-
IMKOP
Nikkyt, že ta dívčina s tím tričkem sedí vlevo od Dary *15* .. he jóóó vidím jí *15* .. má skvělý vkus *15* -
-
Re: IMKOP
S takou tou čepkou, že ? *15* -
-
Re: Re: IMKOP
Už ti odepsal Thesimso? *15* -
-
Re: Re: Re: IMKOP
Ne eště ne *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: IMKOP
Sakra *15* .. a to byl dneska online *15*
-
-
Re: Re: Re: IMKOP
kdo, kdo? *15* oh né už zas tady zvědavý prd *15* .. jo a ona neni thesimsa..smrad ..ach bože *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: IMKOP
To není nic pro tebe *15*
Budu jí říkat jak já uznám za vhodný *15* .. tááákže tak *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: IMKOP
Neboooj žádný milenec to není *15* .. -
Re: Re: Re: Re: Re: IMKOP
tak jí to příště napiš do vzkazů, pak tady nervóznim kdo jí odepsal *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
Yeaah *15* -
jj přesně *3* *1*
-
-
Re: IMKOP
já jí taky viděla..spíš má stejně skvělý vkus..hmm *15* *15* -
-
Nebo tak *15*
-
-
-
REFERÁT
ja sem měla referát na hudebku o MAJKIM no a kluci ho uráželi že je plastikovej magor byla sem z toho smutná *9* a nasraná *16* oni o něm nic nevěděj co on dokázal za svou karieru -
-
Re: REFERÁT
to je pravda oni o něm nic neví,tak at mlčí *8*
-
-
Will Smith
Obraz člověka stvořeného medii neodpovídá člověkovi, se kterým jsem byl v místnosti a se kterým jsem mluvil. Je hrozně vtipný. Umí se rvát. Byl jsem překvapený. Myslím, že má nejmíň modrý pásek v Tae Kwan Do nebo tak něčem. Já jsem zatím dělal jenom Ali, ale měl jsem pocit, že by mi mohl ublížit. On je ostrý. Strašně mrštný. Jak by taky mohl tak skvěle tancovat a dělat tyhle otočky. To vyžaduje fyzickou sílu. Je velmi silný.
Will Smith
*15* -
-
Re: Will Smith
*15*
-
-
ahuuj
Ahoj všichni :-) tak co pak se řeší? :-) -
-
Re: ahuuj
třeba nový album? *15*
-
-
mj
To neni mozny ze zemrel..:'(:'( nee...:(...nemuzu tomu porad uverit...:'(...to proste nejdeee aby on umrel nee :'(...Godbless you michael :'(... -
..--
Ahojky:DDneska mi musite jsem poprvy sestrenka:DNéé delam si prcu,gratulovat nemusite *1* Proto jsem tu vcera nebyla...Spala sem u babi kde bydli v podkrovi teta se strejdou,tag jsem byla u strejdy i se stenetem:DTo mi zase dalo!!! *15* A jak se mate??? -
-
Re: ..--
Oprava vety: *15* Dneska mi musite pogratulovat jsem poprvy sestrenka.....Ja jsem tam zapomne napsat !!Pogratulovat!!! *15*
-
-
pokecík
Čauky je tu někdo na pokecík celkem se nudím *3* -
-
Re: pokecík
já tu taky sem... téma?? *15* -
-
Re: Re: pokecík
*15* *15* blbá otázka co??? jasně že SEXY MAJKÍÍ *15* *15* *14* *14* *4* -
-
Re: Re: Re: pokecík
*15* *15*
-
-
-
Re: pokecík
ja jsem tu,ocem chces pokecat??? *1*
-
-
tak pp
tak ja uz valim do hojan pp *4* -
-
Re: tak pp
pp a sshss s Majkím *3* *14* *15* *3*
-
-
Super
Holky tady si můžete uložit fotky:
http://www.domobilu.com/tap ety/7/hudebni.html?page=7
Hezká je ta první
A pak stačí jen dole jsou pak další stránky a tam je toho moře,ae pozor limit je 10 fotek denně -
Úžasné video s MJ
http://www.iltalehti.fi/nettitv/?80 00547