-
hoj
ahojky *1* -
-
Re: hoj
Akoooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjj jjj!!!!!!!! *1* *1* *1* *1* *3* -
Re: hoj
avooj
-
-
KRÁL
MICHAEL BYL FAKT MOC DOBREJ. TAKOVEJ UMĚLEC UŽ BY SE NENAŠEL. *9* . V SRDCÍCH FANOUŠKŮ ŽIJE DÁL. *4* *3* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Podívej se pls
Ahoj,prosím navštivte můj blog www.demiley.blog.cz .. teprve ho rozjíždím.Mám tam různé fankluby do kterých se můžete mimohodem přihlásit a ještě bych vás chtěla poprosit,napište mi něo do návštěvní knihy př.: jak se vám blog líbi atd. Děkuji Vám moc předem. -
Lide.cz =)
Lidi mate tady nekdo jeste profil na lide.cz?????? *15* -
-
Re: Lide.cz =)
já mám na lidech profil -
-
Re: Re: Lide.cz =)
a posles ja si te pridam,jestli teda muzu???
-
-
aléé tebe uz mam *15* *5* -
-
Re: Re: Lide.cz =)
fakt? a jakto že o tom nevím?
(vtip) *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Lide.cz =)
no widis *15*
-
-
-
jááááá *1*
-
-
dn
Dobrou noc a sladké sníky o Majkím !!! *14* *14* *4* *1* -
This is it
Tak už mi došlo to dývko, je moc hezký, mám z něj radost. *14* -
trénink Thriller Příbram
ahojas..kdo říkal, že se zúčastní Thriller tance příští rok?a kdo bydlí poblíž Příbrami tak zítra se tu v Kulturáku koná 1.trénink...což je skvělé.. když tak písněte mohli bysme jít společně *3* *3* *1* -
-
Re: trénink Thriller Příbram
já se samo zúčastnim, ale na tréninky budu jezdit nejspíš do Plzně :)
-
-
drazba
me se vubec nelibi jak davaji vydrazit Mikeho veci.S pis by meli udelat muzeum nebo tak neco,ale ne vydrazit *9*Stejne ty penize nejdou rodine ale buh vi kam *7* Stejne je to skoda *8* -
-
Re: drazba
přesně s tebou souhlasim...mně to strašně vadí..měli by mu to nechat a ne to všechno rozprodat..ani tu rukavici mu nenechaj..mě to tak štve...kdyby z toho fakt udělali nějaký muzeum...dyt Jeo v rozhovoru sám řikal, že chce udělat muzeum z toho jejich prvního domečku Gary -
-
Re: Re: drazba
prene Joe to rikal ale zatim se nic nedeje a buh vi jestli se bude vubec neco dit.
ALE Mike veskery majetek venoval svim detem,tak nevim proc na to hrabou *9*
-
-
Re: drazba
Mně se to taky nelíbí.Podle mě by jeho majetek měli nechat jeho dětem,protože to oni na něj maji největší právo. -
-
Re: Re: drazba
souhlasim s tebou.
otazkou je jesli tam nehrajou roli dluhy. *9*
stejne si myslim,ze by mu tydluhymeli odpustit *7* on jedinej podporoval nejvice charitativnich projektu,pomahal detem,atd....... *4* -
-
Re: Re: Re: drazba
ahoj vsetci ja stebou nesuhlasim že ja to koli dlhom ja si myslim o tich dlhoch že su už davno zaplatene zober si kolko išlo ludi na jeho film a to neboli ani fanušikovia a dalšia vec začali sa ovela viac predavat aj cd a všetko čo sa ho tyka takže už to musi byt zaplatene.Ale je otazka či mal neake dlhy *1* *3* *3*
-
-
-
-
Michael
Michal je n angl. Michael.. mám knížku jmenuje se Rok do kapsy.. a píše se tam že: Michal (Michael) - jméno hebrejského původu, znamená ,,kdo je jako Bůh'', ,,podobný Bohu''.. myslím že Michaela to vystihuje *1* -
-
Re: Michael
vystihuje ho to úplně přesně *1* kromě toho, v Bibli je Michael nejvyšší archanděl = Ježíš ve své nebeské podobě. Já to říkám pořád, že MJ byl anděl seslaný na Zemi.. *1* navíc, je to takový hezký jméno.. takový jemný.. jako byl on sám -
-
Re: Re: Michael
Normálně se mi asi budeš smát, ale já mám pocit, že fakt byl a je anděl. Něco na tom jménu a na jeho významné osobnosti je. -
-
Re: Re: Re: Michael
nebudu se ti smát.. já si to o něm myslím taky *1* je to až neuvěřitelné, jak každý kdo ho znal, včetně Lisy-Marie a Debbie, říká jak byl hodný.. několik lidí i prohlásilo (např. Usher) že se díky MJ věnují charitě.. A to jak pomohl tomu Gavinovi.. byl prostě vyjímečnej, nejen v hudbě, ale i co se týče jeho osobnosti. Vždyť kdo z jiných zpěváků tráví volný čas po dětských nemocnicích? Kdo skládá písničky ze kterých je zřejmá láska k lidem a touha zlepšit svět? (např. Man in the mirror, We are the world, Earth song, They dont care about us atd.) Myslím, že se to nedá ani dostatečně vyjádřit, jak moc Michael lidem pomáhal a kolik srdíček rozradostnil.. Je mi strašně líto, že si musel prožít tolik hrozného v životě, protože si to nezasloužil.. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Michael
myslim si to i já *4* jinak napsala si to vážně hezky *3*
-
-
-
-
Re: Michael
Úplně přesně. To je super.
-
-
další díl
Ahojky, na blogu mám další díl povídky, tak kdo chce, může di přečíst. *3*
http://my-angel-michael.blog.cz/1 005/ve-sparu-zavisloti-6-dil -
-
Re: další díl
opět moc pěknej díl *4* jsem zvědavá,kdy a jak jí řekne kdo vlastně je -
-
Re: Re: další díl
*15* ted to zrovna budu psát *15* no ale vy si ještě chvíli počkáte *3* *15* -
-
Re: Re: Re: další díl
(jse, to já jenom se mně nechce přihlašovat *1* ) aspoň se budu mít na co těšit *3* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: další díl
je opravdu hodne dobry jako vsechny pred tim *4* az bude dalsi dil tak hlavne nezapomen zase dat vedet *4* pani spisovatelko *15*
-
-
-
-