-
KING OF POP
Michael byl a bude vždy svuj a originalní. MICHAEL JACKSON IS THE KING OF POP -
:)
Vždy než jdu spát,
Tak tvé písně mi v uších začnou hrát
A já si stále říkám že odešel král.
Tvé písně a tvá láska k lidem
Je nepopsatelná a než ji někdo nahradí,
Tak nebudu moci spát s klidem.
Tvé písně a tvá slova
Naučili lidi žít jak v noci spát a ve dne bdít,
Ty jsi ten kdo uměl opravdu milovat
Měl velký cit a v něm nepolevovat.
Byl jsi milující člověk,
Která chybí celému světu a o své smrti
Jsi nám nezanechal jedinou větu.
Tvoje smrt je velkou záhadnou
A tvé děti prochází s hlavou
Plnou myšlenek Neverlandskou zahradou.
Já se stále ptám,
Proč jsi musel odejít zrovna ty,
Člověk nabitý energií ve dne v noci.
Já se stále ptám,
Proč musel odejít můj král.
Chybíš mi víc, než si myslíš
A v mé mysli budeš navždy,
Ať už je o tobě sebevětší lži.
Tvým slovům věřím, v těch je pravda
A já věřím v těch je pravda
A já věřím, že se v novinách
O tobě neobjeví žádná zrada.
Žádná zrada o Králi Popu
A já věřím, že o tvé smrti najdu nějakou stopu,
Která bude klíčem k vyřešení a já budu moci
Světu říci skutečné odhalení.
Jsi a navždy budeš Král Popu
A já budu následovat tvou hvězdnou stopu.
jsem vymyslela básničku ;)..snad se bude líbit -
-
Re: :)
je moc pekná ta basnička moc se mi libi. -
mooc pěkný *14* *14* *3* -
to je nádhera§ -
TO SI VYMYSLELA TY??!?!?!!!?!?!?!? *7* *8* *8* *8* *9* -
-
Re: Re: :)
Terko jo já..sice to vypadá že ne..ae vymýšlela jsem to když jsem byla naštvaná..:D a nudila jsem se na svatbě..tak jsem se dala do skládání..ae skládala jsem to asi 15 minut..ae jinak děkuju :-* -
-
Re: Re: Re: :)
tak to seš fakt dobrá!! a nz.. *3* *4*
-
-
tak to smekám!!! *3* *4* *5* *15* *14* -
-
tohle bych v životě nevymyslela!!! *15* *15* *9*
-
-
-
jůůůů,ta je krásná *4* -
je uzasna !! *4* -
-
ae občas se to nerímuje :( :D -
-
ale i pres to je to uzasna basnicka *3* *4*
-
-
děkuju..:-*
-
-
-
4ever
Byl megahvězda, a stále ještě je. Bohužel dnes vám většina lidí na otázku Znáš Michaela Jacksona? odpoví:Jo, to je ten s plastikama jak se mu rozpadá obličej, co? Je opravdu nechutné, co dokáže bulvár lidem nakecat. Nedávno jsem zaslechla, že se mezi ním a Pamelou Anderson něco vyvíjí! Nebo s tím obličejem: jestli jste někdo viděl videas na youtube z roku 2008, víte, že jsou to lži. Že se rozpadá, není pravda, a tváře má propadlé protože je mu 50. I popové hvězdy stárnou!
P.S.: Prý vydá nové album, je to pravda? *13* *13* *13* *7* *7* -
Předem upozorňuji že tento vzkaz není od někud zkopírovaný ale je čistě z mého srdce! ♥
Michaele dnes by si měl čtyřiapadesáté narozeniny! Přeji Ti všechno nejlepší a nejkrásnější! Myslím si, a ostatní se mnou budou jistě souhlasit, že aspoň dnes by Tě mohli mít lidi rádi za to co si pro tenhle svět udělal. Udělal si toho plno ale moc lidí to neocenilo. Chtěli by jsme aby si to mohl slavit tady se svými dětmi, se svojí rodinou, se svými fanoušky, s lidmi co tě mají rádi. Tímhle vzkazem bych Ti chtěla říct že tu jsou i lidé kteří tě mají moc rádi! Michaele moc tě milujeme a každým okamžikem si přejeme aby ses vrátil nebo aby šel vrátit čas a zastavil se. Přejeme si aby tě mělo víc lidí rádo a nenadávalo Ti, bohužel ani jedna z těch věcí nejde! Jsem smutná když musím poslouchat co o tobě bulvár říká a bohužel to musejí trpět i tvoje děti! Vždycky jsi jim dopřával to nejlepší a oni Tě za to milují. Oni pro tebe byli vším a pro ně jsi byl vším Ty! Moc jim chybíš. Všichni doufáme že se máš líp tam nahoře, kde máš pokoj od lidí co Ti tolik ubližovali. Navždy tě budeme milovat! ♥ Navždy budeš žít v našich srdcích!♥ Nikdy se nevytratíš!♥ Tvoje hudba bude znít pořád. ♥ Tvůj tanec, Tvoje hudba, Tvůj hlas mi ovlivnil celý můj život! ♥ Ty jsi prostě Král a žádnej Bieber Tě nenahradí! ♥ Moc Tě milujeme a nikdy nepřestaneme! ♥ -
-
Moc se mi líbí co jsi napsala a cítím to úplně stejně!
Souhlasím se vším co jsi tady napsala...nikdo,nikdy Michaela nenahradí! ♥
-
-
king of pop
prosim hlasuj,aby jsme meli v praze pomnik MIKEHO.
on si zaslouzi vic.
jeho laska k prirode a k lidem vsem barev,jeho dlouholety boj proti rasismu a obrovske casti penez,venovane charitativnim projektum.je zapsat v guinessove knize rekordu,nejen pro dosut neprekonatelnych rekordnich uspechu jeho profesi,ale coby umelec,ktery podporoval nejvice charitativnich projektu na svete.
WWW.michaeljacksonmemorial. estranky.cz
WWW.fcebook.com/Statue .of Michael.Jackson
*4* *4* *14* prosim -
Chybí mi ty časy kdy o Michaelovi všichni mluvili s úsměvem a radostí, kdy o něm neřekli nic špatného, kdy byli rádi za jeho písně. Teď je to opak, protože někteří si pod jménem Michael Jackson představí muže který to přehnal s plastikami, muže který popíral svoji minulost tím že si bělil kůži, muže který spal v kyslíkové komoře aby vypadal stále mladý, myslí si o něm že to byl gay, pedofil a nepldoný muž. Schází mi ty chvilky kdy tu s námi byl Michael a vždy se na nás překrásně smál. Opravdu nevím proč si ho Bůh vzal tak brzy v tak nevhodnou chvíli. Jeho děti bylo ještě malé a on plánoval svů comeback. Chtěl ještě zachránit svět ale to už se mu nepodařilo, proto si myslím že by jsme měli (musíme) pokračovat v jeho poselství vyléčit svět. Michaeli nikdy tě nepřestaneme milovat! Nikdy! We love you Michael forever!♥
-
BYL GENIÁLNÍ!!!
A V DUU BYL S OPICÍ!!! SE SKUTEČNOU! -
POTŘEBAVOLA BYCH...
Potřebovala bych udělat rozhovor s (velkým)fanouškem Michaela Jaksona!!Podmínky:Musíš být fanoušek:-)Tak prosím pomoste!! *3* Kdo chce at´ mi napíše!! *15* -
-
Re: POTŘEBAVOLA BYCH...
My máme všetci diagnózu MJ. -
Re: POTŘEBAVOLA BYCH...
ja napisu jsem fanousek mika
-
-
idem o nom robit referat aj ked ho neznasam.....nech je sranda *1*
-
Michael byl skvělý člověk a málokdo to o něm ví, málokdo ví o jeho činech, které z něj dělají skutečného KRÁLE...ano, teď nemluvím o hudbě a tanci, i když v tom byl mistrem. Nyní o něm mluvím jako o člověku, který měl k tomu navíc obrovské srdce, pomáhal, kde se dalo-nejen finančně, ale i osobně...Proto ho nikdy nikdo nemůže nahradit... Pokud vás svrbí prsty, abyste napsali negativní komentář směřující na jeho osobu, prosím...zkuste se ovládnout...když už nic jiného, ctěte zásadu mluvit o zesnulých pouze v dobrém (nebo když né to tak raději mlčte)...některé lidi to může opravdu zraňovat... R.I.P. Michael....I love you...♥