-
Achjo...
To je tak blbí že umřel.... *9* *9* *9* *9* *9* byl to super chlápek zpěvák nikdy na něj nezapomenu!!!! *14* -
-
Re: Achjo...
já taky nikdy nezapomenu -
Re: Achjo...
Jo to je,Michael bude věčnej...už se mi i o něm zdá,celý dny poslouchám jeho hudbu a koukám na dokumenty.je mi z toho smutno...
-
-
tátu
chtěla bych ho za tátu.byl by skvělej. *14* *9* *9* *9* *9* *9* -
jo
ano. -
Pro dnešek končím
Musím se už konečně věnovat realitě, tak zase zítra. Stejně ho mám pořád v hlavě a víte co mi právě teď zní v hlavě? Ne jeho písnička, ale ta basa, kterou dělal pusou v tom krásném dokumentu. Nooo, jenže ta realita je MJ. Takže jdu do sprchy a možná se vrátím. Mám ho v hlavě...
Mějte se tu krásně lidičky, jsme fajn banda, že? *14* -
geny
jak vidim tak je tu plno odborniku pres genetiku.... -
-
Re: geny
stačí nebejt barvoslepej nebo spíš zaslepenej? Nemaj ani jediný černošský rys-nos,pusu,zvlnění vlasů-prostě nic! Ale klidně si věřte,vždyt vy byste asi i věřili,že jsou jeho i kdyby měli zelenou barvu pleti!!!!! -
-
Re: Re: geny
a o co tady jako jde??byl u toho jak se ty deti narodily, vychoval je, proste jsou jeho...a nezalezi na tom jestli byl jejich biologicky otec... -
Re: Re: geny
A o co jde? Proč tady řešíte, jestli jsou jeho děti, nebo ne?
Koho to zajímá? Ano, jsou jeho, protože je vychoval. Jděte už do háje. Nemusíte sem chodit, když vás to nebaví...
-
-
-
Super, sme úžasní
Děsně moc mě dojímá a líbí se mi, že když sem vleze nějakej trouba a napíše si svůj "obohacující" názor, tak se do něj my fanoušci spojíme a postavíme se za Michaela. A to je podle mě to hlavní, podle mě je to, co nás spojuje. :) Jsme prostě úžasní a děkuju těm co sem chodí každý den (že: angie72, terinda321, m.jacksonka, lina25 atd... *4* *4* *3* ) Myslím, že kdyby jsme vyhlásili soutěž o nejaktivnější fannynku/fannouška tak by to vyhrála (s prominutím ostatním) angie72. Mimochodem máš nádherný www stránky. *3* -
-
Re: Super, sme úžasní
Víš, co nechápu, že tak jak píšeš, fanoušci se spojí, když se zase někdo do Michaela opírá. Ale vemte si, kolik významných lidí znal, kolik se tvářilo, že jsou jeho kamarády, kolik jich přispěchalo, když jim nabídl spolupráci, jen aby se ochomýtli v lesku jeho slávy. Proč se za něho nepostavili? Proč nevyslali bulváru jasnou zprávu: Jestli se ještě jednou někdo z vás otře takovýmhle způsobem o Michaela, nedostane od nás jediné interview, nedáme souhlas k otištění jediné naší fotky, budeme vás bojkotovat, budeme vás žalovat za každou maličkost, která je napadnutelná... Budeme ztěžovat vaši práci všemi dostupnými prostředky! Nikoho to nenapadlo dát dohromady takovou petici, prohlášení, které by ty "celebrity" podepsaly a stály za tím? Nikoho ze známých? Nikoho z fanklubu? Divné... -
-
Re: Re: Super, sme úžasní
Jestli sem to pochopila správně, ty nám tady teď nadáváš, že jsme se nepostavili proti bulváru. Hele seš tu nová, já tě tady vidím poprvý a kdyby ses koukla do "dějin naší diskuze, tak tu i jeden kluk, napsal výhružný dopis blesku. Já to třeba stáhla a poslala všem co znám. Nebo Angie, napsala tn.cz co si myslí a všechny jsme za ní stály! Nesuď nás podle toho, že se podíváš na jedinou stránečku naší diskuze a tam nic neuvidíš. Chce to umět hledat! -
-
Re: Re: Re: Super, sme úžasní
Prosím Tě, přečti si to ještě jednou, co jsem napsala... Psala jsem, že nechápu, jak je možné, že jeho fanoušci se vždycky semknou, když někdo na Michaela zaútočí a že nechápu, proč totéž neudělali jeho vlivní rádoby přátelé, protože oni ty páky na usměrnění bulváru - např. informační embargo - měli...
Takže příště, až budeš někoho napadat, tak si to napřed promysli. Abys náhodou neútočila a neosdočovala nespravedlivě. Jinak se totiž budeš zatraceně podobat, těm, kteří taky píší (ať už v bulváru nebo na diskusích) rychleji, než myslí...
-
-
-
jj lina je taky super, vy všichni jste skvělí, asi bylo blbý, když sem napsala že by to vyhrála jen angie. Angie by to vyhrála každopádně, ale podle mě, by to asi vyhráli všichni. Protože každá/každý z nás je důležitý a bez vás by to tady nebylo ono. *4* -
Máš recht angie a lina naprosto vládnou!! Vidte broučci!! *1* -
-
Re: Re: Super, sme úžasní
Díky Teri, ty a Angie jste pro mě hodně důležité. Moc ráda vidím i ostatní členy diskuze, všichni jste moc fajn. Ale prostě z nás už se stalo trio:) -
-
Re: Re: Re: Super, sme úžasní
No jasně my jsme spráááávná trojka!!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Super, sme úžasní
Miluji Vás angie a linuško!!! *15* *15* *14*
-
-
-
-
Máš pravdu...=)Michael by z nás měl radost,možná že nás vidí a radostně se usmívá =)
-
-
Michael
Dievčatá tá sviečka sa mi celá roztiekla a mala chvílu dva plamene.
Bola to velká sviečka. Prvý krát som ju zapálila, keď sme minule zapalovali, na počesť toho koncertu.
A teraz druhý krát.
Má taký velký plameň.
Je roztečená po celom tanieri, takže za chvílu sa asi roztopí úplne.
To sa mi dávno nestalo. -
Michael Jackson
když na to dojedu na tu nobelovu cenu po pravé straně je muž s vlajkou a tisíce možností co mačkat???? *3* -
-
Re: Michael Jackson
dole "sign the petition".. snad je to to co myslis uz me to tam po druhy nechce pustit..
-
-
:)
Dobrý večer všem! Teda holky rvaly jste se jako lvice za tu titulku! -
-
Re: :)
Hezký večer...
Jenže osobnosti jsou bohužel o více celebritách. Nemůžeme trvat na tom, že tam bude jen Majkí. Já bych to taky chtěla, ale logicky, když se zamyslím, tak to prostě nejde...
Tady nám jí nedali, pokud by byla tady, tak potom se můžeme hádat a rvát se za to, ale takhle to přeci nejde... -
-
Re: Re: :)
jojo přesně tak.. musíme to ty tři dny vydržet.. pak uvidíme jestli ho tam vrátí:)) -
-
Re: Re: Re: :)
Já spíš nedokážu pochopit, že se tady dohadujete kvůli titulce která nám může být svým způsobem ukradená, ale videa Madonny cpete sem na fan Majkího??? -
-
Re: Re: Re: Re: :)
promiň nezlob se jenom jsem chtěla ukázat že zpívala Michaelovu píseň Billie Jean.. teda jenom kousek z ní.. nechtěla jsem tě naštvat:(
-
-
-
-
Re: :)
a ještě se budem rvát.. *3*
-
-
kdo ma knihu moonwalker urcite vi ze je to majki ve filmu the wiz
http://www.youtube.com/watch?v=_Bnl iI7kXD8&feature=related -
-
Re: kdo ma knihu moonwalker urcite vi ze je to majki ve filmu the wiz