Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anet98

Pa

Musím už jít. Díky Baluš za ty ňuchy, ňuchy fotečky. Tak pááááááá. *15* *4*
    • baluska1

Re: Pa

NZ Anet..Tak se měj pá
  • Byl, je a bude úžasný zpěvák. Myslím si že to byl spolu s Freddiem Mercury nejlepší zpěvák. Nejvíce si mě dostal písní Earth song, kde poukazuje na problémy tohoto světa. Myslím si že Michael věděl co se tu děje a chtěl s tím něco dělat a za to ho velmi obdivuju.
  • besta

pohreb

co bys te rekli na pohrbu kdyby jste tam byli??? ja bych rekl tohle"nas nejdrasi michaeli po cela ta leta jsem se snazil byt jako ty a ted kdyz uz nejsi tak i kdyby se mi to povedlo byt jako ty tak bych te nedokazal nahradit jedine tvy potomci by dokazali to co mate vsichni v krvi porad budeme na tebe vzpominat a ty budes porad zit v nasich srdcich porad si budeme zpivat tvi songy a brecet pri tom milujeme te a byl jsi a budes KING OF POP budeme se snazit dokazat toho ceho ses snazil dokazat ty." a taky by me zajimalo jak dlouho mate radi? ja od svich 3 let (a je mi 10)
    • lina25

Re: pohreb

Nezlob se na mě, ale ve třech letech jsi Majkla nemohl znát....
      • besta

Re: Re: pohreb

proc ne???? bracha si ho poustel (byl to jeho oblibeny zpevak) a ja si pamatuju ze jsem porad vydel v telce thriller a to braskovi bylo nejak 9 a czdy kdyz si ho poustel tak jsem poslouchal a me mamka nebo bracha rekl ze se ten zpevak jmenuje michael jackson
    • nightwish-live

jj
    • zanesskaaaa

já už milionkrát přemýšlela co řeknu.. ale psát to nebudu:D... jo a ještě že to říkáš páč kdyby to viděli napsaný tak by ti asi netleskali:D.. ne je ti jenom deset já to chápu.. i já dělám chyby.. no nic ještě to přelož do ájiny a bude to:))
  • zanesskaaaa

U Stánků

Slyšeli jste tu písničku ? :D .. od Leoše ? :D .. je hrooozně stará :D .. ale má tam pravdu :D .. i když takhle přesně to Michael neřekl :D .. ale má recht :D .. oni se s tím ''jebou'' a oni to potom prodávaj za tak málo peněz, jenom aby si to koupilo víc lidí ..
    • thesimsa

Re: U Stánků

To sem neslyšela .. *15*
      BTW hezká ikonka .. *15*
    • tea301

Re: U Stánků

?? *7*
      • zanesskaaaa

Re: Re: U Stánků

Co na tom zas nechápeš ?
        • tea301

Re: Re: Re: U Stánků

radši nic nebo se země zjevíš!! znát mě na živo bys mě kopla já tolik věcí nechápu!! *15* *9* a těch trapasů a blbostí...jééje toho je!!co neřekl michael nebo jakej leoš nebo okom nebo očem to mluvíš tomu nerozumím!§ ale radši mi neodpovídej protože by si se asi neudržela a musela mě seřat za moje nelogický myšlení!
  • mischicka

ahooj

ahooojky jak je?? je tu ňák mrtvo *15* *15*
  • dancitko

Maiky

pojdte hlasovat pro Maika ja na 1 míste ale potrebujeme naskok pac ho Jonas Brothers porad predbiha tak pojdte Honem vysledky vyjdou v pristim BRAVU http://www.bravo.cz/cislo-3/zebrick y NEZAPOMENTE
    • Re: Maiky

Už jsem hlasovala a poslala jsem upozornění i dalším lidičkám.
    • angie72

Re: Maiky

Už hlasujeme, neboj... :-)
      • anet.k

Re: Re: Maiky

jj taky hlasuju :)
        • pajka52

Re: Re: Re: Maiky

i jáá... ;-)
  • anet.k

pa

Holčený mojééé... no vlastně Holky moje *15* já už jdu a možná přijdu kolem tý osmý hodiny. Tak zatím pa. *15* *15* *15*
    • zanesskaaaa

Re: pa

No vidíš i bez Q to jde *15* .. Papa *15*
      • luciq-dc

Re: Re: pa

teď do mě kuřeéé!!! *15* *15* ja vim že mám trapnej nick, ale dělala sem si tady profil někdy když mi bylo asi 11 *15* *15* no teď už sem dospělá!!! *15* tak kdybych mohla tak si to přejmenuju a novej profil nebudu založovat. *15* teda zakládat..jo a vysvětluju to všem nejen kuřeti *15*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: pa

No heleď ůj nick se píše takhle.. ZaNeSsKaAaA *15* .. takže to ještě chápu.. taky jsem ho zakládala, když mi bylo asi tak třináct *15* .. takže to je v pohodě *15*
          • luciq-dc

Re: Re: Re: Re: pa

jo v tom případě... *15* *15* *15*
  • anet.k

pa

tak mi to pls napiš třeba na vzkazy já už musím jít a nwm jestli přijdu dneska tak pa *4*
    • skih

Re: pa

páááá
  • tea301

pááá

áá this is it je ještě v úterý takže se na něho možná ještě dostanu!§ ale už musim jít tak se mějte lidi dobrou!
    • zanesskaaaa

Re: pááá

Dobroou :)
  • luciq-dc

love you

miluju tě michaeli!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit