-
!!!
Michaelův doktor má dostat 2-4 roky vězení, to už víme. Což je úlpně směšné.....
Doktor, který léčil Elvise dostal 30 let vězení zato , že mu podával vysoké dávky léků,atím došlo k předávkování, což je stejné taky u Michaela.
To opravdu nechápu,doktor Michaela to má podplacené.
A mimochodem Elvisův doktor, byl nyní teprve proputěn z vězení. Fanoušci mu před 30 lety hrozili zabitím, tak vězení ho uchránilo před jistou smrtí.... to je ironie osudu *10* -
-
Re: !!!
Já bych ho poslala do vězení, kde jsou jenom vězni, kteří měli a maj MJ rádi .. to by i ty čtyři roky protrpěl víc, než kdyby mu dali doživotí !! -
-
Re: Re: !!!
2-4 roky? Přiznávám, že až teď mi došlo, jak směšný trest to je... Přesto jsem v pohodě. Ne snad že bych to uznala za vhodný trest, ale proto, protože teď mám v hlavě tolik jiných věcí a starostí, takže mi to nedochází...
Ale stejně 2- 4 roky, já to nechápu. Člověk, který si jakýmsi záhadným způsobem říká doktor, který nám odvedl ze světa jednoho z nejlepších a nejhodnějších lidí, dostane tak málo let? Proč? kde je spravedlnost?! Chamurapiho zákoník byl sice tvrdej, ale jeho zásada oko za oko zub za zub by se mi v tomhle případě jevila jako nejlepší... Podívejte, jak kvůli tomu trpíme my, ale co potom jeho děti? Ty jsou chudáci v mnohem horší situaci...
Ovšem, co my s tím asi tak můžem nadělat...?
-
-
Re: !!!
je to hnus že tak málo já bych mu dala doživotí!!! nic jiného si nezasloží!! nesnáším toho doktora....
-
-
Majkí mi chybí :(
zzj, mě taky moc chybí Majkí co budeme dělat? :( -
-
Re: Majkí mi chybí :(
to kdybych vedela hned bych ti to napsala a sobe rekla *9* *9* zatim muzeme jenom brecet a brecet a smutnit *9* nebo jestli mas nejaky napad ? *9*
-
-
♥
Michael Jackson je nej !! *14* -
ahoj
ahooooj. jak je?? teď mi hraje We are the world... *14* *1* *1* -
-
Re: ahoj
Ahoj, mě právě dohrála a te%d mi hraje na plný pecky na mobilu Who is it, a potom mi má hrát Will you by there. A já nám k mobilu rakpráčky sem dostala a mám je zapojený v mobilu a dost to taky řve. Mám Nokii 5310 Expres Music, ale mám jí už 3 roky, ale k vánocům dostanu Iphone. A tam si moc budu zadarmo stahovat klipy. Mno tak já už sem si z netu stáhla klip Black ow White, Earth Song, Thriller, Beat it a Bad.
Jinak sem koukala na MOONWALKER na netu, přes blog allmichaeljackson.blog.cz
a je to fakt pěkný. Mě se tam líbí, ta honička, jak se Majkí převleče za toho králíka. Pak jak dojede na místo a vsleče si ten kostím a pak jak tam tančí z tím králíkem. A moc se mi líbí jak Majkí se zašne točit a pak se dotočí usměje. To je fakt krásný. A nebo jak si tam hrajou venku a ten pes uteče do toho lesa, je to tak krásně nadabovaný. Jak Majkí říká NAHRAJ. To je fakt kouzelný. Ale v tý honičce jak je tam zázak stoupat na špičky a ten policatjt: Chci váš autogram přímo sem. To je fak něco.
Ale je to fak hezky nadabovaný. -
-
Re: Re: ahoj
ty se máš že budeš mít iphone *14* *1* -
Hezky nadabovaný?.. vždyť má hlas jak nějaký homouš *15* .. tys to neviděla v originále?.. mnooohem krásnější ♥ -
-
Re: Re: Re: ahoj
já to taky neviděla v originále *9* ale ten českej hlas je vážně jak teploušskej *15* -
Nene v originále sem to neviděla. -
Dabing by byl možná dobrej kdyby jsme neznali Michaelův hlas *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ahoj
Asi tak *15*
Ale většina českých dabungů jsou hrozný *15* .. třebás u Stmívání *15* .. děs a hrůza.. ten dabing *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahoj
Joo u Přátel je nejvíc dabing *15* *15* *15* Nejlepší seriál *14* *15* -
Ale tak jasný no *15*
Pro mě nejlepší dabing je u Přátel *15* .. jinak ty filmy.. to je o ničem.. ale tak, když si nechceš radši číst titulky, tak to stačí no *15* .. proto se já koukám na filmy jedině v originále *15* -
Stmívání sem teda v originále neviděla, ale Robí měl v poho hlas *3* -
U Stmívání je dobrej dabing, ale jen pro ty, co neviděli stmívání v originále *15* *15*
-
-
-
-
-
Re: ahoj
Ahooj mám se fajn co ty? *4*
Jééé ta mi hraje taky. ale pouze v Michaelovo podání *15* *14* -
-
dobře *3*
mě taky hraje jen Majkova verze *15*
-
-
-
POKEEC
tak to sem teda nezazila zatim... *3* ale kdyby jo tak by to bylo super kdyby to byl majki *4* -
-
Re: POKEEC
Jo máš pravdu bylo by to super *15* *15* ,hned bych ho uvítala a objala *14* *14* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: POKEEC
WOW to by byl obr zážitek Ale myslim klidně i třeba že prostě ste na něj mysleli a měli ste pocit že je s váma nabo tak? -
-
Re: Re: Re: POKEEC
Jo máš pravdu myslela jsem na něj,ale i tak se mi stává, že když jdu do obchodu tak hrají Michaela, jako by mi stále říkal jsem tu s tebou netrap se, cítím jeho přítomnost a energii v mém pokoji.....je to zvláštní, vím že je tam se mnou *3* *4*
-
-
-
-
jak je?
čauwes sem tu jen na chvilinku sem ve škole tak jak to vypadá se zzj??? :-( -
♥
Hele,nevíte kdo je Správce Michaela? *14* -
-
Re: ♥
Správcem je Angie72 pokud se nemýlím. Jak se máš? -
-
Re: Re: ♥
*4* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: ♥
ah díky.
A mám se dobře a co ty? *3*
-
-
-
-
citáty MJ
"Samozdřejmě, že věřím v lásku. Je to krásné, když je to správné. Můj milostný život je jako hudba." - Michael Jackson
"Je to celé o lásce." - Michael Jackson
"Miluji tančit a zpívat." - Michael Jackson
"Já mám největší fanoušky na světě. Miluji je...Všechny z nich, opravdu. " - Michael Jackson
"Miluju fanoušky! Když dělám nějakou show a všechny je vidím zpívat a tancovat, je to ten nejúžasnějši pocit na světě!"
- Michael Jackson -
-
Re: citáty MJ
Krása, Michael věděl jak vyjádřit svoje pocity a uměl to hezky *14* *14* *14* -
-
Re: Re: citáty MJ
On věděl přesně jaký slova má použít *14* *14*
-
-
-
Michael
Víte,nemůžu si pomoci,ale jakákoliv písnička,kterou on zpívá,je prostě dobrá,on snad nemá,špatnou skladbu,prostě ,žádná není špatná.Ještě sem ,nenarazil od něj ,na špatnou skladbu,at si,každý říká co chce *3* -
-
Re: Michael
Michael měl jenom výborné písničky *3*
-
-
Ještě jednou prosííím...
Můžete mi někdo dát hlas? Já nesoutěžím, ale když jsem do toho šla, tak bych chtěla vyhrát. Děkuji předem všem, komu to nebude vadit a dá mi hlas. Jsem tam jako Angie
http://michaelisking.blog.cz/09 11/sonf-1-kolo#comment67955777 -
-
Re: Ještě jednou prosííím...
Hlasovala jsem už minule a podruhé už to bohužel nejde ... *15* -
-
Re: Re: Ještě jednou prosííím...
Já vím, moc děkuji *14* -
-
Re: Re: Re: Ještě jednou prosííím...
víš *7* mno vlastně jo. =) ale od teď *15* *15* mno možná jsem to tu už asi psala že máme tři pc *15* *15* *15* moc ti držím palce. určitě postoupíš *4* ale neříkali náhodou že první kolo užavřou v pátek? což mělo bít včera ne? *7* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Ještě jednou prosííím...
ou..... tak to nebylo asi na mě *15* *15* *15*
-
-
není zač *3*
-
-
hmm ode mě už dostala Angie tři hlasy =) zrovna jsem na tom pc kdy jsem ještě nehlasovala =)
-
-
Re: Ještě jednou prosííím...
mas ho mit -
-
Děkuji ti, zlatí *14* -
-
malickost
-
-