-
titulek
beník postupuje ...a marta se rozbrečela že tamten tedka nevim kdo nepostupil *15* *9* *9* *9* -
-
Re: titulek
Jo supéér *15* -
-
Re: Re: titulek
juchůů...smradík tu jee *15* -
-
Re: Re: Re: titulek
Ano ano smrad celomrd *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: titulek
opravuji tě: ano pane prde ano pane prde smrad celomrd *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: titulek
Nebudu ti říkat pane *15* možná prde zmrde *15*
-
-
-
-
-
-
titulek
hej teďka jsem si četla diskusi na jednom blogu a tam jak píšou ty anglický prdymi připomělo jak jsem jednou na xchatu napsala:"welcome to my profilek" *15* *15* *15* *15* bylo mi asi 10 *15* a vytvořila jsem to v malování *15* *15* -
-
Re: titulek
Já si pamatuju ještě na alik.cz *15*
Ty diskuze tam furt *15* .. no málo vzpomínky na to *15* -
-
Re: Re: titulek
jooo alík.. *15* *15* ach bože to takyy...sem měla fakt pěknou vizitku....než zakázali slovo "style" *16* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: titulek
Si pamatuju ještě v šestce *15* .. jsme na infu seděli naproti sobě a psali si přes alíka.. kurňa to byly časy *15* .. -
-
Re: Re: Re: Re: titulek
*15* *15* *15* jooo alík byl dobrej *15* a ten pokec tve tam byla dobrá prdel *15* -
-
noo to jsem taky zažila ale ke konci to tam bylo..jako nechci to říkat ale byly tam místnosti jako:"udělá mě někdo?" *15* nebo"jen pro lesby *15* ale jdeme zpět k michaelovi *15* *15* *15* -
*15* .. do hvězdiček *15* .. ty za mě ještě nebyly *15* .. za mě tam byly diskuze typu... ''Udělá mi někdo vizitku prosím''.. neboo ''Hledám kluka z blablabla.. od tolika do tolika let''.. *15* *15* -
jak tam některý trapáci hráli furt tu rodinu..nějak naruto nebo jak se to jmenovalo...jedna holka tam hrála psa a napsala tam: vylízala jsem misku.. *15* *15* a dalo se jí to do hvězdiček *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
!!!....!!!
Čauvéééééééééés tak co to tu probíráte za téma?? *1* -
-
Re: !!!....!!!
Misis Džeks aneb jak se Tě zbavit. *5*
-
-
..
Táák jsou to 4 měsíce.. noo ještě né přesně ale jsou..
Tak si dneska užíte 25ti hodinový den a dobrou noc všem *3* -
týýjo....
já to chcůůůůůůůů!!!!!kdeste to sehnali??plííís odpovezte!?! *9* -
-
Re: týýjo....
Mají to v každé trafice.. -
Re: týýjo....
odkaz na stáhnutí toho dokumentu jsem vložila už do diskuze,je to odpověd na titulek dokument *3* *4*
-
-
*
holky, vzpomínáte si jak jste se dozvěděli o tom že zemřel Michael Jackson,jak jste na to reagovali?Byl to pro vás šok nebo jste to ze začátku moc nevnímali ale až potom jste si doslova uvědomili co se vlastně stalo?? *9* -
-
Re: *
Poprvý jsem to vůbec nevnímala .. -
-
Re: Re: *
Ty vajdo .. to zní tak blbě až to není hezký .. samozřejmě myslím, jak jsem se poprvý dozvěděla o jeho smrti .. -
-
Re: Re: Re: *
ju já asi taky tak nějak.. sem se to dozvěděla ve škole od spolužačky,byla sem teda překvapená.. a pak sem na to zapomněla a nějak sem na to nemyslela.. a asi po pár dnech, sem si na youtube poslechla jeho písničku a už to začalo.... -
-
Re: Re: Re: Re: *
my jsme zas měli rozlučák v KD a oni to tam říkali .. mi začalo být strašně líto bývalý spolužačky, páč ta ho měla fakt hrozně ráda .. já to nějak nerozebírala .. pak jsem přišla domů a už to jelo .. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: *
si pamatuju o prázdninách, jak sem zhruba 3x viděla Living with Michael Jackson,4x koncert z Bukureště,jeho pohřeb z LA.....
-
-
-
-
-
Re: *
no já když sem se to dozvěděla byl to pro mě ŠOK!!!nejdřív sem se nemohla vzpamatovat a pak sem si vlastně uvědomila co se stalo sem šla k sobě do pokoje a celej den sem probulela a poslouchala sem jeho písničky
-
-
POSIm
prosíím víím že už jsem otravnna ale proty co tu nebyli kdo mate facebook..:) Přidejte se sem kty skupině a šiřte to dal.. každy přidejte svuj nazor.. at se t co nejvíc chití.. když proto každy udělame maximum.. třeba to pujde..:)MJ narozdíl od něj vživotě dokazal mnohem víc skupina se jmenuje.......................CHcem e OMLUVU od Ondřeje Hejmy.KRALI POPU *10* *10* *10* -
-
Re: POSIm
Však už tam jsme .. většinou .. -
-
Re: Re: POSIm
ano děěkuji
-
-
-
Michael
Sexy Michael.
Nie je to žiadna novinka, ale na osvieženie pameti jedna chuťovka.
*14* *14* *14*
http://www.youtube.com/watch?v=1lsxIPKzqMM&feature=related -
Vánoce
Ahojky přeji vám všem veselé Vánoce, hodně dárků pod stromečkem a šťastný nový rok *4* Kdyby tu tak byl i Michael... *14* *9* -
dobrou noc
dobrou noc, krásné sny, tobě taky Michaele *14* *14* *14* *14* *14*