-
FUCK OFF MAJKL
vy vsichni chcipaci,co tady brecite za toho buzeranta majkla jste pekny dementi. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
-
Re: FUCK OFF MAJKL
dement se tu vyskytuje jenom jeden,a to si ty! -
Já si myslím že máš nějakej komplex něco tě žere a sám-sama nevíš co to je,zajdi si raději k lékaři tam ti 100% pomůžou -
a tim že káždýmu nasázíš 5,si stejně nepomůžeš *5* idiote -
*9* prosimtě zmlkni!nikdo na ty tvoje žvásty není zvědavej...my víme že si duševně zaostalej blbeček,s iq houpacího koně, kterej hnije se svýma komplexama někde pod kamenem,tak nám to tady nemusíš dokazovat *5* M.J nesaháš ani po paty s tim se smiř ubožáku *5* -
mno, ty budeš mít v té kebuli tzv. nas.ráno. Trošku jednudušší, že jo? -
-
Re: Re: FUCK OFF MAJKL
Je vidět,že ty moc inteligentní člověk nejsi.Nechoď jsem,když ho nesnášíš. -
-
Re: Re: Re: FUCK OFF MAJKL
A ty se nauč reagovat správně na vlákno. Pokud to nezvládáš, tak raději nereaguj. -
-
Re: Re: Re: Re: FUCK OFF MAJKL
jo přesně tak máš v hlavě nasráno! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: FUCK OFF MAJKL
no ty zřejmě taky, pokud si neviděla, že jsem reagevola na toho retarda nad tebeou. tomu jsem napsala, že má v hlavě nas.ráno. ale zřejmě se tu bavím s dětmi. *3*
-
-
-
-
-
jdi do háje....je vidět že ty si ničeho nevážíš...Michael byl úžasnej a ty mu jenom závidíš a nesaháš mu ani po kotníky! tak jdi do háje s těma tvejma kecama a jdi buzerovat někoho jinýho!
-
-
FOR JESULKA
FOR JESULKA:
Kdo ti řekl, že Michael skončil??? Měl jen pauzu nyní pracuje už asi 3 roky na svém novém albu které ma vyjít v roce 2008. Ale to jsem myslel, že všichni fanoušci vědí :-) *3* *3* *3* -
Jsem hrdou obdivovatelkou
Važím si Michaela za to vše, co v životě dokázal. Je to génius a to mu nikdo nevezme. V tom, co udělal pro hudební průmysl a charitu, se mu může těžko někdo vyrovnat. Sláva z něho neudělala namyšleného člověka. Věřím, že má dobré srdce a čistou duši. V životě mě nepřestává inspirovat, jeho hudba mě posiluje a duševně obohacuje. Jsem hrdá na to, že můžu říct, že jsem a navždy zůstanu jeho obdivovatelkou.God bless you Michael! -
Vpominka na Michaela
Když jsem byla mala tak jsem o Michaelovi vedela jen z doslechu vsichni ho pomlouvali; zejmena kvuli plastickym operacim ktere podstoupil... po 25.cervnu 2009 jsem se Michaela Jacksona zacala maliko zajimat a zjistila jsem : ne ze ho miluji ale ze k nemu neco citim... *4* *15* *1* *14* je to ten nejlepsi tanecnik na svete a zpevak o tom ani nemluve... -
Už mě štvou kecy o tom že byl blbej ,protože ze sebe udělal bělocha!!!Jasně vám to vysvětlím:On měl vitiligo což je kožní nemoc začínají odumírat pigmëntové buňky více to mají lidi s cukrovkou mám to ijá (tedy pravděpodobně) zkuste se podívat na nějakou jeho ne starou a ne novou fotku a uvidíte že na těle bílé skvrny toto onecmocnění se dá buď lečit depigmentováním (jako že ho celého udělají bílého) a nebo že mu ten pigment zase dodají (ale to lékaři nedoporučijí protože to stojí moc prachů a může se ten pigment zase ztratit ............Tak posím neurážejte ho....... R.I.P
-
-
Děkuji za 10 líbí se mi ... Protože aspoň tak jste mi doázali že jsou tu chytří lidé a ne jenom samí sobci.. Děkuji!!
-
-
Aspoň vidíš, že nejsi jediná, která si tohle myslí *3* *4*
-
-
Pro většinu lidí je to těžké pochopit nebo tomu nechtějí věřit :/ Buď věří tomu co se opakuje 100x za den nebo věří tomu že měl Michael vitiligo. Je hrozný když lidé říkají že je to blbec protože si bělil kůži nebo protože měl miliardu plastik aby byl podobný Dianě Ross, ale to není pravda! Nechápu lidi co ho urážejí! Tolik toho pro tenhle svět udělal ale oni si na něj vymýšleli samé blbosti kterým svět věřil. Ze začátku tomu nevěřili ale když to slyšíte 1000x za den tak tomu už věříte. U mě doma je to taky stejné. Rodiče mi říkají klidně i 1000x zs den každý blábol který si bulvár vymyslel a čekají že tomu uvěřím! Načekají se protože takovým kravinám já prostě nevěřím a věřit nikdy nebudu! Miluju Michaela od dětství. Moje první písnička kterou jsem od něj slyšela byla Billie Jean, kterou jsem slyšela ve hře když jsem jela autem a mě tam hrálo rádio. Potom jsem viděla písničku Thriller i s videoklipem. Koukala jsem na to každou chvilku a potom se strašně bála :D Nepamatuju si že bych Michaela někdy nějak urazila. We love u Michael! ♥
-
-
Ahoj broučci...
Jsem ještě v práci, ale zašla jsem se na vás podívat.
Koukala jsem, že se někdo ptal, jestli nám není divný, že si Michael vytrhával obočí. Tak hlavně si ho nevytrhával, ale měl ho tetované, což bylo a je vidět na fotkách a je naprosto normální. Nevím, proč si pořád někdo myslí, že jen ženy mají právo na kosmetické úpravy...
Jinak se mějte krásně a já budu až zítra a také zítra napíši další téma pro knihu, tak se opět můžete připojit. Nějak pro práci nestíhám. Zatím pááá -
-
Re: Ahoj broučci...
Ahooj Angie.Máš naprostou pravdu s tím obočím.No a jak pak se máš? *4* -
-
Re: Re: Ahoj broučci...
Tak teď pracovně, domu jdu až v 18 hod. No po 18 hod., ale potom mám před sebou volný víkend. Už se těším na This is it :-) -
-
Re: Re: Re: Ahoj broučci...
já taky na this is it pojedu- a taky se moc těším *14* -
Re: Re: Re: Ahoj broučci...
Já se také hrozně těším,ale neni to jistý jestli tam pojedu,ale snad jo. *9* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoj broučci...
My máme lístky hned z prvního dne předprodeje a byli jsme první kdo si je koupil na Zličíně :-) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj broučci...
no to se teda máš..... -
já taky jdu na This Is It *14* a čekala jsem do půlnoci abych si je mohla zarezervovat před internet *15* -
Jůůůůj tak to se máš. *14*
-
-
-
-
-
Re: Ahoj broučci...
měj se,ahoj
-
-
BÁSNIČKA PRO MAJKÍHO ČÁST DRUHÁ
Proč jsi nás opustil?
My jsme Tě milovali.
Proč jsi to dopustil,
Když jsme Tě volávali.
Ztratil jses v dálce,
My neměli útěchy!
Proč jsi nám nic neřekl
A opustil nás navěky?
Ty jsi pro nás den i noc,
Která volá o pomoc.
Jsi jak krásný z růže květ,
Tobě patří celý svět.
V hlavě mi Anděl hudby zpívá píseň,
Mou duši obklopuje velká tíseň.
Je to tíseň bez Majkího,
Lidmi tolik milovaného.
Majkí je ten Anděl hudby,
Nebojte nejsou to žádné bludy.
Anděli, má duše byla slabá, odpusť,
A svou duši na svět propusť.
Tvůj odchod nás velmi ranil
V pokračování naší radosti zabránil.
Zabránil radosti v Tebe,
Bůh věděl, proč máš jít do nebe.
Do nebe svatého,
Avšak ráje krásného.
Každou noc se mi o Tobě zdá,
Na nebi září hvězda Tvá.
Bylo na Tebe hozeno plno špíny,
My Tvý fanoušci víme, že jsi bez viny.
To vše byl pouhý výmysl,
Mělo to pádný úmysl.
Hnusný, podlý úmysl pošpinit Tě,
My si přáli zachránit Tě.
Nikdy na Tebe nezapomeneme
Při každé příležitosti si Tě připomeneme.
Připomeneme třebas svíčkou,
Nebo i sladkou hubičkou.
Tu by Ti nejraději holky daly
A napořád Tě milovali.
My Tě bláznivě milujeme
A měj na paměti, nikdy na Tebe nezapomeneme.
TO TI SLIBUJEME!!! *4*
No nevím,jak se Vám to bude líbit, ale doufám že ano... *7* -
-
Re: BÁSNIČKA PRO MAJKÍHO ČÁST DRUHÁ
Velice krásná báseň nemám slov *14* -
No to je nádhera!!A s tim koncem máš pravdu, já ho opravdu bláznivě miluju a určitě nejsem sama *4* *14* *14* -
krása.... *14* -
Krásné *4* -
je to krásné ale píšeš druhá část? a kde je ta první? *7* *14* -
-
Re: Re: BÁSNIČKA PRO MAJKÍHO ČÁST DRUHÁ
*14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: BÁSNIČKA PRO MAJKÍHO ČÁST DRUHÁ
krásný
-
-
-
-
FOTO
Prosím lidi co chodí na Michaelovu osobnost ,aby se drželi pouze věcí ,které se týkají Michaela Jacksona(!!!) a ne jako se stalo ,že se na fotkách objevil Tomáš Ujfaluši!!! *9* *13* Taktéž chci požádat kohokoli z Vás kdo edituje Michaelovu osobnost ,aby chybu napravil , jelikož já právě nemohu. Děkuji předem MJJ 4EVER!!!WOW *14* -
-
Re: FOTO
On ma pravdu :d ja nejsem zrovna fanousek toho...JAcksona ale jen tak sem se sem dostal...taky myslim ze dkyz byl cernej vypadal o dost lip :D to haro :D
-
-
Byl prostě nej!!!!!!!
Byl prostě nej!!!!!!! A ti co tady provokujou,jsou akorát zamindrákované NULY!!!! A nemá žádnou cenu jim odepisovat ani na ně reagovat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
band paráda
Ahojky lidičky, já jsem taky fanynka Michaela a hrozně ho obdivuju. Tak Hlasujte pro něj tady na těch stránkách http://www.elyrix.net/bandparada/ společnými silami určitě Michaela pozvedneme až na přední místo. Vždyď on si to zaslouží!!! *14* *14* Když se zaregistruješ, můžeš hlasovat 2x. A hlasuje se tak, že nejdříve hlasuješ když jseš přihlášená a potom se odhlásíš a mužeš hlasovat znova a nebo naopak. Čím více hlasů, tím lépe *3*