-
moonwalk
nevíte někdo kde by se dala sehnat biografie moonwalk? asi nikde co... *9* no já bych to potřebovala na referát. tak kdybyste někdo věděl tak mi napište. díky. *3* -
-
Re: moonwalk
zkus Wiki.. tam to možná bude *3* -
-
Re: Re: moonwalk
a nevíte jestli je to v češtině? *7* -
-
Re: Re: Re: moonwalk
Myslíš Wiki??.. joo to je.. cs.wikipeda.org *3* -
-
Re: Re: Re: Re: moonwalk
*15* wikipedii jsem opravdu nemyslela... *15* to vim že je v čj... jsem myslela tu knížku ale už to mám *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: moonwalk
ahááá *15*
-
-
-
-
-
Re: moonwalk
Jestli myslíš knížku tak na aukro.cz *7* Taky sháním *9*
-
-
---
holkýý,hoj! *5* -
pa
http://smartsexyrichcrazy.com/wp-co ntent/uploads/2009/07/michael-jacks on-afro1.jpg
*14* obrázek na dobrou noc *15* -
.....
lidi, já už musím jít..snad se sem ještě večer dostanu...zatim se mějte -
děti
Jeho děti budou dědit ve 30 - 40 letech to se teda hodně načekají -
-
Re: děti
aspon to hned všechno neutratí jen tak pro nic za nic! Peníze budou postupně dostávat od 18ti let. Do 18ti je za ně zodpovědná Katherine.
Michael asi usoudil, že ve 40ti budou už dost staré a vyspělé na to, aby s nimi rozumně naložili. Ale bez peněz nikdy nebudou... -
-
Re: Re: děti
To je taky pravda *4*
-
-
-
no je to prostě KING OF POP.nemá konkurenci,nikdo se sním nemůže srovnávat.taková hvězda jako je Jackson nebude nikdy zapomenuta.v této době má sice hodně skandálu,ale taky už má své roky a nikdo nebude vječný. Taky není všechno tak úplná pravda co špatného se oněm píše v bulvárech. Každý z něj jenom chce dostat peníze.
-
happy birthday
hi I would like say happy birthday to you to your birthday
*4* -
Michael
Je škoda, že musel odejít. Určitě je mu tam,ale líp.. asi věděl proč.. ale mohl ještě počkat. Je to velká ztráta pro celý svět. Písničky jsou,ale věčné. Mám Tě ráda Michaeli. Rest in peace dear... -
dotaz
Ahojky možná si budete myslet, že jsem úplně blbá...Ale co je to to r.i.p.?? oni to všude píšou a já nevim co to znamená nebo proč to píšou..? nevíte někdo? *7* *7* -
-
Re: dotaz
R.I.P. - Rest in Peace - odpocivej v pokoji..
-
-
mno sice jsem ho moc nemusela sle..
mno sice jsem ho moc nemusela...
ale klobouk dolu pred jeho pisnickama, ten hlas, ta cholerofrafie proste nadhera :-) -
-
Re: mno sice jsem ho moc nemusela sle..
Njn on je nejdokonalejší...nikdo se mu vevyrnová..takový zpěvák už nebude..mno já vím Princové a Paris..ale to už by PrincI měl začít makat a Blanekt taky a i Peris...Majkí byl už v době PrinceI tak slavnej.. *15* *15* -
-
Re: Re: mno sice jsem ho moc nemusela sle..
Hmm jasně měli by začít makat, aby taky přišli o dětství .. -
-
Re: Re: Re: mno sice jsem ho moc nemusela sle..
*15* Bře ty.. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: mno sice jsem ho moc nemusela sle..
díky .. *15*
-
-
-
-