Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • .........

to toho úchyla musej všude cpat i po smrti?? aby se z něj všichni neposrali! z hermafrodita! *16*
    • di do prdele

ty hovado podivej se na sebe ty zmrde nikdy uchyl nebyl byl to velkej clovek to ty jsi ten uchyl rasistickej curaku
      *5*
    • lask1

Re: .........

Venoval sa charite od roku 1981. Dohromady dal na charitu 300 MILIÓNOV DOLÁROV. Kdo iný je toho schopný. Spolupracoval so 40 charitativnými organizáciami. Za sústavné upozorňovanie na problémy životného prostredia a problémov zemí tretieho sveta a ich riešenia bol nominovaný na Nobelovu cenu mieru. Mali by mu ju dať aspoň po smrti.
      Keby si radšej niektorý závistivý chudáci radšej prečítali niečo z jeho životopisu čo všetko urobil pre tento svet. Kolko miliónov dal na charitu ako ho tu osočovali a urážali. Ale oni si radšej prečítajú podradný bulvár kde klamú a zavádzajú aby na tom zarobili.
      • Re: Re: .........

*1* *1* Já nemůžu z toho, jak jste fanatičtí a táák naivní. Je to k smíchu! Vy mi píšete, že o něm nic nevim, ale vy taky ne, protože jste ho nikdy neviděli a ani nevíte, jak se chová atd............

BYl to fenomen. Vymyslel si vlastní styl oblíkání a tance a tím se odlišoval. Dal hudbě jiný směr, to už nikdo nedokáže. Uchyl to rozhodně nebyl, to by nedavál tolik peněz charitám po celém světě. Byl to pravý KING se vším všudy. Bude nám chybět, takový už nebude nikdo a nikdy. *9*
    • Re: .........

Nekecej když o tom nic nevíš,protože ten kluk který ho z toho obvinil se ted po jeo smrti přiznal že si to vymysleli pro peníze.
    • martinkooooooo

ty si uchyl *16* *16* *16*

hele nezlob se ale nevim proč chodíš na jeho stránky když ho nesnášíš nesnášim hip hop tak nepujdu na nějakyho vylízanyho hopera nevim myslim si že toho dokázal dost a songy má užasny ale co každymu se ibi něco inyho
    • S BOHEM

On už zemřel,ale lidi na něho nezapomenou,takže se dá říct,že je nesmrtelnej...Nebyla jsem jeho fanynka,ale taky jsem ze zprávy o jeho smrti byla trošku mimo.Nechtěla jsem tomu věřit *13* myslela jsem si že si dělají pr*** jenže potom jsem zjistila že je fakt mrtvej!!Tak trošku je mi ho líto,ale tak co už nadělám?Prostě se s ním budu muset rozloučit a víc už bohužel nic
      Před chvílou byla v televii jeho dcera a ta tam říkala jak moc ho měla ráda!! Já být na jejím místě,neřeknu ani ho*** protože bych nebyla schopná jedinýho slova protože bych tak brečela že bych nemohla mluvit!!

S BOHEM, MICHAELI!!
      *9*

Nojo bulvár rozmázne všecko, jenže ty jsi u toho nikdy nebyla, takže nevíš, jesl ito byla pravda nebo ne. Michael je prostě vyplatil, aby mu dali pokoj! *8* A pokoj mu stejně nikdo nedal! A vidíte sami jak to dopadlo... Samozvaný "Král Popu" Michael Jackson umřel 25.6. 2009... A najednou ho všeci milujou, co? *13*

A ty jsi snad u toho byla?? Taky to nevíš jistě jestli je to pravda, tak nebuď naivní!
    • kacenka33

jdi do prdele vůbec nevíš jaký byl...a je vidět že to asi nikdy nepochopíš...nebyl to žádnej úchyl!!! byl to král tak se k němu podle toho chovej je ti to jasný?!nejlepší bude když vypadneš a necháš nás tady...nás kteří mají Michaela rádi!řikám ti vypadni a už sem NELEZ!

A jak ty můžeš vědět jaký byl?? Jsi jenom naivní a hrozně fanatická.
      • lina25

Re: Re: .........

Nejhorší je srážka s blbcem....
        • Re: Re: Re: .........

Jo? *1* A jak můžeš vědět, že jsem blbá? Ty snad znáš mé IQ?? *1* *1* Ne, že srážka s blbcem, ale Vy jen nedokážete pochopit cizí názor.
          • lady_jackson

Re: Re: Re: Re: .........

proč sem lezeš, když ti Michael vadí? Tady na tebe nikdo zvědavej není *3*
        • kacenka33

Re: Re: Re: .........

přesně jako je tento!
    • janinkaa

neříkej mu úchyle...nebo tím si myslel/a sebe???? *7* *1* *1* *7* *16*

tak to toho o něm asi moc nevíš ty fanynko!! jo, byl to úchyl!!!.... byly toho tenkrát plný média, jak si to rozdával s chlapečkama
        • kathleen33

Re: Re: Re: .........

třeba si tomu věř,ale někde jinde...Na takové debily nemáme náladu...
  • zanesskaaaa

...

Normálně jsem si zamilovala písničku Todo Mi Amor Eeres Tu.. nádherný *14*
    • angie72

Re: ...

Jo, mám tři verze :-))) Je to pěkný.

Lidi, já objevila, co mám doma za písničky. Já je normálně všechny ještě neslyšela. Je jich strašně moc, ale takový pecky...
    • Re: ...

Tak v té španělštině je to bomba. Ještě to nazpíval ve francouzštině, ale já přece jen... *4*

MIchael Jackson I Just Cant Stop Loving You
      http://www.youtube.com/watch?v =Tai2j3dVSUQ&feature=related
  • nikkyt

film Ghost

někdo se tady scháněl po odkazu na ten film Ghost.Tak tady je odkaz.Je to na 4 části.tady je ta první akorát tomu chybí český titulky.Ale ty základní věci si tam přeloží každej *3*

http://www.youtube.com/watch?v=CaJaFGrSChY&feature=related

jo a vymažte si mezery v tom odkazu
    • Re: film Ghost

dík za odkaz michael je bůh
      • kacenka33

Re: Re: film Ghost

jo děkuju ale pořád nemám to co jsem chtěla chtěla jsem jako odkaz kde ho stáhnout jako celej film v celku tyhle odkazy už jsem viděla
  • lask1

Michael

Na tejto stránke sú tiež neaké podrobnosti o ňom a jeho vzťahoch.

http://www.google.sk/ imgres?imgurl=http://www.onlineseat s.com/upload/concerts/971_con_Lisa- Marie-Presley2.jpg&imgrefurl=http:/ /fajront.sk/auditoria/obrazky/hudba /1139/michael-jackson.html&h=198&w= 200&sz=21&tbnid=_DMQQxh5B9ny0M:&tbn h=103&tbnw=104&prev=/images%3Fq%3DL isa%2BMarie%2BPresley&hl=sk&usg=__X rhtMhv4xn6PzMf4aY7tvskMSC4=&ei=ffF1 SoD1CZ6gmAOo5fGYDA&sa=X&oi=image_re sult&resnum=3&ct=image

Dlhší odkaz som už nenašla. *1*
    • lask1

Re: Michael

Mne to ide. Asi si nevymazala všetky.

První vážnou známostí Michaela Jacksona byla herečka Tatum O´Neal
      O této ženě se Michael často zmiňuje a má se za to, že zůstali přátelé. Ve své knize Moonwalker přiznal, že byl do Tatum velmu zamilovaný a popsal ji jako andělskou bytost. První lásky už takové nejspíš bývají.

Tatiana Thumbtzen
      věnovala ve své biografii skorou všechny kapitoly vztahu s Michaelem. Nezapomněla také dodat, že je to muž se vším všudy. Ano, Tatiana je ta žena, která ztvárnila hlavní ženskou postavu v Michaelově klipu "The way you make me feel" a která s ním poté odjela na turné Bad.

Další ženou, o které se dozvedel tisk, byla herečka Brooke Shields,
      se kterou se Michael do dneška setkává, již však jen v přátelském duchu. V rozhovoru s Oprah v roce 1993 přiznal, že se scházejí u něj nebo u ní doma, a že je do Brooke zamilovaný. Zároveň dodal, že Brooke není první žena, kterou kdy miloval.

Svou první manželku Lisu Marii Presley
      si Michael vzal po 4 měsíční známosti, krátce poté, co se sama rozvedla. Lisu Marii znal od dětských let a nikdy se netajil tím, že ji velmi miloval, a že mu svým odchodem ublížila. Rozvedli se po necelých roku a půl manželství. Do dnešního dne někteří stále doufají, že se dají znovu dohromady.

Druhá žena Michaela Jacksona se jmenuje Deborah Rowe
      Vzal si ji těsně po rozvodu s Lisou Marií. S Debbie má 2 děti, Prince a Paris. Rozvedli se po 2letém celkem nekonvenčním manželství.
      • lask1

Re: Re: Michael

Pokračovanie zo stránky. (príspevok bol v slovenčine)

Michael Jackson sa chce po tretí raz oženiť
        25.05.2006 13:58 - LONDÝN
        Americká popová hviezda Michael Jackson sa chce údajne po tretí raz oženiť.
        Za manželku si chce zobrať 38-ročnú opatrovateľku Grace Rwarambovú, ktorá s ním žije a stará sa o jeho deti v Bahrajne, píše britský bulvárny denník Sun. Išlo by v poradí o druhú opatrovateľku detí, s ktorou by sa Jackson oženil. Rwarambová sa v súčasnosti stará o jeho tri deti - deväťročného Michaela Jacksona Jr, osemročnú Paris Michaelu Katherinu Jacksonovú a štvorročného Princea Michaela Jacksona II.

