Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janikoz

Ahoj

Ahoj lidíčky, je tu někdo? *7*
    • monikam

Re: Ahoj

jááááááááá *4* *4* *4* *4*
      • janikoz

Re: Re: Ahoj

Ahoj a jak se máš? *7*
        • monikam

Re: Re: Re: Ahoj

jo, jo dá se to,trochu nuda... a ty? *4*
  • monikam

Anděl

Dlouho jsem čekala a přece přišel,
    anděl, který nám odešel.
    Z nebe sestoupil a plakal,
    "rád bych tu s vámi zůstal".
    Nemůže. Já to vím a on taky,
    osud to tak chtěl, musí jít zpátky.
    Zpátky do nebe,
    kde na něj čekají další andělé.
    Byl tu krátce, ale pro mě to hodně znamená,
    dal mi sílu, že každá bolest se jednou překoná.
    Že musíme být silní a dál životem jít,
    prostě to tak mělo být a on musel odejít.
    Řekl mi jednu krásnou větu,
    kterou už do smrti nezapomenu.
    "Já tu jsem v každém srdci z vás,
    má duše je tu pořád a já miluji vás".
    Pak se usmál a odešel,
    moc si přeji, aby aspoň jednou zase přišel.
    • janikoz

Re: Anděl

Krása, moc hezky napsaný Mony. *14* *14* *14*
  • baluska1

??Co??

Holky co byste dělali kdybyste byly přítelkiní Majkího a pak s ním čekali dítě?
    Já nevím já bych byla nejšťastnější na světě.Majkí by byl u porodu.A pak bysme společně byly s tím maličkím a radovali se.
    A nebo kdyby mi bylo stejně jako Majkímu,a třeba bysme spolu chodili do školky a byly nejlepší kamarádi jak v dětství tak v dospělosti,tak to bych se snad zblázdnila.Kupovala bych Majkímu dárky k narozkám a on mě.Třeba bych s nim i chodila.Ale to by bylo něco chodit s ním do školky a být ty nejlepší kámošky jak v dětství tak v dospělosti.To bych brala.Ale být matkou jeho dětí ty jo to je něco
    • kristyn875

Re: ??Co??

omg..já bych se štěstím proskočila k sousedum..škoda, že už se to nikdy nestane..zrovna včera sme se o tom s partičkou bavili...já je nechápu..oni byli upa udivený z toho, že sem jim řekla, že bych s nim dokázala upa v klídku žít..jako vim ..mohl by mi dělat tatínka..což by mi taky neva *3* ale prostě bylo by to super...dokážu si představit jak moc by byl šťástňoučkej, kdyby se dozvěděl, že bude mít další dítě..omg *15* ..vrátila by se mu radost ze života..začal by víc papat..prostě byl by zase na špici..kde si zaslouží být *3* a představte si s nim hrát se stříkacíma pistolkama..to by byla prdel *1* bohužel jenom sem *9*
    • kika...

o tom už si můžem nechat jen zdát.. *9* , ale bylo by to naprosto dokonalé...asi bych se zbláznila jenom ho widět...neměla jsem totiž možnost ho ani widět...:'(
    • chiaramj

Zajímavá úvaha =)
  • michael is best singer

fantazie je krasna vec ze? *3*
    • zanesskaaaa

Re: michael is best singer

Už máme dva lidi, kteř to dokazujou *15*
      • thesimsa

Re: Re: michael is best singer

Jn *15* *15* *15*
      • polinka

Re: Re: michael is best singer

*15* *15* *15*
  • terinda321

You are not alone

Podle mě je Michael v tomhle klipu teda sexy až hamba... to samý lisa... sekne jim to tam oběma... je tam takový to správný sexuální napětí... in the closet je taky boomba, ale you are not alone je lepší v tom, že to co se tam dělo bylo opravdový, a že on lisu vážně miloval... a jak už jsem dneska psala... už jenom při tý představě, že mu spadne ten ručník... no peecka... prostě meeega seeexy....
    • zanesskaaaa

Re: You are not alone

Právě protože tam je ten ručník se mi to nelíbí *15* ale jinak máš pravdu *3* *15*
    • thesimsa

Přesně .. *15*
      Kdyby tam neměl ten ručník, tak by to bylo úplně idealní ... *14* a nějáký In the Closet by se mohlo jít zahrabat ...
      • nikkyt

Re: Re: You are not alone

bez ručníku.. .. *15* super představa *15* *15* *15*
        • kika...

Re: Re: Re: You are not alone

Myslím, že super je slabé slovo.. *14* Myslím, že nemyslím..VÍM...
      • terinda321

Re: Re: You are not alone

No myslím, že kdyby tam neměl ručník, tak by se toho šlo zahrabat víc, než jenom in the closet... *1*
        • thesimsa

To jo *15* To by byl zapsán do Guinessovky za nejvíc sexy klip *14* *15*
        • terinda321

a kráásná ikonka... *14* *1* *3*
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: You are not alone

Děkuju *15*
    • kika...

ááá...Budu potřebovat kapesník...bude třeba utřít slinu.. *14* a myslím že nebudu jediná že..?? *14* *14* *14*
  • baluska1

31.12/1.1

Holky ahoj...tohle musíte vědet...co děláte 31.12 v 19:00 spíš na co koukáte?? Já na TV Barrandov,páč od 19:00 do 20:45
    Bude MICHAEL JACKSON LIVE
    Je to z roku 2001 den před 11..... před tou tragédií jak letadla naletěla do těch center..tak tam bude přenos s koncertu...ro budu koukat... *14* *14* *14*
    • luciq-dc

Re: 31.12/1.1

Jóó to jsem se dozvěděla včera a málem jsem vyskočila ze židle .. Též budu i nahrávat ;)
      • anka6959

Re: Re: 31.12/1.1

to je z toho 30th special že jo?? no to je skvělý mi nemáme satelit neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *16* *16* *16* *16* *16*
        • polinka

Re: Re: Re: 31.12/1.1

my taky nemáme satelit a barrandov chytáme...
          • anka6959

Re: Re: Re: Re: 31.12/1.1

a na jakým kanálu to chytáte??ale moje teta ta má satelit a na něm to chytá bez satelitu asi nejde ne??
      • zuzanka666

Re: Re: 31.12/1.1

Super mi Tv Barandov nechytáme *16* *9*
    • skih

Re: 31.12/1.1

jááá asi taky *3*
  • luuuca

?

cau lidi kdo by mne dal svoje icq? ja sa moc nudim tak bych si aspon s nekym pokecala *1*
    • luuuca

Re: ?

diiiky *1*
    • janinka023

Re: ?

jestli chces moje.....564-175-100
      • zzj

Re: Re: ?

ci moje 458 260 356 *15* *15*
  • veronikak

TOBĚ

Milý Michaeli pusu dám každému,ale moje srdce dám jen tobě !! Protože Tě celého mého srdce miluji a milovat Tě budu už celý život !! Moc mi chybíš !! I love you Michael ♥♥♥♥
  • honzik01

Ahoj

Ahojky,koukněte na tenhle odkaz,nějak jsem z toho posmutněl *9* Song pro Majkího..

http://allmichaeljackson.blog.cz/0908/novy-tribute-song-text-billie-jean-is-waiting
    • honzik01

Tak tu písničku naspíval Henry Gorman
    • angie72

Je to nádherné a já se musela držet, dnes nechci brečet, dnes né!

Není to Justin Timberlake? Já četla, že měl pro Majkího nazpívat písničku, ale nevím, jestli už je hotová... Neposlouchám ho, tak neznám jeho hlas.
      • hanikaaa

když jsem to skusila na youtube.cz tak se mi tam oběvilo jméno Henry Gorman
    • hanikaaa

po poslechnutí téhle písničky se mi hned po spuštění a čtení překladu textu vhrnuly slzy do očí....prostě Nádhera odkoho to je?
      • polinka

zpiva to Henry Gorman
      • honzik01

Ještě bohužel nevim od koho to je,ale pokoušim se to zjisti.Je to nádhernej song...
    • riki.002

je to nádehrné, nemám slov, nevíš kdo to zpívá? *4*
  • anet.k

Pro ty kdo mi nevěří

To bylo od Miry fakt hnusný. Ale nemusím věřit že to tam psal když tam nedala ani odkaz. A taky že to bylo dávno mno. fakt se nechci hádat ale myslím si že si z Michaela bral příklad a je jedno jestli dřív nebo později.

Tohle psal na chatu:

Jolča 18:20
    Obdivoval jsi Michaela Jacksona ?
    Samozrejme :) je to neskutocny clovek.

odkaz:

http://web.nova.cz/rozhovory/?288085c=~&288085e=299361&299362o=40
    • thesimsa

Re: Pro ty kdo mi nevěří

Však já neříkám, že ho neobdivoval aspoň z hudebního hlediska psal to i v tom hnusným komentářu ..
      Ale hlavním obsahem jeho komentáře byli bulvární sračky ... Překousnu hodně věcí, ale tohle ne ...
      A nedala tam odkaz, protrože si to ten chytráček smazal .. docvaklo mu, že by to mohlo mít dopad na jeho postupy v semifinále ..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit