re: ted
tak to už je moc.... -
Re: Re: Re: ted
Pro něj je to vysvobození...
-
-
-
-
nvím
ještě bude pitva. *9* -
-
Re: nvím
tjn..prý ho pohřbili bez mozku..by mě zajímalo až testy zkončí kam ten mozek dají?? *7*
-
-
mj
naty: mozna tajily svou orientaci...a uprime i kdyby byl michael gay tak se tim pro me nic nezmeni budu ho dal obdivovat a poslouchat jeho pisnicky...jen proste neverim tem clankum kde se vetsina techto informaci pise...ze je gay, pedofil, rozpada se mu oblicej, ze ma 1000 plastickych operaci, atd. tohle vsechno je jen malinkata cast z toho co se o nem pise a psalo...ja tomu proste neverim protoze tohle muze rict kdokoli klidne i o nekom z vas...ze je nekdo gay nebo lesba...a jak to budete vyvracet??...pokud tomu nekdo bude chtit verit tak muzete rikat co chcete ale stejne si to ten dotycny bude myslet.. -
-
Re: mj
hlavně že věříte na duchy,na zázračně bílé děti od černocha,na kraviny o prostitutkách atd! Tomu zase nevěřím já! Ale něco není o víře,něco je fakt! Genetiku nemůže oklamat ani Jackson! Podívejte se na Reye Korantenga,Lejlu Abasovou nebo Baracka Obamu! Moc bíle nevypadaj a přitom maj bílé matky!! Tmavé geny vždycky převáží! -
-
Re: Re: mj
Jsi tu pod dvěma nicky? Proč? -
Re: Re: mj
Nemáš pravdu. Majkí vysvětlovat reportérovi, že černochům se říká barevný proto, že byli světlé i tmavé pleti...
Není to o genetice,ale o národnosti. -
poslouchejte je to nalehave
s kamosem budeme rozvesovat fotky mj po okoli kdyby ste chteli tak mi napiste pres e mail nebo tady co tam mam od vas napsat protoze vedle na papir budeme psat vzkazi michaelovi -
-
Re: poslouchejte je to nalehave
Napište:
MJ - žiješ v nás
nebo/ - žiješ v naších duších
- žiješ v naších srdcích
neaký jednoduchý text -
-
Re: Re: poslouchejte je to nalehave
Alebo napíšte neaký úryvok jeho piesne.
-
-
nebo mi piste sms na 605771925 -
Po okolí je kde? V jakém městě?
Určitě napiš, že na něj moc myslíme, že nám chybí, a že se splnilo co si přál. Lidi se spojili. Klidně podepiš fanklub a za mě můžeš jen napsat, myslíme na tebe a chybíš nám J.F.-W. Díky -
-
Re: Re: poslouchejte je to nalehave
jasne -
-
Re: Re: Re: poslouchejte je to nalehave
Děkuji za sebe a za všechny :-) Moc díky
-
-
-
-
-
-
Dementi
Nemohli se otočit, aby vyrazili rychle do nemocnice...
http://tn.nova.cz/z pravy/hudba/michael-jackson-zemrel- zrejme-na-zastavu-srdce.html -
-
Re: Dementi
no to si dělají prdel (pardon ten výraz), tak on jim tam umírá a oni tak takhle nacouvávají, no to je konec!! ještě pomaleji by to nešlo?!! -
-
Re: Re: Dementi
Síla co? Hovada to jsou. Už můžeme, je po 22hodině. -
-
Re: Re: Re: Dementi
Jo to je fakt je 22.hodině!! kreténi, blbci blbý jestli tohle byl bleskový zásah, tak já jsem čínský bůh srandy!! -
-
Re: Re: Re: Re: Dementi
Tak tohle můžeš i před 22 :-) *15*
-
-
-
Re: Re: Dementi
Proč by se vzrušovali...šlo jen M.J. chce se mi klít. -
-
Re: Re: Re: Dementi
To jo no!!! Proč se namáhat, vždyt je to jenom práce, ty chlapy měli v rukou jeho život i náš život a oni to pěkně podělali!!
-
-
-
-
michael
http://tn.nova.cz/zpravy/hudba/duch -michaela-jacksona-je-zase-tady-na- aute.html -
-
Re: michael
Ale vypadá trochu divně...nevím no. *7*
-