-
michael je najlepsi
Michael je naozaj kral popu...milujem ho..proste najvacsia osobnost aka kedy bola na scene *14* -
PROSÍM
CHceme OMLUVU od Ondřeje Hejmy.KRALI POPU............................... JSEM DOTE SKUPINY JSE PŘIDEJTE NA FEJSBUKU.... A NAPIŠTĚ SVUJ NAZOR A ROZPOSÍLEJTE TO DAL DEKUJI MOC -
-
Re: PROSÍM
Hejma je debil!
-
-
<3
http://www.facebook.com/?ref=home#! /photo.php?pid=5758005&id=119685572 165 to chcu *14* *15*
akorát nwm jestli vám tohle půjde otevřít pokud nemáte facebook *7* -
-
Re: <3
to chci taky !! *15* ikdyz ja chci veci *15* vsechno s MJ *15* -
-
Re: Re: <3
nu však né asi..mě má v pondělí přijít tričko..se nemohu dočkat..;) -
-
Re: Re: Re: <3
ja bych si tez objednala ale jaksi nejsou penize *9* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: <3
tak nějak *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: <3
no to teda říkám *15* *15* *1* *1* -
ale nerikej *1* *1* *1* *15* -
no to teda neeeeee *1* to JÁ se o ně hlásím *15* *15* *15* *15* *15* -
takze kdyby mel nekdo penize navic tak se o ne hlasim *1* *1* *4*
-
-
-
-
-
-
čus
čus ženský!!! tak jak se máte??? *15* *15* *3* -
referát
když nám ne škole na hv rozdali seznam interpretů, ze kterejch máme udělat referát a Michael tam nebyl tak jsem byla nasraná! tak jsem si vzala Elvise Presleyho a do toho referátu jsem aspon napsala že jeho dcera je bývalá manželka krále popu Michaela Jacksona. *15* já jsem tam Majkýho prostě MUSELA zmínit. *15* -
-
Re: referát
Taky bych ho napsala *15*
A to jste si nemohli vymyslet koho chcete ? *15* to je pěkně blbý ... -
-
Re: Re: referát
aky jsem si mohla vzít třeba svořáka nebo smetanu že jo... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: referát
ehm dvořáka ne svořáka *15* -
-
Re: Re: Re: Re: referát
Jaj *15* *15*
-
-
-
-
-
Je to pravda?
Ahoj,mili fanousci m.j.po shlednuti filmu this is it,nad m.j stale premyslim a dnes jsem cely den breecela kuli jeho smrti *9* je to strasne,ale vzhledem k tomu ze toho o nem moc nevim,tak bych se vas chtela zeptat na dve veci,napred jestli nevite tedy jestli uz se objasnila jeho smrt,jako jestli ho nekdo zabil nebo mel zastavu srdce?a za druhy sem nasla stranku THIS IS NOT IT a tam pisou ze cely film je pretvarka ze michael byl naprosto zeslably a nezvladal to,atd.tak se chci zeptat jestli nekdo nevite zda je to pravda atd.dekuju vam moc MICHAEL JE KRAL A VZDY ZUSTANE TIM ZE UMREL ODESEL JEN HMOTNYM ZPUSOBEM,ALE MY HO BUDEME MIT V SRDCI PORAD! -
-
Re: Je to pravda?
Michael v naprosto dobré kondici!!! Celý This is it vedl prakticky sám, protože on si určoval co a jak bude. Ti co s Michaelem vystupovali říkali, že si pamatujete každý takt, každou svou notu, že ho neobalamutí.
Zpíval naživo, nebyl zadýchaný a denně udělal 11 písniček, což je 1 celý koncert, aniž by musel. Byl v tak dobré kondici, že by mu mohl každý z nás závidět tu energii.
Srdíčko měl v pořádku, ale protože měl doktora kreténa, tak to dopadlo, jak to dopadlo. Ještě se neví co bude s Murrayem. To, že by mohl dostat až 15 let se teprve jen spekuluje. Bych mu napařila doživotí, hajzlovi!!!
Jestli mám překlepy, nebo hrubky neřeším, omluvte je, pokud jsou, jsou už z toho všeho dneska unavená a taky ubrečená... -
-
Re: Re: Je to pravda?
Naprostý souhlas angie... Michael to zvládal naprosto dokonale a nechápu, jak někdo vůbec může polemizovat o tom, že to video by mohlo být pravdivý... Myslíte, že takhle tancuje člověk, kterýho musí někdo krmit, protože neudrží vidličku? To je dost blbost a ten kdo viděl THIS IS IT to musí uznat... -
-
Re: Re: Re: Je to pravda?
já to uznávám ten doktor je takovej debil vychcanej já mam k němu chut jet a zmlátit ho a nakopat mu pr............... -
-
Michael
Ach jo,to musel odejít zrovna ON???Je mi ho líto *9* .Nenávidím toho lékaře kterej trpí magoristickým obdobím!!!!Sbohemmmm *8*
-
-
Re: Re: Re: Je to pravda?
Mě tak napadlo, jestli to video neudělali ne fanoušci. Mysleli si, že když po zlém s námi nehnou, tak to zkusí přes city, ale já se řídím svými pocity a tím co vidím. A viděla jsem naprosto nádherného, ve skvělé kondici a šťastného Michaela Jacksona... -
-
Re: Re: Re: Re: Je to pravda?
Lépe bych to nevyjádřila... on tam byl tak dokonalý... žádná troska, žádný feták... strarý, dobrý, krásný michael...
-
-
-
-
Re: Je to pravda?
ahojky..mno zabil ho jeho osobní lékař..dal mu silnou dávku léku na spaní..propofolu *9* ..a ten debil za to dostane jenom 15 let..doživotí bych mu dala...a s tim This is not it..ti moc neporadim..sama nwm co si o tom mám myslet..ale když sem Majkyho viděla v This is it..jak byl šťastnej a plnej energie..prostě rozdával radost..tančil a zpíval skvěle..vůbec mi nepřišlo to co psali na těch stránkách..doufam, že to není pravda *3* *9* -
-
Re: Re: Je to pravda?
Děvčata nevěřte tomu .. Michael byl v bezvadné kondici .. a všechny jeho orgány prostě všechno bylo v pořádku .. byl zdravý .. byl plný života a strašně natěšený na svůj Comeback ..
Tyhle lidé co udělali to video a napsali všechny ty věci, co tam jsou, by se měli strašně stydět .. měli by radši chodit kanálama .. protože to co udělali je strašný ..
-
-
-
SENCOR
Ahoj lidi je pravda že Valentýn se blíží a je škoda že tu Michael Jackson není moc by si to užil.Já jsem už vyrobila velké srdce které je věnováno pouze MJ.Mám tě pořád ráda Michael,krásného a předčasného Valentýna. *4* -
parfém
Už jste viděli damský parfém MICHAEL JACKSON,hodinky atd...?? *14* -
-
Re: parfém
já vim dvakrát to být nemuselo *1*
-
-
?:?
Holky jak je ten odkaz na ten blog kde se hlasuje pro ANGIE? mě se to tady neukazuje a já to z hlavy nwm. PROSÍM -
-
Re: ?:?
http://michaelisking.blog.cz/0911/s onf-1-kolo#comment67955777 -
-
Re: Re: ?:?
ale právě jsem vynalezla že už je druhé kolo :D
http://michaelisking.blog.cz/ 0911/sonf-2-kolo
Hlasujem samozřejmě pro ANGIE =)♥ -
Re: Re: ?:?
moc kujůůůůůůůůů *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ?:?
nemáš zač! *4*
-
-
-
-
pp
tak ja jdu uz taky spinkat *4* dobrou noc a nekonecne sny s nasim Kralem *14* *14* *14* posilam mu milion do nebicka !! -
-
Re: pp
pusinek *15* *15* *15*
-