Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lask1

Moonwalk

Prečo ten Moonwalk nedajú na pulty čím skôr.
    Kým trvá ošial MJ, tak by na tom aj zarobili.Keď sa ošial skončí, už tak nezarobia.
  • !!!!!

*15* HOJKYYYYYYYYYYYYYYYY Holčinýýýýýýýýý!!!!!!!!!!!!a nebo zas čau du zas koukat na superstar!!!!!!!!!!!! *1*
    • nikkyt

Re: !!!!!

HOJKYYYYYYYYYYYYYYYY Holčinýýýýýýýýý!!!!!!!!!! !!..... tak zase čau *15* *15* *15* *15*
  • tea301

no vypadá to že se tu za den ukážou tři lidi! *15* už musím jít tak se mějte dobrou všichni *14*
  • martinkooooooo

piesen

Michael Jackson-Man in the mirror *14* *14* *14* *14* *14*
  • kacennka

The Best

Michael Byl fakt dobrej co dobrej uplně nejlepší zpěvák dala bych newim co za to aby ještě žil...
  • anka6959

ahojky

tak co je tu někdo???nebo ste všichni vzdechli?? *15* *15* *15*
    • mischicka

Re: ahojky

já tu sem ale asi dlouho nebudu *15*
    • baluska1

Re: ahojky

Jsem tu já..a na tom Facebooku,já jsem tam dala tu fotku jak ta ženská má ruku u jeho rozkroku a můj spolužák z vedlejší třídy měl připomínky co mám s tím teploušem a tak..a pak se přidal můj spolužák..sem ty komenty radši smazala..ae nej bylo že tam psali že kdybysme to porád neomílali dokola že by to bylo OK,ae nej je na tom to že na to reagovali jako první...
      • luuuca

Re: Re: ahojky

no vidím, že máme podobné spolužáky...všichni jsou idioti.. *16* *10*
  • pajka52

*

tak kdo z vás se koukal na čt2? já jo a musím říct že mě to rozrušilo... zase se mi vracejí všechny ty události z minulýho roku, ta zpráva o jeho smrti, ten pohřeb a vše kolem toho... mě je tak strašně já sem celou dobu bulela,mě je na nic fakt já už nevím co dělat už půl roku to je a já se cítím tak jak toho 25.6 09........ michael jackson - navždy v naších srdcích, vzpomínkách.. já už nemůžu prostě
    • kristyn875

Re: *

jj koukala jsem..a cítim se stejně jako ty...ke konci už sem taky bulela..pořád vidím 25.6. jak jsem šťastná z posledního dne školy..prázdnin vylezla z postele a pak sem si na netu přečetla tu hroznou zprávu..byl to fakt velkej šok *9* ..ještě horší mít na ten smutnej den narozky *9*
      • bajush

Re: Re: *

Koukala jsem se taky a je mi stejně jako vám. Dokument to byl krásný, ale jak tam zas bylo, že THis is it bude jeho poslední koncert, nevydržela jsem to a brečela taky. Je to hrozný, měl si užít svou derniéru svůj zasloužený potlesk a nedočkal se toho. Celý život mu někteří házeli klacky pod nohy a teď měl ukázat, jak je nejlepší a fanoušci ho měli odměnit...
        Když dokument skončil, vzala jsem si k sobě naši kočku a bulela. Je to fakt škoda, že to dopadlo takhle... *9*
  • terezias

Narozeniny

Dneska by měl Majký naroreniny <3 R.I.P
    • Re: Narozeniny

Neměl... Narozeniny by měl až za měsíc, 29. srpna :)
      • monikam

Re: Re: Narozeniny

tak třeba druhý pokus vyjde:-)
  • mjfanczech

oznameni

Tak jsem dal aspon trosku do kupy discografii a upravil zivotopis (ikdyz tam chybi moje jmeno *13* *1* )
  • tss

ty jo holky *15* vy jste strašné *15* sedím tady od doby co jsem přišla za školy a už je půl 1 *15* kvůli vám jsem si nestihla ani číst moonwalk *15* a to jsem se na to tak těšila *15* *15* *15* ale nevadí, moonwalk počká, představy o michaelově koupání jsou daleko lákavější *15* *15* *14*
    • bajush

Re: tss

teda mě napadlo už dost blbostí a zvláštností, ale jak to tak čtu, tak se mi bude určitě zdát o tom, jak se Michael koupe, ale vůbec by mi takový sen nevadil *15*
      • Re: Re: tss

mně se to už zdálo *15* *15* jak jsme spolu ve vaně *14* *15* *15* skvělý sen *14*
      • tea301

Re: Re: tss

to nikomu *4* ale prý tě napadlo spoustu blbostí tak je piš tady se musíš dělit o vše *14* *15*
        • bajush

Re: Re: Re: tss

*15* jo? zrovna mě toho moc nenapadá, ale jinak se mi nenormální věci dějou furt *15* , jednou jsem šla v zimě krmit ptáky a vylezla jsem jen v pyžamu a v budně. zabouchly se mi dveře a já musela jít 1,5 km pěšky v pyžamu přes vesnici k babičce, no zážitek na celej život *15*
          • luuuca

Re: Re: Re: Re: tss

haaaaaaahahahahaaaaaaaa *1* *1* *1* *1*
          • tea301

bože chudino *15*
          • Re: Re: Re: Re: tss

drsněě ty *15* *15*
    • polinka

tssssssss, já jsem tady s váma dámy ještě neskončila... *15* *15* *15*
      http://www.michaeljackson.com/us/photos/make-change-0 hustá fotka, lae je to vůbec Michael? mě se to nák nezdá

aah, tak ty jsi ještě tady *15* *15* ttj *15* ta fotka je supeer *14* *15*
        • Re: Re: Re: tss

teda jestli je to on *15* ale i kdyby ne je dobrá *15*
      • tea301

Re: Re: tss

to se mi taky nezdá! *7* a jak si tady jako ty?, proč se o tom bavíme je jasné, že sním budu ve vaně já tai proč se hádat proč to pořád řešit? *15* *15* *14* *15*
        • Re: Re: Re: tss

*15* *15* jestli má velkou vanu, můžeme tam všichni naráz *15* *15* *15* *15*
          • tea301

no to víš že jo, to by se ti TAK LÍBILO co? *15* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: tss

mojeho muže? to bych kathrine nikdy nemohla udělat.. *15* představ si, že se vzbudí, otevře oči a vidí toho sexoše *14* to musím být požitek... já bych teda vyletěla z kůže *15* *15* takže žádný můj muž *15* můj je jedině michael
            • tea301

Re: Re: Re: Re: Re: tss

já jo, ale to je tvůj manžel takže jako v klidu a nemusíš tu vystavpovat osobní fotky svého muže je to dost psobní en? *15*

doufám že ses té fotky pořádně lekla *15* *15*
            • tea301

éé já se zbliju tak hele jestli si ho tam dotahnež tak ho zabav sama já ti manžílka zabavovat nebudu!! *15* *15*

*15* radši bych tam s ním byla teda sama *15* *15* ale kdyby to jinak nešlo *15* *15* ještě by sme mohly pozvat třeba sexy josepha ( http://www.innocentmichael.org.uk/Joseph%20Jackson.jpg ) aby ses měla taky s kým mazlit, když já budu mít majkla *14* *14* *15*
    • tea301

zase? víš jak to skončilo posledně?... já s Michaelem ve vaně, už mě to unavuje pořád mu tam líst ale když jinak nedáte *15* *14* *15*

joo, tak mu tam nelez *15* *15* *15*
        • tea301

Re: Re: Re: tss

to víš že jo a vlezeš mu tam ty ani omylem ve vaně u Michaela je obsazeno tam sem já vles si někam jinam třeba do skříně! *15* *14* *15*
          • Re: Re: Re: Re: tss

do skříně si vlezu *15* nakrást nějaké ponožky a boxerky *15* možná vezmu i zlaťáky *15* ale pak zamířím rovnou do koupelny *14* *15*

tak tu skříň vynechám *15* *15* kdyý vím co na mě chystáš, půjdu rovnou do koupelny *15* ale nějaké ponožky v domě určitě najdu a až tě budu topit narvu ti je do pusy *15* *15*
            • tea301

a jak by ses tam dostala, když si zavmčenáve skříni? *15* *15* *7* *15* *15*

pche *15* *16* uvidíme jak to dopadne *15* jen jestli tě v té vaně neutopím.. *15*
            • tea301

jakmile tam vlezeš zamknu tě tam a tam si můlžeš užívat s Michaelovým spodním prádlem a kalhotami do sytosti a já si mezitím vychutnám Michaela *15* *14* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit