-
Ať už si o něm myslí kdokoliv cokoliv,nemůže mu upřít talent!
Ať už si o něm myslí kdokoliv cokoliv,nemůže mu upřít talent!A je pravda,že na něj byl vyvíjen obrovský tlak a asi málokdo by ho byl schopen ustát! *13* -
imitator
nazdar mam 17 a tancujem michaelov tanec a som jeho imitator, myslim ze pedofil nie je a chcu od neho len prachy, okrem toho som slovak venujem sa eletric boogie a rad si s vami pokecam cez mail. -
KING OF POP
Vím,že budu Michaela milovat celý život.Na jeho písničkách jsem vyrostla.Můj velkej a nejspíš nesplnitelnej sen je se s ním někdy setkat osobně.Udělám pro to všechno.Klidně si myslete,že jsem blázen. -
-
Re: KING OF POP
je dobře, že si z toho nic neděláš-já jsem do Michaela taky zamilovaná až po uši a beru ho takového jaký je *14* *14* JE PROSTĚ BBBBOOOOŽŽŽŽÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: KING OF POP
nee ja ho miluju viiiiic!!!!!§ *1* *1* *1* *1* *1* *1* *5* *5* *5*
-
-
Re: KING OF POP
Nemyslíme si to, ale my bysme to neudělali *4* Tak jsi měla zaplatit sedmdesát tisíc a mít možnost s ním minutu mluvit na "turné" po Japonsku, to by se ti vyloženě vyplatilo *4* -
-
Re: Re: KING OF POP
Doufám,že existuje i jiný způsob.
-
-
-
Jackson
Majklí to je legenda...3koda, že už není mezi námi je mi to moc líto *9* to byl zpěvík na kterého se ne zapomíná a myslí se na něj v dobém...Protože to byl fak král a právem..byl opravdu nejlepší *14* *4* *4* -
-
Re: Jackson
jj, majkí byl dokonalý, krásný, sexy *14* , hodný....Prostě nejlěpší *14* *14* -
-
Re: Re: Jackson
je Bůh *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Jackson
jn *14* začnu říkat místo "ó můj Bože" "ó můj Michaeli" *4* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Jackson
jjjj *15* *15* *15* dobrý nápad *15* přidávám se *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jackson
fajn ja tez *15* *15* *15* *15*
-
-
-
Re: Re: Re: Jackson
pravda *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
jojo on je opravdu BEST *14* *14* *14* *3* -
jj on je úplně úžasný a nevím co mají všichni něco s jeho vzhledem vždyť on je nádherný a žhavě SEXY *3* *3* *14* *14* *15* nás krásný andílek *4* *4* -
-
Re: Re: Jackson
jj, to jsi vystihla , majkí je andílek *4* *4* *14* *14*
-
-
-
Kdyby ses před čtyřiapadesáti lety nenarodil tak by svět nepoznal co je to hudba a nepoznal by milujcího člověka. Neznal by moonwalk, neznal by Michaela Jackosna, neznal tvůj hlas, tvoje taneční kroky, neznal by vůbec nic co by se s tebou spojovalo. Když jsem tě poprvé slyšela hned jsem se do tvého hlasu zamilovala! Byla jsem malá holka a znala jsem všechny tvoje kroky. Moje teta mě o tobě naučila tolik věcí! Byla i na koncertě v Praze! Když si zemřel vzal sis i půlku mě. Ta půlka je pořád s tebou! Tvoje písně hrajou dál. Pro tisíc srdcí jsi král a já k nim patřím! Tvoje hudba ovlivnila milion lidí a já k nim patřím! Teď patříš Bohu! Na nebi máš hvězdu která nidy nevyhasne! ♔♥ ℐ ℒℴѵℯ ℳicℎaℯℓ ℱℴrℯvℯr ♥♔
-
-
Musím říct že jsi tohle napsala moc krásně! :')
Je mi líto že to tady vázne ale na karaoketexty.cz je živo...aspoň někde..
-
-
Hvězda
Kalendář ukazoval 29.8.1958, když se ozval dětský pláč.
Ten pláč byl silný, pronikavý a krásný. V tu noc na nebi svítila jasná hvězda, která si řekla, že se zastaví právě u toho to výjimečného miminka, které má zajímavý hlásek.
Hvězda pravila:
Budeš uznávaný, budeš umělec, budeš mimořádný, pro svět uděláš maximum, ale za Tvou dobrotu a laskavost se Ti svět odmění bolestí, pláčem a ranami. Neboj se vše zvládneš, a až uběhne 50 rok Tvého života, tak se spolu shledáme. Do té doby Tě budu ochraňovat, ale bojovat už musíš sám drahý Michaele.
Bůh přistoupil, položil svou dlaň na Michaelův dětský hrudníček a řekl " Tak jak Ježíš plnil svou misi, tak i ty Michaele budeš plnit tu svou. Jsi mimořádný a ten dar není ode mne, ale ten dar je v Tobě samém. Na samém konci života na zemi se shledáme a budeš mě doprovázet tam, kde není bolest a utrpení. Do té doby bojuj, Michaele! -
-
Re: Hvězda
Tyy jo,fakt krasny!*14* *14* *1* -
Krasny *14* *4* -
Uplně se mi chtělo brečet.Mooc krásný. -
Je to krásne. -
-
Re: Re: Hvězda
je to užasný... moc se ti to povedlo... *4* -
Jsem ráda, že se vám to líbí, děkuji.
Linuško, nechtěla jsem tě rozplakat! I když já taky bulím... Je mi nějak ouvej. -
-
Re: Re: Re: Hvězda
To je v pořádku zlatí....Je to překrásný
-
-
-
Bože Angie...ty jsi mě rozplakala.... -
nádherný?.. to je slabý sovo... neznám to pravé, které by to vyjádřilo!.. čistá pravda! -
nadherny skoro jsem se rozbrecel::{ od kud to mas??? -
-
To je z mé hlavy besto, děkuji. -
-
Re: Re: Re: Hvězda
pani angie skveli ty jsi naprosto andilek::)
-
-
-
-
Toya
Míša Jackson je prostě nejlepšíe zpěvák na světě a nikdo lepšiě na světě už nebude.Dětinskej ůchyl teda není.Každej prostě ví že není a pořád ho jenom urážej doprdele!Nějakej debil tady píše že jeho vkus je hoznej,že zpívá strašně není to prostě pravda.Každej Mika jenom kopíruje jak ten opičák Justin Timberlake,jak Usher a ještě spusta dalších!Vy co ho urážíte tak ste pajcloši.On dokázel toho hodně!Lepší člověk snad už není a ani nebude!Vy co ho posloucháte tak ho držte pořád ve svý paměti a pamatujte že lepší než on už nikdy nikde nebude! *5* *14* -
ON je Král popu
Proč to děláte!? Proč ho tak urážite!!?
Nejdříve si o něm přečtěte nebo dokumenty co jsou o něm a pak něco říkejte. Nesnáším ty co ho jenom uřáží *5* ON je Král popu *5* -
-
Re: ON je Král popu
tak to s tebou plně souhlasím tím on opravdu je a na vždy jím pro mne bude
-
-
tak a nový tatík Paris je tu!
ale myslím,že není otcem! Otcem je totiž Arnie Klein!! -
-
Re: tak a nový tatík Paris je tu!
Už ti by ti měl někdo darovat ty brýle když nevidíš podobu mezi otcem a dětmi -
-
Re: Re: tak a nový tatík Paris je tu!
tady si nemůže psát kdo chce a co chce...tady se smí psát jenom hezké věci o Michaelovi a ne ty vaše přiblbí poznámky a kritiky!
-
-
Re: tak a nový tatík Paris je tu!
co to jako je "J"?? Svůj komentář si označíš jako výborný jedničkou a Angiin pětkou? S těma otcema sem už nelez. -
-
Re: Re: tak a nový tatík Paris je tu!
bud sticha tady si muže psat co se mu zlibi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *15* -
-
Re: Re: Re: tak a nový tatík Paris je tu!
Tak to nemáš pravdu. Tady si nemůže psát nikdo co se mu zlíbí. Slušně ano, ale jinak ne. -
Re: Re: Re: tak a nový tatík Paris je tu!
pod kolika nickama hodláš ještě přijít??? *15* *15*
-
-
-
-
Nejsem Jacksonova fanynka, ale už mě štvou ty kecy, které si bulvár vymýšlí a lidé tomu věří! Už jsou to skoro čtyři roky od doby co umřel a oni o něm pořád píšou něco hnusnýho co uráží jeho jméno. Je to skoro čtyři roky co lidi brečeli nad ztrátou jedné z největších star a bulvár ne a ne! Myslím si, že to byla jediná celebrita, která mohla zachránit svět a kdyby se toho všichni chopili, tak to vyhrajeme! Kdyby jsme se chytili za ruce a navzájem si pomáhali, bylo by všechno v pohodě! On byl jediný, který pomáhal lidem po celém světě, ale všichni mu to vyložili jako chybu! Kdyby jsme se k němu chovali líp, věřím tomu, že by tady ještě teď byl! Ano, nejsem fanynka, ale nemám ráda, když bulvár uráží tak velké celebrity, jako byl třeba Jackson. Přijde mi to ironické! Dokázal toho víc než jakákoliv celebrita a oni si dávají právo ho urážet!