-
:(
♥M♥I♥CH♥A♥E♥L♥♥J♥ A♥C♥K♥S♥O♥N♥♥I♥♥L ♥O♥V♥E♥♥Y♥O♥U♥♥4 -
-
Re: :(
tak ja jdu pp a sshss Majkíím :* -
-
Re: Re: :(
dobrou *4*
-
-
-
♥♥
ŠKODA ŽE DO BRAVA NEBO DO NĚJAKÝCH ČASOPISŮ UŽ NEDÁVAJÍ MICHAELOVO PLAKÁTY! *9* -
-
Re: ♥♥
máš pravdu *9* ale nedávno tam byl ale jenom na propagaci nového alba.....už jsem jim psala al nic *15* -
-
Re: Re: ♥♥
To by potřebovalo 100x jim napsat "chceme plakáty MJ" *1* *1*
A hned by se sipaly :-D
chtěla bych ceelouu zeď michaela *14*
-
-
-
Prostě ze srdce
Někdy tak sedím a přemýšlím nad tím jaké by to bylo prožít alespoň jeden den s Michaelem..stačilo y to na to abych ho poznala lépe než teď ?On byl usměvavý člověk s čistým srdcem ...Mikeý má v mém srdci zvláštní místo...Místo které navždycky zůstane obsazené andělem s krásnýma tmavě modrýma očima které vypadají jako oceán ve tmě..s úsměvem tak sladkým jako májové víno a s duší dítěte -
-
Re: Prostě ze srdce
Hustěééé *15* .. asi tak nějak bych to taky nezvala *15* .. Krásný *14*
-
-
ach
hej teďka jsem se koukala na netu na to " jsi pravý fanoušek mj?"
a tam byly věci jako :"stanuješ před neverlandem" *15* *15* ..jako bylo to napsaný ještě když byl v neverlandu *15*
nebo tam je taky:"Máváš každému letadlu na obloze. Co kdyby tam byl Michael!" *15* *15* nebo taky"Neopustíš prodejnu CD, dokud neurovnáš Michaelova cédéčka před všemi ostatními." *15* *15* -
-
Re: ach
Tak jetá zas nejsem *15* -
-
Re: Re: ach
noo kdyby ještě žil a byla bych v americe tak bych těm letadlům mávala jako!!! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ach
Já bych i stanovala *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ach
*15* *15* *15* jo a to s těma cédečkama dělám v hypernově...a všude kde jsou cédečka... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ach
lol *15* *15* *15* -
jako neuklízím!!!!!!! *15* *15* *15* jenom ty cédéčka dávám dopředu!!! *15* *15* -
Hmmm tak to ja ne *15* eště abych jim tam uklízela ne ? *15*
-
-
-
-
-
-
bravo
Kupte si pristi bravo je tam neco o MJ co se planujou pro fanousky nebo neco takoveho *15* *15* tak si ho kupte !! pry ma do 7let vyjit 10 novych alb !! *4* *14* -
Ahuj
Ahujky je tu někdo? 3 bo 4 dny jsem tu nebyla.. -
-
Re: Ahuj
Jasně *4* -
-
Re: Re: Ahuj
co dáme za téma ? ;)
-
-
-
moonwalker
ja sem to taky viděla,ale nejvíce mi tam bylo líto Mika jak ho ten drogový dýler kopl do břicha. *9* *14* -
-
Re: moonwalker
jj, u toho jsem strašně brečela -
Re: moonwalker
ja bych tohle neřekla ale jo
-
-
Petice
Tohle je petice pro očištění Michaelova jména. Sice nevím, k čemu je to dobrý, ale chybu neuděláme, když to podepíšeme :)
http://www.thepetitionsite.co m/23/michael-jackson-justice-media- lies-corrected/827277764/taf
Ví ckrát se to nedá, ale myslím si, že jestli má někdo více E-mailů, jít by to mělo :) -
-
Re: Petice
Mě se to nezobrazuje... *9* -
Re: Petice
podepsala jsem to ♥ -
-
Re: Re: Petice
já taky,kéžby to bylo konečně k něčemu!! *4*
-
-
-
podpis
teďkom jsem se dívala na jeden inzerát kde se prodává podpis Michaela a chce za něj přes 3000kč prý kvuli finanční situaci je mi stoho zle když umře někdo hodně slavný a každý se na tom snaží jen vydělat *5* *5* -
Tak to jsem napsala...
He told me that I should be Dangerous, but not Bad. He told me that It don´t matter if you´re Black Or White, that I start with the Man In The Mirror and then I can Heal The World, because We Are The World. He taught me how to Keep The Faith, and that Money isn´t everything. He said that sometimes I feel like Stranger In Moscow, but You Are Not Alone. You showed us, that you´re Invincible and Unbreakable, anyway his life had Trouble. Smile was your Human Nature. His Childhood was Thriller. Remember The Time, when Tabloid Junkie Threatened your Privacy? That´s HIStory now, because you Gone Too Soon. Heaven Can´t Wait. We Cry. Little Susie, Dirty Diana, Liberian Girl, Billie Jean, Ben, Smooth Criminal, Ghosts and Butterflies crying with us. I Screamed Don´t Walk Away, but You answering me Let Me Go. You Fly Away. He´s Out Of My Life. When I get to heaven, Will You Be There? Hope so. I Just Can´t Stop Loving You, because You Are My Life. Who Is It?
Michael Jackson
omlouvám se za chyby, přeborník v ajině fakt nejsem *9* *4* -
-
Re: Tak to jsem napsala...
Krásné, dám si to asi na logo v příštím designu. -
-
Re: Re: Tak to jsem napsala...
ou to je pro mě pocta *8* díky! *4*
-
-
Tak to je mocnýý *14* .. fakt hej.. to bych nedokázala.. mám jenom tohle Be BAD, stay DANGEROUS, make your HISTORY and you will be INVINCIBLE.. nebo We know it's BETTER ON THE OTHER SIDE, but we CRY OUT OF JOY, BECAUSE our HERO FELL *15* .. nic mooc no *15* -
super taky nejsem nějaký odborník v ajině ale tohle je fakt skvělý *3* *4*
-