Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janinka023

Zajímavost

Zesnulý Michael Jackson bude hlavní hvězdou cirkusu!
    Společnost spravující pozůstalost Michaela Jacksona podepsala obří kontrakt za miliony dolarů s impresáriem Cirque du Soleil.Slavný cirkus touto smlouvou získal právo na divadelní biografii života popového krále. Akrobatická show s tanečními prvky a písněmi Michaela Jacksona se objeví na scéně věhlasného cirkusu příští rok.
    A od roku 2012 chce mít navíc Cirque du Soleil stálou scénu s touto velkolepou show v Las Vegas. A zisk ze vstupného půjde půl na půl cirkusu a společnosti zastupující Jacksonovu pozůstalost.
    „Naše rodina je potěšena a nadšena tím, že Cirque du Soleil vzdá hold mému synovi tak úctyhodným způsobem,“ schválila smlouvu Michaelova matka Katherine Jackson.
  • terullka00

knížka

Ženský!! jo jinak čauwes *15* *15* ale chtěla sem vám říct že sem k Vánocům dostala tu knížku od Mika tu LEGENDU s těma sběratelskejma předmětama!! já z ní úúplně nemůžu!! *15* *14* *3* *4* *1*
    • terullka00

Re: knížka

co tam je tak hroznýho že ji nemám číst ??? *15* *15* *15*
      • mischicka

Re: Re: knížka

no přečti si to a zjístíš to *15*
        • terullka00

Re: Re: Re: knížka

jako je to v celý tý knižce jo ? *15* *7*
          • mischicka

Re: Re: Re: Re: knížka

*15* no...tak tak nějak v částích *15*
            • terullka00

Re: Re: Re: Re: Re: knížka

okay ... dík za upozornění ... *3* *15* *15*
    • thesimsa

Re: knížka

Už si to četla ? *15* pokud ne, tak se připrav *15* Když jsem to četla, tak jsem myslela, že ta knížka poletí z okna *15*
      • misuleee

Re: Re: knížka

jj radši to nečti *15* *15* ale ty věci v tom sou fájn *15*
        Jo a máte někdo takovou tu bílou??Obrazovou encyklopedii?? Ta je nejlepší jakou jsem kdy četla!!Však si ji přečtěte a uvidíte *14* *15*
        • mischicka

Re: Re: Re: knížka

tu legendu sem taky dostala *15* jako ty věci sou dobrý ale rači jí nečti já mysela že toho černocha co to napsal rozkuchám *15*
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: knížka

Já sem si eště v knihkupectví říkala "Jéé, to napsal černoch, to bude dobrá knížka" .. leda prd *15* ale tak zase mám patent na Smooth boty a oddací list Michaela a Lisy .. *15*
            • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: knížka

jn *15* ten oddací list je na tý knížce myslím nejlepší
  • Michael Jackson

Strašně mi chybí myslím na něj moc často *9* *9* *9* *9* *9* měl ten nejhezčí ůsměv,oči ,zadek a prostě všechno byl celý sexy *4* ten kdyby tu byl *9* ach jo *3*
    • luciq-dc

Re: Michael Jackson

dobrej koment!! stim naprosto souhlasim.. *5*
  • zanesskaaaa

Mějte see..

Zléé kuře jde spinkat lidi... mějte se krásně.. a přeji nádherné sny.. Páá *4*
    • thesimsa

Re: Mějte see..

Dobrou.. *15*
  • terullka00

4.místo :-(

Čau rodinko.. xD sem hrozně smutná,protože sem právě zjistila že v TOP OSOBNOLSTECH
  • evicicek22

Nudááá...

tady je ale nuda... no nic, tak já půjdu, zatím se mějte... bye... *3*
  • zanesskaaaa

...

Zrovna jsem dooukala pohřeb.. tak ani nemusím psát jak mi je*9* *9* .. vidím že už to tady tolik nežije.. ještě chvíli tu budu.. ale chci popřát těm co už odešli Dobrou noc!
    • thesimsa

Re: ...

No ja mam ten pohreb stahlej uz minimalne tyden a este jsem nemela odvahu se na nej divat,, *9*

Taky preji dobrou noc *3*
      • zanesskaaaa

Re: Re: ...

já sem tu odvahu našla.. a byla to asi chyba.. jsem v pr*eli TOTÁLNĚ!!.. ale myslím že to stálo za to aspoň trochu.. no nic asi si pujdu lehnout mějte se Všichni a krásný sny o Michaelovi *14* Pááá:-*
  • petr_jackson

Noty

Polinko ty noty došli. Moc ti dík. Mám vedle PC na stole klávesy a už to zkouším. *5*
    • kika...

Re: Noty

Jaké noty..,?? *7*
      • petr_jackson

Re: Re: Noty

Ale jeho písniček. Je tam Bad, Billie Jean, You are not alone, will you be there a tak víš. Mám je od polinky.
        • kika...

Re: Re: Re: Noty

Já bych vás taky prosila pak poslat, ale teď už sfištím spát tak zajtra pá... *14* *14*
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Noty

Pááá prcku *15* *14* *15*
            • anet.k

Re: Re: Re: Re: Re: Noty

• zanesskaaaa

Re: Re: Noty

Noty *15* .. ty znáš nějaký jiný? *15*
  • anet.k

Ahoj =)

Holky. domluvila jsem se ve třídě na jednou dobrém obchodě =) dostala jsem plakáty MJ životopis a to všechno v jednom ve starým vydání brava. Já jsem to ještě neměla a už to mám =) jenom díky tomu že za mnou přišel ve třídě jeden kluk ařekl že když mu dám Beyoncé a Rihannu tak mi to dá. Jenže já mám RIhannu a Beyoncé taky ráda a sbírám je ale Michaela Miluju a pro něj udělám všecko *14* takže plakátky Beyoncé a Rihanny co jsem si pěkně nasbírala už jsou pryč *15* za Michaela. :)
    Jiank je to 7 měsíců =( smutný =(
    Jo a to video od Simči mi nějak nejde spustit
    • thesimsa

Re: Ahoj =)

Ahoj
      Jaký video ? *15*
      • anet.k

Re: Re: Ahoj =)

no to jak jsi mi poslala do vzkazů. Nejde mi to pustit. a to jsem žádně mezery nevynechala *15*
    • tea301

Re: Ahoj =)

to je teda pěkná obchod ale za michaela bych dala klidně i život..mě se děcka nabízí aby mi mohli dát jeho plakáty...chcou se jich zbavit a já jich mám alespon víc! *15* *14*
      • anet.k

Re: Re: Ahoj =)

jj a to mi ještě říkal že jeden vyhodil. Zrovna jak tam vypadá Bad
  • nikcajacksonka

:( :(

Zajímalo by mně jak se musí cítit jeho děti a vůbec celá rodina a přátelé... *9* *9* Vzpomínky dětí na to ráno musí být hrozný,mi si to jen představujem,ale oni na to vzpomínají,byly to vlasntně chvíle,kdy viděli tátu naposled :(( *9* 90 minut Zlatá hodinka,tolik času na provedení oživování a on niic,radsi si zarizoval svoje osobni veci,nez aby zachranil lidsky zivot! *13* *9* Je mi z toho tak smutno *9* *9* Já i kdybych člověka neznala a potreboval to a byl to kdo koliv udelam to!Ale tomuhle mame rikat doktor? *9* *9* Když neumí dávkovat léky a potom neumi provezt ozivovani?!!Mam napad,co kdyby jsme proti nemu zalozili nejaky stranky?! A jeste jeden,co kdyby jsme si pousteli vsichni jednu a tu samou pisnicku a video na stejno? *4* Bude se nam lip vzpominat,budeme vzpomínat dohromady *4*
    • anet98

Re: :( :(

Souhlasím se vším.
      • nikcajacksonka

Re: Re: :( :(

dobře a ted jak se takova stranka tvori *4* a jakou dame video a pisnicku?ja posloucham Heartbreaker a video http://www.youtube.com/watch?v=vSWq 11VbSMY tak jestli se chcete pridat,nebo dame nejakou jinou? *4* A jinak dekuji ze se mnou souhlasite... *4*
        • luuuca

Re: Re: Re: :( :(

a chces stranku na fb nebo normalni domenu??
        • majka111

nz *4* *4*
          • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: :( :(

Neboj originalni byl,ale trosku jinak xDD
            • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: Re: :( :(

nevim xD
            • luuuca

hm aha :D a to jako jak? :D
          • zzj

taky s tou strankou souhlasim
        • luuuca

nebo si vsichni muzem pustit mjtunes.com *3* jinak souhlas s tou strankou *5*
          • nikcajacksonka

to nebude originalni,ja na to taky myslela,ale bylo by to moc jednoduchy,chce to jako driv,kdy jsme hledli videa a posilali je sem a jak jsme se bavili a psali si o nich co tam MJ dela atd......a na mjtunes.com neuvidis Majkíího jako na videu xD
            • luuuca

pche ! *1* tak muj napad nebyl orogonalni jo? *9* *1*
    • majka111

Re: :( :(

s tou stránkou souhlasím,i stím ostatním *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit