-
papání
jdu obědvat, za chvíli jsem tu *15* *3* -
je
ste wšihni wymatlaný paka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* -
-
Re: je
Nudíš se???Kup si někoho s kím budeš moc krafat...Ahoj -
No tak to nevím co jsi potom ty .. *15* -
To nejde .. jseš moc velká konkurence *5*
-
-
noo
tak lidičky já už musím taky jít!! mějte se tu kdo tu ještě zůstává krásně a jinak VŠEM krásný sníky o Michaelovi! DOBROU!! *14* -
-
Re: noo
I tobě *3*
-
-
čau
nazdar baby je tu někdo???! -
thriller dance
ahoj,pojede nekdo na to thriller dance v lete? -
-
Re: thriller dance
já doufám že pojedu ale ještě nemám tu choerografii na ten thriller =( šlo by kdyby mě to někdo poslal? já FB nemám =( -
Re: thriller dance
jj jedu určo *3*
-
-
Hra
Holkx jak sme tu mluvili o té hře kde se Majkí oblíká tak je to tahle: http://www.stardoll.com/en/dolls/12 71/Michael_Jackson.html
Zahrajte si to tojí to za to...je tam Qwásňoukej.. -
-
Re: Hra
jj jasne zahraju
-
-
táák úběhl rok co sem tu nebyla *15* *15* *15* né jen asi 8 minut *15* *15* no ale sme si s mámou vypily pepsi *15*
-
-
Re:
*15* *15* *15* taky bych si dala :) teda u nas je velky ohňostroj!! wooow! *1* *1* -
-
Re: Re:
u n ás dou ze všech stran nějaký...raký rany úplně *15* *15* -
-
Re: Re: Re:
*taký tam mělo bejt -
-
Re: Re: Re: Re:
*15* *15* u nás ještě pořád někdo bouchá petardy atd *7* *9* nějak dlouho, ne?? *8*
-
-
-
-
-
Jackson
Jackson byl nejošklivější opice pod sluncem. -
-
Re: Jackson
Tak to teda nevím jak pak vypadaš ty osobně,nechápu že lidé mohou takhle Michael Jackson pomlouvat.Byl super chlap,tak jsem nechod pokud ho neposloucháš.Je pravda co jsem spousta fanoušků píše takový ignoranti jako jsi ty nemá ceno cě no řikat jaký opravdu byl.Ale OPICE rozhodně není.To jsi teda zapamatuj. *13* *13* -
To jenom v tom případě že by vypadal jako ty *1* *3* *5* -
-
Re: Re: Jackson
Maiki byl jeden z nejkrásnějších lidí na tomto světě byl až moc sexy *14* Ale to ignorant jako ty nepochopí
-
-
k tomu no comment, raději se nebudu vyjadřovat bo tohle je do nebe volající *8* -
no jasně, ale až po tobě.......
-
-
pliis odpověd'
jakou jeho písen! ted nejvíce poslouchíte? -
-
Re: pliis odpověd'
teď žeru victory song... *14* ale jinak všechno *15* *15* taky jich mám v mobilu přes 140 *15* *15* -
-
Re: Re: pliis odpověd'
já jich mám přes 200 *15* -
-
Re: Re: Re: pliis odpověd'
*15* *15* heej, teď jsi asi první o kom vím že mě překonal *15* *15* *15* *15* musím tě dohnat *15* jdu stahovat *15* *15*
-
-
-
Re: pliis odpověd'
nechtěj, abych tady začala psát celej seznam všech jeho písniček *15* -
-
Re: Re: pliis odpověd'
jj, taky to tak mám *15* *15*
-
-
-
Pá