-
...
Podpořte všichni Alphonse pro návrat do TALENT MANIE.
http://talentmania.nova.cz/ clanek/souteze-kolo8/osme-hlasovani -alphonse-mboussa.html
Pokud někdo nevíte, kdo je Alphonse. Tohle je jeho profil.
http://www.facebook.com/pa ges/Alphonse-Mboussa-Jr/12356607100 5903
Vím, že je to idiotská soutěž bez úrovně, ale přeci jenom si zyslouží být :). -
-
Re: ...
hej tak to me celkem zarazilo ze ho vyhodili *8* jenom mensi otazka kdyz bude mit fakt hodne hlasu postoupi? *15* *15* -
-
Re: Re: ...
ne asi !fakt přemejšlej !!!! *8* -
-
Re: Re: Re: ...
no tak sorry no!! BOZE!!
-
-
-
-
I miss you
I miss your smile
And I still shed a tear
Every once in a while
And even though it's different now
You're still here somehow
My heart won't let you go
and i need you to know
I miss you, Michael -
prodám knihu Tanec jako sen
Prodám knihu napsanou Michaelem Jacksonem Tanec jako sen (Dancing the Dream), pevná vazba, jako nová, exkluzivní fotografie, křídový papír, vyšla v roce 1992 ( u nás v 1993). Je to raritní kousek, kniha už běžně není k dostání. Zájemci kontaktujte mě na n.natalie@atlas.cz -
-
Re: prodám knihu Tanec jako sen
ja bych ji od tebe koupila jen si řekni cenu a ja ji beru -
Re: prodám knihu Tanec jako sen
A za kolik? Já jsem knihu koupil před rokem za pětikilo...:( -
-
kOUPIÍM TU KNIHU!! PROSÍÍM
Ahoooj prosííím tu knihu schánim už strašně dlouho koupim jí hned! *4* *3*
-
-
-
Fotografie
Zdravím všechny diskutující!
Chtěla bych poprosit někoho z Vás, kdo k tomu má přístup, aby obměnil úvodní fotografii Michaela na osobnostech. Sice se na ní krásně směje, ale myslím, že víc mu to sluší např. v éře BAĐ a Dangerous, tam je prostě nejlepší *14* tak pokud by mi někdo vyhovil, byla bych moc ráda *4* *4* Mějte se!! -
-
Re: Fotografie
ještě bych dodala, že nemám tyto fotografie příliš ráda kvůli tomu, z jaké události nejspíš pocházejí...
-
-
Musíme sepsat petici! *16* Není možné aby Murraye pustili z vězení! *16*
-
-
měli by ho popravit hajzla za to že nám ho vzal *16*
-
-
No jo no jo.. Ale OBROVSKOU roli v tom hráli i ti dotěrní novináři.. Kdyby ho tak nezníčili, tak věřím, že by tu s námi ještě byl.. :/
-
Jo, to by měli. Jenže spravedlnost neexistuje. Michael je mrtvý a ten zm*d si v klídku dožije svůj život a chcípne jako starej dědek. *16* *10*
-
-
Možná ne. Možná nedokáže žít s tím že ho zabil, možná bude i takovej fanoušek Mika, že ho zabije a pomstí tak Mika. Tohle je ve hvězdách, ale určitě ho musí požírat svědomí. Nikdy jsem nikomu nepřála nic špatného ale tomuhle člověku přeju jenom to nejhorší! *10* *16*
-
-
Souhlasím! Dva roky je za smrt Krále popu málo! Trest smrti i bez soudu! Nechápu jak mu mohli dát čtyři roky a z toho si odsedí jenom dva! Až bude na svobodě, věřím že Mikovi fanoušci se mu pomstí!
-
-
Souhlasím s tebou. V tomhle případě neexistuje žádná spravedlnost!!
-
-
Dear Michael,
Budu tě navždy milovat a obdivovat nejvíce za to jaký jsi byl hodný,milující člověk který chtěl změnit svět:"(( ♥ tvoje citlivost, pochopení pro druhé a láska byla větší něž tvůj talent a to už je co říct protože jsi byl nejtalentovanější ze všech:)už je to 5 let co jsi odešel, vím že to bylo pro tebe v jednom smyslu vlastně vysvobození od všech lidí kteří tě nějakým způsobem chtěli dostat na dno možná že se jim to podařidlo ale po smrti změnili názor a přiznalise že pověsti o např(zneužívání dětí) byly nepravdivé ..šlo jim jen o peníze zjistili totiž jak jsi hodný a citlivý a využili toho , z toho vyplývá že jsi byl opravdu důveřívý a dobrosrdečný člověk který viděl v každém jen to hezké, ne vždy se ti to vyplatilo:"( ale to že umřelo tělo neznamená že umřela i tvá duše..jsi tady pořád s námi i když tě vlasně nevidíme .. ale cítíme tvou energii která tu stále je a díky tomu je tu plno krásných nových písniček a taky album Xscape:) Milujemě tě a vždy na tebe budeme zpomínat nejen jako na umělce,tanečníka , herce režiséra taky:) ale i na člověka který pomáhál ,chudým lidem ,dětem a ukázal několika lidem lepší pohled na svět:") ( dokonce jsi plánoval postavit nemocnici pro nemocné děti u nás v Praze:)♥) ake nedožil jsi se toho:(radši už ukončím tuhle slohovku protože vím že bych ji asi nikdy nedokončila kdybych měla napsat všechno co chci i tak musím napsat..Thank you Michael ..We love you forever you was the best and loving person who ever walked on the planet Earth ..Love R.I.P your fan Clara:"(♥ -
takže majkle preju ty vsechno nejlepši sice si umrel ale prome stale žijes *4* *14* *14*
-
Když Michael Jackson zpíval, Svět věřil a doufal.
