-
Ahoj
Ahoj lidíčky, je tu někdo? *7* -
-
Re: Ahoj
jááááááááá *4* *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Ahoj
Ahoj a jak se máš? *7* -
-
Re: Re: Re: Ahoj
jo, jo dá se to,trochu nuda... a ty? *4*
-
-
-
-
Anděl
Dlouho jsem čekala a přece přišel,
anděl, který nám odešel.
Z nebe sestoupil a plakal,
"rád bych tu s vámi zůstal".
Nemůže. Já to vím a on taky,
osud to tak chtěl, musí jít zpátky.
Zpátky do nebe,
kde na něj čekají další andělé.
Byl tu krátce, ale pro mě to hodně znamená,
dal mi sílu, že každá bolest se jednou překoná.
Že musíme být silní a dál životem jít,
prostě to tak mělo být a on musel odejít.
Řekl mi jednu krásnou větu,
kterou už do smrti nezapomenu.
"Já tu jsem v každém srdci z vás,
má duše je tu pořád a já miluji vás".
Pak se usmál a odešel,
moc si přeji, aby aspoň jednou zase přišel. -
-
Re: Anděl
Krása, moc hezky napsaný Mony. *14* *14* *14*
-
-
??Co??
Holky co byste dělali kdybyste byly přítelkiní Majkího a pak s ním čekali dítě?
Já nevím já bych byla nejšťastnější na světě.Majkí by byl u porodu.A pak bysme společně byly s tím maličkím a radovali se.
A nebo kdyby mi bylo stejně jako Majkímu,a třeba bysme spolu chodili do školky a byly nejlepší kamarádi jak v dětství tak v dospělosti,tak to bych se snad zblázdnila.Kupovala bych Majkímu dárky k narozkám a on mě.Třeba bych s nim i chodila.Ale to by bylo něco chodit s ním do školky a být ty nejlepší kámošky jak v dětství tak v dospělosti.To bych brala.Ale být matkou jeho dětí ty jo to je něco -
-
Re: ??Co??
omg..já bych se štěstím proskočila k sousedum..škoda, že už se to nikdy nestane..zrovna včera sme se o tom s partičkou bavili...já je nechápu..oni byli upa udivený z toho, že sem jim řekla, že bych s nim dokázala upa v klídku žít..jako vim ..mohl by mi dělat tatínka..což by mi taky neva *3* ale prostě bylo by to super...dokážu si představit jak moc by byl šťástňoučkej, kdyby se dozvěděl, že bude mít další dítě..omg *15* ..vrátila by se mu radost ze života..začal by víc papat..prostě byl by zase na špici..kde si zaslouží být *3* a představte si s nim hrát se stříkacíma pistolkama..to by byla prdel *1* bohužel jenom sem *9* -
o tom už si můžem nechat jen zdát.. *9* , ale bylo by to naprosto dokonalé...asi bych se zbláznila jenom ho widět...neměla jsem totiž možnost ho ani widět...:'( -
Zajímavá úvaha =)
-
-
michael is best singer
fantazie je krasna vec ze? *3* -
-
Re: michael is best singer
Už máme dva lidi, kteř to dokazujou *15* -
-
Re: Re: michael is best singer
Jn *15* *15* *15* -
Re: Re: michael is best singer
*15* *15* *15*
-
-
-
You are not alone
Podle mě je Michael v tomhle klipu teda sexy až hamba... to samý lisa... sekne jim to tam oběma... je tam takový to správný sexuální napětí... in the closet je taky boomba, ale you are not alone je lepší v tom, že to co se tam dělo bylo opravdový, a že on lisu vážně miloval... a jak už jsem dneska psala... už jenom při tý představě, že mu spadne ten ručník... no peecka... prostě meeega seeexy.... -
-
Re: You are not alone
Právě protože tam je ten ručník se mi to nelíbí *15* ale jinak máš pravdu *3* *15* -
Přesně .. *15*
Kdyby tam neměl ten ručník, tak by to bylo úplně idealní ... *14* a nějáký In the Closet by se mohlo jít zahrabat ... -
-
Re: Re: You are not alone
bez ručníku.. .. *15* super představa *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: You are not alone
Myslím, že super je slabé slovo.. *14* Myslím, že nemyslím..VÍM...
-
-
Re: Re: You are not alone
No myslím, že kdyby tam neměl ručník, tak by se toho šlo zahrabat víc, než jenom in the closet... *1* -
-
To jo *15* To by byl zapsán do Guinessovky za nejvíc sexy klip *14* *15* -
a kráásná ikonka... *14* *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: You are not alone
Děkuju *15*
-
-
-
-
ááá...Budu potřebovat kapesník...bude třeba utřít slinu.. *14* a myslím že nebudu jediná že..?? *14* *14* *14*
-
-
31.12/1.1
Holky ahoj...tohle musíte vědet...co děláte 31.12 v 19:00 spíš na co koukáte?? Já na TV Barrandov,páč od 19:00 do 20:45
Bude MICHAEL JACKSON LIVE
Je to z roku 2001 den před 11..... před tou tragédií jak letadla naletěla do těch center..tak tam bude přenos s koncertu...ro budu koukat... *14* *14* *14* -
-
Re: 31.12/1.1
Jóó to jsem se dozvěděla včera a málem jsem vyskočila ze židle .. Též budu i nahrávat ;) -
-
Re: Re: 31.12/1.1
to je z toho 30th special že jo?? no to je skvělý mi nemáme satelit neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Re: 31.12/1.1
my taky nemáme satelit a barrandov chytáme... -
-
Re: Re: Re: Re: 31.12/1.1
a na jakým kanálu to chytáte??ale moje teta ta má satelit a na něm to chytá bez satelitu asi nejde ne??
-
-
-
Re: Re: 31.12/1.1
Super mi Tv Barandov nechytáme *16* *9*
-
-
Re: 31.12/1.1
jááá asi taky *3*
-
-
?
cau lidi kdo by mne dal svoje icq? ja sa moc nudim tak bych si aspon s nekym pokecala *1* -
-
Re: ?
diiiky *1* -
Re: ?
jestli chces moje.....564-175-100 -
-
Re: Re: ?
ci moje 458 260 356 *15* *15*
-
-
-
TOBĚ
Milý Michaeli pusu dám každému,ale moje srdce dám jen tobě !! Protože Tě celého mého srdce miluji a milovat Tě budu už celý život !! Moc mi chybíš !! I love you Michael ♥♥♥♥ -
Ahoj
Ahojky,koukněte na tenhle odkaz,nějak jsem z toho posmutněl *9* Song pro Majkího..
http://allmichaeljackson.blog.cz/0908/novy-tribute-song-text-billie-jean-is-waiting -
-
Tak tu písničku naspíval Henry Gorman -
Je to nádherné a já se musela držet, dnes nechci brečet, dnes né!
Není to Justin Timberlake? Já četla, že měl pro Majkího nazpívat písničku, ale nevím, jestli už je hotová... Neposlouchám ho, tak neznám jeho hlas. -
-
když jsem to skusila na youtube.cz tak se mi tam oběvilo jméno Henry Gorman
-
-
po poslechnutí téhle písničky se mi hned po spuštění a čtení překladu textu vhrnuly slzy do očí....prostě Nádhera odkoho to je? -
-
zpiva to Henry Gorman -
Ještě bohužel nevim od koho to je,ale pokoušim se to zjisti.Je to nádhernej song...
-
-
je to nádehrné, nemám slov, nevíš kdo to zpívá? *4*
-
-
Pro ty kdo mi nevěří
To bylo od Miry fakt hnusný. Ale nemusím věřit že to tam psal když tam nedala ani odkaz. A taky že to bylo dávno mno. fakt se nechci hádat ale myslím si že si z Michaela bral příklad a je jedno jestli dřív nebo později.
Tohle psal na chatu:
Jolča 18:20
Obdivoval jsi Michaela Jacksona ?
Samozrejme :) je to neskutocny clovek.
odkaz:
http://web.nova.cz/rozhovory/?288085c=~&288085e=299361&299362o=40 -
-
Re: Pro ty kdo mi nevěří
Však já neříkám, že ho neobdivoval aspoň z hudebního hlediska psal to i v tom hnusným komentářu ..
Ale hlavním obsahem jeho komentáře byli bulvární sračky ... Překousnu hodně věcí, ale tohle ne ...
A nedala tam odkaz, protrože si to ten chytráček smazal .. docvaklo mu, že by to mohlo mít dopad na jeho postupy v semifinále ..
-