Spevák chce údajne žiť najnovšie v Británii. Štyridsaťsedemročná popová hviezda sa v súčasnosti súdi so svojou exmanželkou a bývalou opatrovateľkou detí Debbie Roweovou. Predmetom súdneho sporu v Los Angeles je právo na starostlivosť o spoločné deti Princa Michaela a Paris.

Bývalá manželka obvinila speváka, s ktorým sa rozviedla v roku 1999, že ich spoločné deti uniesol do Bahrajnu. Požaduje, aby boli zverené do jej opatery.
    • lask1

Píšu tam, že sa netajil že Lisu velmi miloval aže mu svojím odchodom velmi ublížila.
      Tak nevie, ja som myslela, že to bolo z jeho strany.
      Neviem kto sa v tom už má vyznať.
      Všetko je okolo neho také zamotané, že to nevymyslia ani v tej najbláznivejŠej telenovele.
    • lask1

Skúste si odkaz skopírovať.
      • lask1

Re: Re: Michael

Je to celkom zaujímavé, ale stručné čítanie.
        Vymažte si medzery, ak ich nájdete.
        • terinda321

Re: Re: Re: Michael

vymyzala jsem si mezery, ale stejně mi to nejde *9*
  • lina25

Dobrou

Dobrou noc lidičky a krásné sníky!
    • thesimsa

Re: Dobrou

Dobrou *3*
    • zanesskaaaa

Dobrou linuš:))
      • masno

Re: Re: Dobrou

Dobrou *4*
        • polinka

Re: Re: Re: Dobrou

krásný sny *3*
    • kristyn875

jj dobrou a vyspinkejte se do růžovoučka *1* *3* a ať se vám zdá něco hezkého.samo o Majkym *1* *14*
  • besta

doporucuju.

http://www.jeuxdroles.fr/jeux-habil le-michael-jackson.html
  • mischel5

Bolí to

Zdravím všechny..dneska jsem přečetla vlastní životopis Michaela Jacksona... Měl by jsi to přečíst každý kdo o něm pochybuje..krása píše to sám on už prostě vím jaké to bylo stvoření jaký cit měl k hudbě a co chtěl vše dokázat a ukázat světu...Jeho srdce je ze zlata i po smrti ....hodný a vstřícný muž kterému záleželo na druhých ....Miluji tě Michaele.... *14*
    • petulkamilashekpsmj

Re: Bolí to

cetla jsi to Moonwalk?to jsem docetla vcera...byla to krasna kniha...I miss You Michael....You are in my heart.I can't believe,that you aren't with us....I want to hug you....in a heaven...in the clouds...Propably later....wait!
  • Ahoj...

Ahoj lidi,vím,že zrovna na Majkího diskuzi se tento příspěvek nehodí,ale i tak Vás chci poprosit,jestli by jste mohli mrknout na jistou divadelní herečku,Kateřinu Šedivcovou.Bylo by možné,aby k ní nějací z Vás napsali komentář,nebo si jí dokonce přidat mezi ,,své,, osobnosti....?Prosím!!!!PS:Majký mi moc schází.(Myslím to vážně!!!) *9* *9* *9*
    • angie72

Re: Ahoj...

Nemůžu psát za všechny, ale píšu za sebe. Kdybych tu herečku, kterou ani neznám, měla ráda, tak bych jí měla přidanou, ale nebudu si přidávat někoho, koho neznám... Nezlob se.
      • zanesskaaaa

Re: Re: Ahoj...

Asi tak nějak Angie..
      • Re: Re: Ahoj...

To vůbec nevadí...I tak ti děkuji za odpověd¸.
  • Nevíte,co

je pravdy na tom,že Majkí,když znásilnil dítě,tak, si potom ty nejmacatější chlapce upekl na rožni a snědl je.Je to pravda nebo ne?Odpovězte mi prosím někdo,ano. *9*
    • zanesskaaaa

Re: Nevíte,co

No jasně.. bulvár má přeci vždycky zaručený zprávy..
    • thesimsa

To si vazne tak blba nebo navedena?
      • zanesskaaaa

Re: Re: Nevíte,co

opravdu ti musím odpovídat? *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: Nevíte,co

To nebylo na tebe *15* To bych si nedovolila :-D
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Nevíte,co

Jávim *15* .. ale jestli ti mám odpovídat jestli je BLBÁ neo navedená *15*
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Nevíte,co

no to taky *15* *15*
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: Nevíte,co

Aha :-D
              Rekla bych ze kombinace obojiho *15*
    • Re: Nevíte,co

NE!Co si to něm prosimtě myslíš???? *10* *10* *7*
    • valkikulka

ne