-
Michaela posloucham od svého utlého dětstvi *14* .A byl to nejlepší zpěvak co se kdy narodil *14* nikdy ho nikdo nenahradi *3*
-
-
to opravdu souhlasým jemu se nikdy nikdo nevyrovná je to legenda co bude navždy v naších srdcí *14* *14*
-
Michael byl skvělý zpěvák!! *14* *14* Už jako malá jsem ho měla moc ráda a obdivovala asi jako všichni jeho moonwalk,měsíční chůzi,bylo to úžasné co vždy předvedl! Myslím si,že tam ještě neměl být,je to strašná škoda že svět přišel o popového krále! *9* *7*
-
-
Denisa
Michael Jackson je ten nej nej nej nej nejjjjjjjjjj on je prostě nádhernej,krásně tancuje,zpívá no prostě no coment!! miluju ho ze všech nejvííííc¨!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! *14* *14* *14* *14* *1* *14* *4* *8* *14* *5* -
Stejně jako ostatní tady se ptám: Proč zrovna on? Proč musí odcházet ti hodní, dobří, co pomáhají dětem? Je to blbý takhle to říct, ale proč místo něj nemohl jít Bieber?!!! PROČ?!
Pamatuju si, že druhej den, kdy zemřel, mě mamka zavolala ke stolu(bylo mi 7) a řekla mi, že Michael Jackson zemřel. Víc jsem snad nikdy neřval..
Taky tak matně vim, že sem cca od 4 roků koukal na jeho klipy na DVD, tehdá jsme ho měli nový. Dokázal jsem u toho sedět celý odpoledne a jenom koukat na klipy a poslouchat písničky. Občas když se mi chtělo sem vstal a zkusil Moonwalk , ale vždycky sem si namlel pusu :D
Beat It, Smooth Criminal, Thriller(u toho sem se vždycky bál), Bad, Man in the mirror, Dirty Diana, They don´t care about us, Give in to me, Earth song, Stranger in Moscow, You are not alone, I just can´t stop loving you nebo třeba Cry. Tyhle písničky mě nikdy v životě neomrzí. A pak mě neuvěřitelně vytočí, když od mých vrstevníků věčně slyšim, že poslouchám blbosti(samozřejmě to řeknou jinak). Za to bych vraždil *16*
Prostě Michael Jackson je Michael Jackson.
A nikdo už nikdy nebude jako on. Nikdo. Nikdy -
Michael Jackson
Ahojte chcem povedat tolko ze my co sme dlhorocni skalni fandovia vieme o com hovorime ked Michaela prezentujeme ako cloveka s obrovskym darom od Boha a srdcom ktore dokaze len milovat.Michael je uz dlhe roky sucastou nasich zivotou a vzdy tam bude a tim ktori ho nepravom urazaju odkazujem len jedno:pozrite sa najprv na seba a do seba ale urobte to radsej na wc lebo sa zo seba asi pozvraciate.Nikto z vas nesiaha Michaelovi ani len po prsty na nohach.Pozdravujem vsetkich vernych fandou. -
Myslím si, že všichni Michaelovy fanoušci Michaela milovali, i přes všechny ty hrozné věci, které o něm ostatní napsali. Že spí v kyslíkové komoře? Lež. Nevěřili by jste, jaký normální žil život. Že si koupil kostru sloního muže? Lež. Co by s ní dělal? Že sexuálně obtěžoval děti? Lež. Nicméně,jeho žena Lisa v jednom rozhovoru říkala, že u toho byla, když u Michaela děti přespávaly. Nic jim nedělal. Proč o něm bulvár píše takové věci? Michael chtěl pomoct lidem. Rozveseloval lidi. Tak nevím, proč o něm píšou takovýhle věci. Není to spravedlivý. On nám tolik pomůže, a my se mu takhle odvděčíme? No řekněte, je to správný? Ne. Miloval děti, proč by je chtěl znásilnit? Nebyl pedofil. Postavil Neverland, aby učinil nemocné děti šťastnými. Když bylo jedno dítě nemocné rakovinou, vyléčil ho láskou a přátelstvím, které k němu cítil. Kvůli tomu šel k soudu. Je to správné? Ne. Naštěstí ho vyhrál. Lidé o něm píší, že je hroznej jenom kvůli tomu, jak vypadá. Že si bělí kůži a takovéhle žvásty. Měl Vitiligo. Měli by jsme se zaměřit na to, jaký ten člověk je a ne, jak vypadá. Byl to hudební génius. Chtěl změnit svět, udělat ho lepším. Pomáhal dětem. Tak proč? Proč na něj jsme takoví? Vkládal do své hudby, tance a zpěvu lásku. Všechno dělal od srdce. Jestli chcete změnit svět, začněte u sebe. Tuto prosbu vyjádřil v písni "Man In The Mirror". Chytněte se jeden druhého za ruce a řekněte mu: Záleží mi na tobě."Nevíte, jakou uděláte tomu člověku radost. Chce se mi brečet nad tím, co o něm někteří z vás píšou. Prý by bylo lepší, kdyby místo něj zemřel raději Bieber, než on. Můžeme přece dát Justinovy šanci, ukázat nám, jaký je. Všichni tu šanci máme. A když nemáme nějakého interpreta rádi, tak si to necháme raději sami pro sebe, než aby jsme mu kvůli tomu ublížili. Nemusíme je pomlouvat.
Miluj, a navždy milován budeš.
♡I LOVE YOU, MICHAEL♡
Alice Máchová, 11 let. -
Michael nebyl žádná pedofil ani žádný magor jak z něj média udělala. Byl to laskavý muž který toužil po celosvětovém míru ! Ale věděl až příliš mnoho... Začal lidem říkat pravdu tak jak to ve světě chodí. (Konkrétně s USA)Často o tom mluvil i ve svých projevech na veřejnosti. To že zemřel není žádná náhoda... Byl úmyslně zabit nastrčeným doktůrkem. NEVĚŘTE VŠEMU CO ŘÍKAJÍ MÉDIIA !!! O USA by se dalo diskutovat do nekonečna protože Amerika je agresivní diktátor který dělá po světě bordel ! *10* *10* *16* *16*
-
-
taky s tebou souhlasim
-
Souhlas,kdybych to četl dříve,mohl jsem se pod to podepsat,ale můj žvást je o pár řádků výše :-)
-
-
Titulek
Aha hm, koukám, že jsou tu už zase reklamy. A nově i lišty se soubojem Novy a Primy *15* Né, myslim to dobře *4*
Takže už nejsou takové problémy s návštěvností?... Vím, že to tady bylo hrozné. Před prázdninama sem chodilo spostu fanoušků od Miley Cyrus a nadávali si tady všichni dohromady. Později jsem zjistila, že i někteří "inteligenti" z diskuse Michaela Jacksona chodilo na diskusi Miley Cyrus a nadávalo zase jim. Myslim, že mi chyběj ty časy, kdy tady byla obrovská návštěvnost, jak už pár lidí psalo, hodili jste si sem příspěvek, na hodinu jste odešli a měli jste ho MINIMÁLNĚ na 10. stránce. -
-
Re: Titulek
Jo, máš úplnou pravdu...
Já nemyslim, že mi ty časy chyběj, já to vim... *3* -
-
Re: Re: Titulek
chyběj všem.. Takže proč to nezkusit aspoň občas dostat do starých kolejí? *15* *4* -
-
Re: Re: Re: Titulek
To by sem museli chodit lidi, co sem chodili minulej rok ... -
-
Re: Re: Re: Re: Titulek
super, už jsem tu *15* *15*
přiznávám, že minulý rok jsem tu byla, ale od doby, co jsem si založila blog, tak tady už to flákám :D
-
-
Re: Re: Re: Titulek
To už nepůjde *3* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Titulek
No to už fakt nepujde. Ale byly to super časy.
-
-
-
-
-
michaele škoda že tady nejsi a jemi to moc lito že si zemřel a kdyby si tady bil tak by sem ti psal dokonce meho života a mam tě moc rad a jemi to moc lito
-
-
Michael jackson bol vynimocny clovek velka skoda ze tu neni taky clovek v showbiznise uz nebude milujem ho
-
-
Michael is death!!!
Byvaly "Kral popu" uz ma daaavno zenit za sebou. Tak co dela mezi osobnostma?? -
Náš král popu
Ahoj lidičky.Opravdu děsně moc si vážím toho jak tu všichni píšete své pocity a názory. Já osobně jsem ho do 7.třídy pořádně neznala. Asi vás naštvu, předem se omlouvám, ale myslela jsem si, že vypadá děsně vyzáble. Ale já vás nechci naštvat, teď když vidím, co všechno udělal, jak ho všichni obdivujou tak pro mě zůstane nejlepším tanečníkem, zpěvákem, otcem a králem popu všech dob.Začala jsem poslouchat jeho songy a poslouchám je každý den. Jsou k nezapomění. Michael by určitě chtěl aby jsme na něj vzpomínali v dobrém. A moc se mí líbíli co napsala wladka, že i když možná ty děti nebyli jeho, tak jeho zůstanou navždy i když ne biologicky, protože se o ně staral a dal jim všechnu lásku co měl.Víte, myslím si, že by ani nevadilo, kdyby zůstal snědší, i tak by po něm šílelo tolik holek. *4* No prostě na něj nikdy nezapomenu a omlouvám se, pokud sem vás tím naštvala. Jednou se s ním setkáme v nebi a ještě poslední otázka. Nevíte jestli byl věřící? Tak ahoj a díky. Janča. *4* -
-
Re: Náš král popu
Náhodou jsi to řekla moc hezky! *4* -
-
Re: Re: Náš král popu
Díky moc, nechtěla jsem ho nijak urazit, ale ty jeho hity, na něj prostě nikdo nemá, že? *4* *14* -
-
Re: Re: Re: Náš král popu
a co jeho děti? xD třeba na něj mají x)) a budou pokračovat :)) a budou tak skvělí jako on ;) -
Re: Re: Re: Náš král popu
Na něj nikdy nikdo nebude mít!Teď zrovna koukám na Billie jean live 2001..Tam je upe mocz sexy... *1* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Náš král popu
Souhlasím s váma holky...Je to prostě král popu a nikdo to nezmění....
-
-
-
-