Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ....

Byl dobrej a byl by dobrej,i když tuhle hudbu zrovna nemusim,jeho největší chybou co podle mně udělal sou ty plastický operace,škoda ho kluka jednoho *13*
  • scháním videoklipy Michaela Jacksona

Prosím někoho kdo by věděl kde bych sehnal videoklipy na stažení kde je mám hledat.Předem moc děkuji.
    • Re: scháním videoklipy Michaela Jacksona

skus to na youtube.com nebo si ze slunecnice ztahni tubesucker a pak ho nainstaluj
  • Podívejte se co Michael udělal pro svět. Udělal toho hodně tak prosím nenadávejte mu on si to nezaslouží. Milujte ho, mějte ho rádi a pochopíte ho. A pochopite co mám na mysli.♥
  • Strašně moc nám tu všem chybíš,
    I ♥ U
  • bohuslavka

...

Michael, byl to rozpadající se kus plastu... když se někdo narodí jako černý chlap... tak má i tak umřít a né jako napodobenina bílý ženy!
    • u4ever

Re: ...

no to bych chtěla vidět teba jak vypáš. se určitě za chvíli rozpadneš sám/sama!!
    • veronickaa

Re: ...

Mohl by si k němu mít aspon trochu ucty když už je po smrti.. *9*
      • Re: Re: ...

Vždyť je to pravda...radši bych umřel jako celkem hezkej černoch, než jako idol panenky barbii tj.rozpadající se kus plastu!!
  • love007
    Takovej člověk jako byl Michael, už se nenarodí!! On je pořád živý, protože bůh neumírá!! A tak to řeknu takhle, spi sladce!! ♥ ♥
  • Happy Birthday Michael
  • v pondělí už jsou to tři roky :'(((
    • Ano, Bohužel budou :'(
      Ale určitě se tam má líp než tady.
      Je pryč od lidí co mu tolik ubližovali!
      Tam ho žádnej posranej bulvár nesere jako tady!!!
      Prominte mi ty sprostá slova ale jinak se to vyjádřit nedá!
      Miluju ho a vždycky budu!! ♥♥♥♥♥
  • nikcajacksonka

jupííí

Ahojky holky jak se mate???Dneska se mi stalo neco neuvritelnyho jsem u strejdy a koukam ze ma na PC Majkíího a pousti si This Is IT a ja takovy to je suuper a muzu se na nej taky potom podivat a on prej ja jsem ti ho stahnul copak byhc s tim delal na DVD tak jsem ted u nej kousek skoukla,ale doma si to pustim do TV *14* *15* Tam je to lip videt *14*
  • sasa87
    Happy Birthday Michael

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit