Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechno nejlepší k tvým narozeninám! *4* I LOVE YOU MICHAEL ♥♥♥
  • ono už to bude 5 let co umřel to je neuvěřitelný!!! chudák *8*
  • pajka52

.

Man In The Mirror
  • love.kate.love

bad

http://www.youtube.com/watch?v=fqz1 ojIQTBk
    bad-fat.... *9* *13*
  • zuzanka666

SEN

Dnes se mi zdál strašně krásnej sen o Maikim *14* Šla jsem domů a najednou jsem na mostě uviděla stát MJ a strašně jsem se lekla že chce skočit a tak úplně jsem na něj vyjekla snad se nechceš zabit!!!!!!!!!On že samozdřejmě ne že chtěl jen vyděsit své bodyguardy.Pak jsem si všimla že má na košily kolem srdce mokro a zase jsem na něj vyjekla že mu teče ze srdce.Mj mě zase uklidnil že ho jeho bodyguardi polili vodou.Pak jsem řekla at teda slez a on ptrej že se bojí tak jsem mu musela pomoct.Pak jsme spolu odcházeli a jeho bodyguardi na MJ že jse prej pro něj nebezpečná.A Maiki jim řekl že nejsem a že jsem ho narozdíl od nich zachránila. *14* *15*
    • mrs_jackson

Re: SEN

tak to máš dobrý!! *14* *14* mě už se o něm dloooouho nezdálo. *9*
      • zuzanka666

Re: Re: SEN

Mě se o něm zdá skoro pořád ale problem je že si ty sny nepamatuju jen vím že tam Maiki byl *14* .jo a ten sen ještě pokračoval.Šla jsem po městě a bylo tam strašně moc lidí a ti ječeli Michael,Michael!!Tak jsem tam šla a byla jsem úplně ve předu a najednou tam byl MJ a dělal moonwalk a jak jsem byla ve předu tak do mě vrazil.Pak se na mě otoči a řekl mi I Love You *14* *14* *15* No a pak zmizel *9*
  • anka6959

ŠMEJD

dneska sem si koupila bravo a tam byl článek o otci MJ že ho žaluje kvuli tomu že ho nedal do závěti nebo co *16* *16* *16* *8* *8*
    • mrs_jackson

Re: ŠMEJD

To jsem četla taky *10* Joe je prostě SRÁČ *16* sorry že tu mluvim sprostě ale na něj žádný jiný slovo fakt nemam *8*
      • anka6959

Re: Re: ŠMEJD

NEMUSÍŠ SE OMLOUVAT JE TO NEJVĚTŠÍ BLB A IDIOT *16* *16* *16* *16* VŠECH DOB JÁ BYCH HO NEMOHLA MÍT ZA OTCE TO BYCH SE ZBLÁZNILA CHUDÁÁÁÁÁÁK MAJKÍ CO SI POD NÍM MUSEL VŠECHNO VYTRPĚT *9* *9* *9* *9*
        • mrs_jackson

Re: Re: Re: ŠMEJD

No přesně chudinka Majkí takovího sráčskýho tátu mít *9*
          • skih

Re: Re: Re: Re: ŠMEJD

jj,je to smutný... *9*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: ŠMEJD

A víte o tom, že Joe Michaela opravdu miloval .. byl to jeho syn .. to už něco znamená .. jenom proto, že lásku neprojevoval, neznamená, že k němu nic necítil ..
          A jak asi může Joe žalovat vlastního syna, který je mrtvý .. řekla bych, že je to trapnej výmysl .. a nebo je to stará zpráva, která se objevila až po MJovy smrti .. tohohle by Joe nebyl schopný .. Je pravda, že se k Michaelovi nikdy nechoval hezky, ale je to jeho otec .. a aby ho žaloval jenom kvůli tomu, že ho Michael nedal do závěti, když tam je určitě i Katherine, tak to mi příjde jako úplná blbost .. nebo je tam napsaný a tohle je zase jenom výmysl .. Michael ví komu má děkovat, za to, že ho, sice ne moc hezkým způsobem, ale přesto protáhl do světa showbiznisu .. já bych tomu nevěřila ..
          • polinka

zanes ty tady jediná mluvíš rozumně, ale nikdo na to nereaguje *15* souhlasim s tebou, navíc Josepha vychovával jeho otec taky tvrdou rukou, takže vlastně on nepoznal, co to je někomu rozdávat lásku. On prostě miluje svým způsobem. Sice to není ten nejlepší způsob, jak milovat, ale přesto miluje. Navíc on vyrůstal v době, kdy černoši neměli žádná práva, a byli podřadní a nechtěl aby to zažili i jeho synové. On chtěl aby jeho synové byli nejlepší, aby se jim nikdo nemohl smát atd. Proto je tak tvrdě tlačil vpřed...
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: ŠMEJD

Ouu děkuju :D:D
              Máš pravdu .. uplnou pravdu .. Joe Michaela miloval, ale jelikož nikdy nepoznal jak se to má projevovat, tak to prostě neuměl .. Michael se to naštěstí naučil .. a já sice Josepha moc nemusim, ale po tom, co jsem se věci o jeho dětství dozvěděla tak ho chápu ..
          • Re: Re: Re: Re: ŠMEJD

............
        • Re: Re: Re: ŠMEJD

JSEM OFLINE ALE HOLKY NEŘEŠTE TOHO BLBCE TADY TP JSOU DISKUSE MAJKIHO A NE NĚJAKEHO BLBEHO JOA!
          ::)
          • skih

ale týká se to michaela!
  • polinka

lázeňská...

jsem dneska byla na lázeňský a tam vystupoval Xindl X (dokonce se svlíkl do půl těla *15* ) a moje kámoška na mě v jeden okamžik že prej jí nějakým zvukem připomněl Michaela, ale já teda nic neslyšela... *15*
    • zzj

Re: lázeňská...

tos to sis musela uzit ty nahe tela co ? *15* *15* *15*
      • polinka

Re: Re: lázeňská...

no jasně *15* hned všichni začali ječet... včetně mě *15* ale jako mám úplně vyřvaný hlasivky a ještě nic neslyšim... a to bylo jenom malý podium atd., což teprve kdyby byla na nákym velkym koncertu, např. Michaela *15* *14*
        • zzj

Re: Re: Re: lázeňská...

no to bych jecela,brecela *4* a pak bych uz ani neslysela s toho jeceni *15* *15*
  • terullka00

♥♥♥

http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/91759 *14* jujky!! no coment! *14* *14* *15*
  • terullka00

...

takže jako... *15* já užmusim jakože jít.. *1* *9* ale příště až tu budu tak mi někdo pomůže vymyslet přezdívku pro TEBE *15* *15* jasný??!! *5* *15* tak se tu mějte a sshss s Majkím!! dobrou pááááá *3* *3* *15*
    • nikcajacksonka

Re: ...

To jsem fakt zvědavá teda *15* Tak krásný sny s Majkím REKLAMO NA ČUPR ŽENY *15*
  • angie72

Halperin

Lidičky, chci vás poprosit, nekupujte si tu knížku od Halperina co vyjde. On tam strašně špiní Majkího a jak jsem tu dnes už psala, tak má na Majkího 1.výročí vyjít film, který nebude vůbec hezký.
    Koupí knihy ho podpoříte a on bude vesele vydělávat...
    • torema

Re: Halperin

Vžádným případě nebudu kupovat nic , co není od Michaela. Chci od M.J. knížku a tak dál.
      • mr.kikushka

Re: Re: Halperin

Mamka má knížku o Majklovi *3*
    • miris

a kterej je to ten Halperin objevuje se mi víc možností s tím příjmením....já jen že bych chtěla spatřit jeho tvář tak hnusnýho člověka *10*
      • angie72

Já vůbec nevím. Četla jsem to na stránkách USA, protože tam se většinou píše pravda, narozdíl od našich bulvárů :-(((

Ale je to šmejd. Jednou už někdo prosil na jedné diskuzi pod článkem taky, aby to lidi nekupovali.
      • Re: Re: Halperin

Ta asociace na heparin (heparinový vrah) je tam zřejmá.
    • lina25

Máš pravdu Angie, na tuhle knihu, už jsem taky upozorńovala, a ajá to rozhodně nepodpořím!
      • terinda321

Mě tada stačilo, co s tý knihy vyšlo na veřejnost.... vid linuš, ta moje posvátná věta *15* *15*
        • lina25

Re: Re: Re: Halperin

Přesně Teri
        • terinda321

z tý knihy!! omlouvám se *3*
    • miris

já jsem si objednala od Davida I´Hermitte není to jeden a ten samý doufám *7*
      • angie72

Tu už mám přečtenou a je krásná :-)
      • lina25

Hermitte mám taky a ta je pěkná. Tam Majkýho naopak podporuje. Žádná špína
      • m.jacksonka

Ne není.Tuhle knížku mám i já a ta je fakt hezká =)
        • miris

díky ulevilo se mi *3*
    • simoona

Ne neboj tu knížku si od něho nekoupíme když tam píše špatně o Majkým.Škoda že mu to nemůže nikdo zákazat tomu Halperinovi aby o Majklovi nic nepsal a nenatočil ten film!
      • thesimsa

Dalo by se to zakazat kdyby se spojilo par svetovich fanklubu a byli by proti natoceni toho filmu tak si myslim ze by ten hnusnej film nenatocili..Ale to je celkem nemozny..
        • simoona

Já si myslim že u toho filmu nebude velkej ohlas.Jestli tam bude o něm mluvit špatně a samí nesmysli tak to každýho odradí.
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Halperin

A pokud bude ohlas tak jen negativni..
    • Re: Halperin

Pfff. Za takový hnůj a platit? BOJKOT!
      • Re: Re: Halperin

děkuji žě jsi to řekla já si jí rozhodně teda nekoupím

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit