Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • skih

hoj

ahojky *1*
    • luida

Re: hoj

Akoooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjj jjj!!!!!!!! *1* *1* *1* *1* *3*
    • dancitko

Re: hoj

avooj
  • britney-selena

KRÁL

MICHAEL BYL FAKT MOC DOBREJ. TAKOVEJ UMĚLEC UŽ BY SE NENAŠEL. *9* . V SRDCÍCH FANOUŠKŮ ŽIJE DÁL. *4* *3* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • Podívej se pls

Ahoj,prosím navštivte můj blog www.demiley.blog.cz .. teprve ho rozjíždím.Mám tam různé fankluby do kterých se můžete mimohodem přihlásit a ještě bych vás chtěla poprosit,napište mi něo do návštěvní knihy př.: jak se vám blog líbi atd. Děkuji Vám moc předem.
  • nikcajacksonka

Lide.cz =)

Lidi mate tady nekdo jeste profil na lide.cz?????? *15*
    • majka111

Re: Lide.cz =)

já mám na lidech profil
      • nikcajacksonka

Re: Re: Lide.cz =)

a posles ja si te pridam,jestli teda muzu???
    • nikcajacksonka

aléé tebe uz mam *15* *5*
      • anet.k

Re: Re: Lide.cz =)

fakt? a jakto že o tom nevím?
        (vtip) *15* *15* *15*
        • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Lide.cz =)

no widis *15*
    • anet.k

jááááá *1*
  • zzj

dn

Dobrou noc a sladké sníky o Majkím !!! *14* *14* *4* *1*
  • janikoz

This is it

Tak už mi došlo to dývko, je moc hezký, mám z něj radost. *14*
  • kristyn875

trénink Thriller Příbram

ahojas..kdo říkal, že se zúčastní Thriller tance příští rok?a kdo bydlí poblíž Příbrami tak zítra se tu v Kulturáku koná 1.trénink...což je skvělé.. když tak písněte mohli bysme jít společně *3* *3* *1*
    • xlenniex

Re: trénink Thriller Příbram

já se samo zúčastnim, ale na tréninky budu jezdit nejspíš do Plzně :)
  • duita

drazba

me se vubec nelibi jak davaji vydrazit Mikeho veci.S pis by meli udelat muzeum nebo tak neco,ale ne vydrazit *9*Stejne ty penize nejdou rodine ale buh vi kam *7* Stejne je to skoda *8*
    • kristyn875

Re: drazba

přesně s tebou souhlasim...mně to strašně vadí..měli by mu to nechat a ne to všechno rozprodat..ani tu rukavici mu nenechaj..mě to tak štve...kdyby z toho fakt udělali nějaký muzeum...dyt Jeo v rozhovoru sám řikal, že chce udělat muzeum z toho jejich prvního domečku Gary
      • duita

Re: Re: drazba

prene Joe to rikal ale zatim se nic nedeje a buh vi jestli se bude vubec neco dit.
        ALE Mike veskery majetek venoval svim detem,tak nevim proc na to hrabou *9*
    • zuzanka666

Re: drazba

Mně se to taky nelíbí.Podle mě by jeho majetek měli nechat jeho dětem,protože to oni na něj maji největší právo.
      • duita

Re: Re: drazba

souhlasim s tebou.
        otazkou je jesli tam nehrajou roli dluhy. *9*
        stejne si myslim,ze by mu tydluhymeli odpustit *7* on jedinej podporoval nejvice charitativnich projektu,pomahal detem,atd....... *4*
        • bibavi

Re: Re: Re: drazba

ahoj vsetci ja stebou nesuhlasim že ja to koli dlhom ja si myslim o tich dlhoch že su už davno zaplatene zober si kolko išlo ludi na jeho film a to neboli ani fanušikovia a dalšia vec začali sa ovela viac predavat aj cd a všetko čo sa ho tyka takže už to musi byt zaplatene.Ale je otazka či mal neake dlhy *1* *3* *3*
  • zanesskaaaa

Michael

Michal je n angl. Michael.. mám knížku jmenuje se Rok do kapsy.. a píše se tam že: Michal (Michael) - jméno hebrejského původu, znamená ,,kdo je jako Bůh'', ,,podobný Bohu''.. myslím že Michaela to vystihuje *1*
    • lady_jackson

Re: Michael

vystihuje ho to úplně přesně *1* kromě toho, v Bibli je Michael nejvyšší archanděl = Ježíš ve své nebeské podobě. Já to říkám pořád, že MJ byl anděl seslaný na Zemi.. *1* navíc, je to takový hezký jméno.. takový jemný.. jako byl on sám
      • torema

Re: Re: Michael

Normálně se mi asi budeš smát, ale já mám pocit, že fakt byl a je anděl. Něco na tom jménu a na jeho významné osobnosti je.
        • lady_jackson

Re: Re: Re: Michael

nebudu se ti smát.. já si to o něm myslím taky *1* je to až neuvěřitelné, jak každý kdo ho znal, včetně Lisy-Marie a Debbie, říká jak byl hodný.. několik lidí i prohlásilo (např. Usher) že se díky MJ věnují charitě.. A to jak pomohl tomu Gavinovi.. byl prostě vyjímečnej, nejen v hudbě, ale i co se týče jeho osobnosti. Vždyť kdo z jiných zpěváků tráví volný čas po dětských nemocnicích? Kdo skládá písničky ze kterých je zřejmá láska k lidem a touha zlepšit svět? (např. Man in the mirror, We are the world, Earth song, They dont care about us atd.) Myslím, že se to nedá ani dostatečně vyjádřit, jak moc Michael lidem pomáhal a kolik srdíček rozradostnil.. Je mi strašně líto, že si musel prožít tolik hrozného v životě, protože si to nezasloužil.. *9*
          • nikkyt

Re: Re: Re: Re: Michael

myslim si to i já *4* jinak napsala si to vážně hezky *3*
    • torema

Re: Michael

Úplně přesně. To je super.
  • polinka

další díl

Ahojky, na blogu mám další díl povídky, tak kdo chce, může di přečíst. *3*
    http://my-angel-michael.blog.cz/1 005/ve-sparu-zavisloti-6-dil
    • mj22

Re: další díl

opět moc pěknej díl *4* jsem zvědavá,kdy a jak jí řekne kdo vlastně je
      • polinka

Re: Re: další díl

*15* ted to zrovna budu psát *15* no ale vy si ještě chvíli počkáte *3* *15*
        • Re: Re: Re: další díl

(jse, to já jenom se mně nechce přihlašovat *1* ) aspoň se budu mít na co těšit *3* *1*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: další díl

je opravdu hodne dobry jako vsechny pred tim *4* az bude dalsi dil tak hlavne nezapomen zase dat vedet *4* pani spisovatelko *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit