-
Víte co vážně nesnáším? Když o Michaelovi jeden den napíšou že to byl neplodný gay, pedofil, že ho otec kopal do rozkroku takže byl nepldoný, že děti nejsou jeho protože byl neplodný a další den se napíše že má 25ti letého syna, že jeho syn po něm zdědil vitiligo atd.! Chápete to? Ten bulvár už neví co by si mohl vymyslet. Jsem zvědavá koho budou chtít zničit teď! Protože zničit Mika se jim vážně povedlo! *16* *10* *13*
-
Buh si Tě vzal, protože Tě miloval. Stejně jako my Tví věrní fanoušci. Navždy.
-
ahoj holky myslíte si že justin bieber je známější než mj??
já si teda myslím že ne možná ho tet lidi víc poslouchají ale později majklovu hudbu všichni oceněj!!! *4* *4* *4* *4* -
-
není! mj je nej! *3*
-
-
michael jackson
michael jackson bilnejlepší člověk každý ho měl rád všechny alba,koncerty,dvd a já nevím co ještě ale bil fakt hodnej každej homěl rád a kdo ne tak je blbej protožeon je nejlepší z nejlepších proti madonně,brytney spears,akonovi a dálším spěváku a spěvaček bil prosrostě nejlepší mám ho strašně ráda viděla sem na internetu jeho tryčko,prstýnek,cd,dvd,plakáty prostě všechno coje jeho já mam vodněj plakaty a jemiho hodně líto jeho je vážně hodně škoda on bil nejlepší tanečník a spěvák a líbisemi jeho všechny písničky ahoj michaeli jacksone mámtě ráda *14* *14* *4* -
Ahoj :) vidím že to tu už vázne, možná to některé z vás mrzí tak jako mě. Proto jsem se rozhodla založit stránku na facebooku kde si můžem povídat dále. Myslím že to bude lepší protože více lidí chodí denně na fb než tady. :) Tak proto kdo chce se přidat tak se přidejte a klidně to poštěle dál vašim známým kteří taky zbožňují MJ. :) http://www.facebook.com/MilujemeMichaelaJacksona
-
-
Mě to taky mrzí *13* ale kdo by sem chtěl denně chodit mě to už tady taky nebaví *15*
-
-
no jo, jsem ráda, že aspoň na karaoketexty.cz to pořád na diskuzích o MJ žije :) tak aspoň že tam
-
-
jo tam je to v plným proudu :D
-
-
-
-
Jsou to jeho děti! DŮKAZ!!
JSOU JEHO PŘEČŤĚTE SI TOHLE: http://allmichaeljackson.blog.cz/09 07/z-cerneho-ditete-udelala-nemoc-d ospeleho-belocha
A KOUKNĚTE NA TOHLE:
http://allmichaeljackson.bl og.cz/0908/deti-michaela-jsou-100-j eho-nevyvratitelny-dukaz -
-
Re: Jsou to jeho děti! DŮKAZ!!
Tohle jsem sem už několikrát dávala. -
doost dobrý.. konečně jsem tu podobu tam viděla:D -
tak tohle je hustý...oni maj úplně stejný rysy obličeje jako Majkí...já jsem věřila že jsou jeho =)
-
-
ahoj lidi dnes je to přesně 3 roky kdy Michael odešel :( mám tě ráda MICHAELE <3
-
dobrá zpráva
dobrá zpráva už chodím!! *15* dokonce i tancuju tak to prsty přežily!! *15* -
-
Re: dobrá zpráva
nebo prsty? *15* -
Re: dobrá zpráva
cože? nevím o co se jedná. tys měla zlomenou nebo naraženou nohu *8* *15* -
-
Re: Re: dobrá zpráva
no dá se to tak říct!! víš jak michael vždycky tancuje že se zatočí skočí na špišky a udělá vlnu?? no tak já amater jsem to zkoužela venku na betoně!! když jsem se chtyla apostavila na špišky tak jsem tak vydržela stát klidně aji 10 vteřin no jo a pak jsem to zkusila bez držení!§ otočku jsem zvládla ale jak jsem skočila na špičky podlomili se mi nějak prsty a já hodila tlamu na beton!§ a aby toho nebylo málo když jsem se pak kulhala k pc skopla jsem si prst o roh skříně!! taká bolest!! sem pak 2 hodiny nemohla pomalu chodit ale už je to dobrý!§ ale ted budu zkoušet ten skok na ty špičky na trávě!! *15* -
-
Re: Re: Re: dobrá zpráva
chudáku. tě lituju. ale teď vlastně není za co *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: dobrá zpráva
no a tata na mě řval jestli su normální na tom betoně při tom vychru a pod stromama a bez mikyny tancovat!! a že prej kdybych si zlomila prsty paltila bych to ze svýho to léčení a pak sem se neudržela a musela sem se začít smát když řekl :a CO BYS JAKO ŘEKLA TOMU DOKTOROVI? TANCOVALA JSEM MICHAELA JACKSONA A PŘITOM JSEM SI ZLÁMALA HNÁTY?? já se neudržela a vybych a on na mě :NO TO JE BEZVADNY SE TOMUJEŠTĚ SMĚJEŠ!! *15* *15* bože táta je vtipálek!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: dobrá zpráva
no ted se tomu taky směju ale víš jak to bolelo?? uplně michaela lituju kolik modřin si musel způsobit při tancování!§ chudák!! -
*15* *15* *15* -
oprava: tam nemá být vybych ale vybuchla nějak jsem vynechala půl slova!! *15*
-
-
-
-
-
-
Michaeli přeji ti ze srdce všechno jen to nejkrásnější. I když nejsi mezi náma, tak žiješ v našich srdcích a to navždy. Přeji ti hodně láska,štěstí a zdraví. Moc nám všem chybíš. Miluju tě ♥
-
Michael je jeste stale panic!!!
Nikdy se zadnou zenskou nic nemel. Takze si ty jeho bachorky o vlastnich detech muze strcit do prdele!! *16* -
-
Michael Jackson
Bez Michaela Jacksona to neni ono :bez něj to je divný
stýská se mi Michaele mám tě ráda *9* *9* *4*
-