-
no to né
Čuss *15* Já asi před 10 hodinama přiletěla z bulharska *15* Tak jak se tu máte?? Víte že ste mi chyběli *7* V Bulharsku bylo asi milion fanoušků MJ *14* -
-
Re: no to né
tos te vitam zpet v CR *4* vykoupana,opalena,super zazitky zhe? *15* *15* povidej *4* -
-
Re: Re: no to né
no ty nej zážitky vám povím *15* já čekala na večer až tu bude víc lidí -
-
Re: Re: Re: no to né
no to nwm MIsi kdy nas tu bude vic *15* *15* *15* *3*
-
-
-
Čáu ! *15* Tebe jsem tu neviděla ! *15* -
-
od roku 2010 určitě, protože jsem tu nebyla *15*
-
-
Tak tě tu vítám *4* *15* doufám, že sis to tam užila.. *4* -
Vítám tě tu *15* a jaký to bylo v Bulharsku?? *7* *4* -
-
jojo dobrý *15* bylo tam teplo takže sem byla furt v moři *15* -
-
Re: Re: Re: no to né
se máš *15*
-
-
-
jéé já sem ještě chtěla připsat: Proboha kde jste včera tu skoro nikdo nebyl *15* *15* Aale celkem ste to rozjeli noo *15* *15*
-
-
??
Viděli jste reklamu na Česko-slovensko má talent?? Nějakej chlap tam zpíval Black or White..a měl Michael oblek..:-* -
-
Re: ??
jo, to jsem viděla *4* a říkala jsem si, jestli si vážně myslí, že se podobá Michaelovi *15* -
-
Re: Re: ??
Ten chlap je příšernej.Na Michaela nemá.Pokud si to myslí...jeho smůla.
-
-
-
cauky
ojik je tu nekdo? *15* -
-
Re: cauky
jááá *15*
-
-
bylo to tu
http://mjjgallery.free.fr/20062008/ various/shopping/antique/103.jpg
pročítala jsem diskusi a koukala jsem že se tu oběvily fota Michael a mobil..a u této si všiměte..když si to zvětšíte..Hitlera tam dole..jako by u takový koule..ale musíte to zvětšit..a etě jsem si všimla že má Mike špinavý kalhoty..postraně..jááj vím sem horzná..ale mě to nedalo..:D -
prosba
Ahojíky lidičky, nemáte někdo náhodou nějakej kontakt na Paris Jacksonovou? Díky moc za odpověď. *3* -
-
Re: prosba
nn nemáme - se s ní chceš zblížit - já náhodou vim, kde teď bydlí - v Los Angeles
-
-
Opravdu inteligenti...
O inteligenci oněch striktních odpůrců svědčí už jen gramatika jejich projevu. Napsat: "rospadlím", "nezpraví nos" nebo "líbyt" dokáže opravdu jen primitiv... Co dodat? -
Michael...
Ahojky lidičky... Nikdy jsem Michaela moc nemusela, ale to proto, že jsem nic o něm nevěděla. Věděla jsem o něm tolik, co se psalo jen v bulváru... Ale jakmile jsem začala dělat na něj prezentaci do hudební výchovy, hned jsem změnila názor. Nejen že jsem o něm toho více věděla, ale taky jsem dokázala poslouchat jeho hudbu. Hrozně se mi zalíbila. Krásně a procítěně zpívá... Stačí se zaposlouchat do jeho hudby. Má prostě dar od boha, který jen tak někdo nemá. Vždyť kolik udělal užitečných věcí pro ostatní... Všechny ty peníze, co daroval na různé charity atd... Vždyť podporuje skoro 40 těch charit. A myslíte, že tohle někdo dělá, když má například skoro stejné finance jako on?
Možná má plastické chirurgické zákroky, ale to nezávisí na tom, co má v srdci... Hodně lidí ho nezná, a proto s ním takhle jednají, že si z něho dělají sranu apod. Já ho taky neznám taky dobře, abych tady mohla psát, co si o něm myslím... Myslím, že na tomhle světě je málo lidí, kteří ho znají hodně. Prostě ho mám ráda, ale neberu názor těm, kteří si o něm myslí opak... *4* -
-
Re: Michael...
máš úplnou pravdu...on je i se svou hudbou, zpěvem atd. prostě K SSSSEEEEŽŽŽŽRRRRÁÁÁÁNNNNÍ
-
-
MJ best
MILUJU MIKEHO NADE VŠE....MILUJU HOVÍCNĚŽ VLASTNÍ IVOT,NĚŽ RDINU A NEŽ PŘÁTELE...ON JEMÍM VŠÍM...JSEM JEHO AŽ FANATICKÁ FANINKA...ALEJÁHOMIUJU...LÍBÍ SEMIJAK TED VIPADÁ, JAK VIPADAL...A BUDESEMILÍBIT JAK BDE VIPADAT *14*
LÍBÍ SEMI VŠE NANĚM....LIDI COHO NESÁŠÍ MĚ NEZAJÍMAJÍ, NĚKEŘÍ Z RODINYMI ŘÍKÁ ŽE JE TOPEDOFILKTERÉMU SE ROZPADÁVÁ NOS...COMÁJ FURT STÍM NOSEM KRUCÍÍŠ !! VŽDT HOMÁ NÁDHERNÝ....¨¨
JAMIKAPROSTĚ MILUJU...SNAD BUDE U NÁS V ČR KONCERTOVAT *1* MĚ BYSTE POZNALI PODLE TOHO, ŽE NEJVÍC JEČÍM A ŽE TAM DPADNU *14* -
-
Re: MJ best
Taky mý slova,i včetně toho vzhledu!Je nádherná bytost,a NIKDO jiný ho nenahradí!! *4* -
michael
proč vidím na internetu nejaký fotky co si z něj dělaj srandu *5* *16* !!!!!!!!! mám moc ráda michaela jacksona *14* ale nevím proč skoro všechny lidi na světě ho pouvažovali jako že týrá děti to snad né tobi přece michael neudělal a jestli tady někdo nemá rád michaela jacksona tak tady nemá co dělat váš kometář michael je hvězda krásně tancuje a i spívá je to borec šikulka jeho nemoc mi udělala husí kůži a to že umírá já to mu moc nevěřim ale michael se s toho dostane je to bojovník a kdybi ty děti týral tak bi mu nenechali přece abi měl v péči své děti jenom si tohle michaele pořádně přečti pamatuj si silnej a si hvězda a všichni ti držíme palce a nevadí že ti je už 50 nic si s toho nedělej seš pořád ten mladý kluk co krásně spívá a hlavně tancuje učil si i nějaký lidi tancovat a vidíš naučili se a ty si to si pamatuj si bojovník hvězda a víbornej tanečník ty si král ty si KRÁL POPU *3* *4* I LOVE MICHAEL JACKSON *14* *4* *14*
-
-
M.J
Byl skvělý,posunul hudbu uplně dojiných dimenzí,byla jsem na koncertě v Praze.Nikdo už nebude jako ON!! -
Je boží
Michael Jackson byl nej zpěvak ale jak se nechal udělat bílím vypadal jak Mikimaus *3*