-
MICHAEL
Michael Jackson byl bezvadnej clovek a lidi ho vyuzivali jen kvuli penezum. A ty kecy co o nem rikaji ze byl pedofil to je pekna blbost. Tak se maluje no a? Bill z Tokio Hotel se maluje vic nez mj. a nikomu to nevadi. Mel rad deti, hodne je mel rad a hned kvuli tomu se zacalo spekulovat ze je sexualne zneuzival. A to ze jim strasne pomohl, na to si uz nikdo nespomene, pomahal jim proto aby se meli lip nez on sam v detstvi. Byl tiran svym otcem, bil ho bicem, chudak . Nekteri lidi po jeho smrti drzeli smutek ale huboky a uprimny smutek jako kdyby umrel nekdo z jejich rodiny. Nektere fanynky schovavali i pizama kdyby se rohodl prespat. Takhle ho brali nekteri lide. A vy co pisete take blbosti ze byl pedofil tak mu dejte aspon v hrobe klid, myslete si co chcete. Chudak michael se musi obracet v hrobe. Miluji te Michael, my te milujem. I LOVE YOU MICHAEL,WE LOVE YOU budem na tebe porad spominat v dobrem i ve zlem. Michael byl, je a bude vzdy kralem popu. Ahoj michael *9* *14* *14* *14* -
Happy Birtday Michael <3 *14* :)
-
MICHAEL byl je a bude navždy v mém srdíčku *14*.Navždy změnil můj život ikdyž tady neni! jeho hudba žije dál a ta nikdy neumře *14* miluji jej od malička.zrovna dnes jsem poslouchala jeho hudbu celý den na uctěni památky tak skvělého umělce *14* *14* *14* *14*
MICHAEL I LOVE YOU *14* *14* *14* -
já ho poslouchám pořád a taky pořád pro něj pláču :'( je mi hrozně když slyším ty pomluvy!!! ten bulvár by měli začít střílet!!
-
michaele mama te moc rada ne ja te miluju ale asi to nejde ale ti si muj nejlepši zpevak a herec a tanečnik na svete a je mi lito jaki lži natebe udelali že si na mali deti lži a nebo si krat pisnički lži ale chci abi si bil tadi ti si opravdovi zpevak a klral popu *14* *3*
-
Dobrý večer, nejdřív napíšu vzkaz lidem který tu urážejí Krále Popu Michaela Jacksona jestli máte nějaký problém tak to je váš problém a bylo by dobrý kdybyste si ty vaše urážky nechali na někoho jiného Michael by vás taky neurážel a my jeho fanoušky taky neurážíme ty vaše oblíbené stars. Michael byl a navždy zůstane Legendou Králem Popu Králem hudby a tance... Pomáhal lidem který pomoct potřebovali a nebyl namyšlený nehrál si na frajera...Jestli je tu někdo kdo Michaela Jacksona neměl rád tak ať si ho nebere do huby ! ! ! My fanoušky Michaela Jacksona ho milujeme a milovat ho budeme navždy ! Chci se vás zeptat jak s deaktivuji účet na osobnostech když si navždy zrušit účet jak to mám udělat ? Předem děkuji za odpověď..
-
Michaele přeji ti jenom to nejlepší! Věčná škoda že to nemůžeš slavit se svými dětmi, svoji rodinou, svými fanoušky a lidmi co tě mají rádi!
-
Příště, až se mě někdo zeptá, proč mám ráda Michaela Jacksona, měl by vidět to co já. Tohle ukazuje všechno, co mám na něm ráda! Jeho krásu, jeho oslňující úsměv, nádherné oči a nejkrásnější dětskou duši.
-
♥ Byl, je a vždycky bude Král... a vždycky bude mít můj obdiv. Navždy bude v mém srdíčku a nikdo ho nikdy nemůže nahradit, protože mu to nedovolím :) On je legenda. I LOVE YOU, MICHAEL ♥
-
michaele pls te udelej MEGA COMEBACK
Je to nej borec jakýho znám....ne doslova. *14* doufam ze uz vyjde nejaky jeho poradny cedecko a zacne koncertovat.....moc rad bych ho nazivo videl, pac upa nej tancuje tky zpiva. *7* *3* a doufam ze to nebudou zas jen remixi..chci aby byl zase ta nej hvezda o ktery se pise v kazdejch novinach i casopisech...at je to o bulvaru nebo prirode musi tam bejt a na titulni strane *4* *3* *14* I love you more Michael *14* *14* *14*