Když Michael Jackson tančil, Svět zíral.
Když se Michael Jackson smál, Svět se radoval.
Když Michael Jackson zemřel, Svět plakal, zpíval a tančil.
Když Michaela Jacksona kvůli vyšší sledovanosti zneužívají jak se jim to zrovna hodí, Svět nevěří, kam až jsou schopní zajít.
Když se média, jako vždy, neštítí vůbec ničeho, fanoušci Michaela Jacksona stojí, jako vždy, pevně za ním!♥♥ -
Svět ztratil skvělého hudebníka, geniálního tanečníka, ale především úžasnou lidskou bytost, které si nevážil a proto si ji Bůh vzal zpět... Jsou to již 3 roky, co nás opustil náš milovaný Michael Jackson. 25. červen 2009 zůstane jedním z nejsmutnějších dní vůbec.
Jsem ráda, že už ten mediální boom okolo Michaela tak nějak utichnul. Čas alespoň zčásti zahojil rány, po tom všem hrozném, co se stalo a teď mi Michael snad víc než kdy předtím přináší do života jen radost a lásku. Když se řekne Michael Jackson, nevybavím si ty hrozné fotky, které zveřejnili z jeho pitvy, ale vybavím si krásnou usměvavou tvář, jiskřičky v očích, krásné dlouhé kudrnaté vlasy, klobouk Fedora, bílý nátělník s bílou košilí, černé kalhoty a černé mokasíny. Tohle je pro mě Michael Jackson a vždycky bude. Takhle si ho vždycky budu pamatovat já.
We still miss you and love you... and it will never change. L.O.V.E. -
-
Krásně napsáno. Nemůžu zastavit slzy. Cítím to úplně stejně.
-
-
Děkuju já taky ne! Je to pro mě těžké.
-
-
Navždy bude žít v našich srdcí...Krásně napsáno, i když pro mě smutek vůbec nepolevil, ba naopak. Nikdy nepomine....
-
-
Ano bude! Děkuju moc, nikdy ho nepřestanu mít ráda!!
-
-
-
-
-
Michael byl výjimečný člověk s dobrým srdcem na pravém místě,alespoň v to doufám a myslím si to!Nejsem jeho fanoušek a nikdy jsem ho obzvlášť neposlouchal,ale takovýto člověk si zaslouží respekt automaticky!Velikán jak po hudební stránce,ale hlavně po té lidské,což se vidí zřídka kdy!On doplatil na lidský hyenismus v podobě parazitů,kteří byli schopni za velký peníz udělat cokoliv,třeba ho i obvinit z pedofílie!Věřím v jediné,ato,že on s těmi dětmi opravdu ležel v posteli,ale tím to celé končí!Podle mého názoru s těmi dětmi ležel jako otec svých vlastních,bez jakékoliv vedlejší prasárny,na to podle mě ani nepomyslel!Musel být trošku na hlavičku,když používal bělidlo na kůži,ale to je konec konců psychická porucha a různé psychické podoby má přinejmenším každý druhý!V americe žerou prášek na praní,nebo spí s fénem,ale těch poruch je tolik,že se dá říci,že za většinou problémů stojí ony psychické poruchy bez ohledu na intelekt!On se chtěl rozdat a chtěl být příkladem a vzorem!Inspiroval,motivoval,pomáhal,to je snad málo?!Nakonec ho zničila lidská chamtivost!Třeba se mýlím a ty děti obnažoval,ale když bych měl dát pouze na svůj úsudek,tak bych to jednoznačně vyvrátil!Nebyl silný natolik,aby odolal stádu hyen,kteří měli jediný úmysl,obohatit se!Jeho hudba je skvělá,i přesto,že jsem zmínil,že jeho tvorbu jsem nikdy nevyhledával!Ale skvělá je,stejně jako byl on sám!Čest tobě,Michaeli...
-
-
Přesně tak. :)
-