Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • operace

kolik měl plastickych operaci ? *9* *8* *9* *9*
    • i4u

Re: operace

já si myslím, že měl 2x nos, jednou ďolík v bradě a 1 rty...když se pořádně podíváte, tak zjistíte, že Michaelův horní ret byl trochu jiný...ale to je asi tak všechno, ostatním operacím nevěřím *13*
      • anet.k

Re: Re: operace

V tom retu se mýlíš. Michael by přece nelhal. *13*
        • i4u

Re: Re: Re: operace

tak jak se mu teda změnil? podle mě tam jedna plastika byla, jinou odpověď neznám...
        • thesimsa

Re: Re: Re: operace

Taky si myslím, že měl i rty .. Když porovnáš fotky někdy z doby Thrilleru a z posledních let, tak má fakt jiný rty ..
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: operace

Podle mého je fakt, že se mu rty měnily, ale tak převe by MJ nelhal? No já nevím.
          • i4u

Re: Re: Re: Re: operace

je to divné...bez plastiky by se mu asi takhle nezměnil, že?
            • i4u

Re: Re: Re: Re: Re: operace

to asi ano...když člověk hubne, tak pochybuju, že by se mu takhle změnily rty... *7*
            • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: operace

Mě napadlo, že třeba, jak zhubnul, tak že se mu i ty rty nějak změnili .. ale to je asi blbost ..
    • duita

Re: operace

Mike mel pouze 3 plasticke operace.
      1 kvuli tomu hnusnemu urazu pri konzerte s pepsi,jak mu zacli horet ty vlasy,2.mel zlomenej nos a 3.nechal si udelat dulek.Vic jich nemel.Sice rekl,ze se mu pastika libi,ale vic jich nechtel.Vetsina lidi si mysli a i rika,ze mel strasne moc plastik,ale nemel.Bilej byl kvuli sve nemoci vitiligo.ON za nic nemuze,zavsechno muze bulvar a Mikeho doktor *9*
  • anet.k

:D

Tak já tu ještě chvíli budu =)
    • anet.k

Re: :D

ale jestli tady nikdo není tak jdu pryč :D
      • dancitko

Re: Re: :D

ja jo =)
        • nikcajacksonka

Re: Re: Re: :D

ja taky
          • pajka52

Re: Re: Re: Re: :D

a ja
  • anet.k

Ahooooooojda

Ahooojda holky. už sem se na vás moc těši a přicházím k vám s dobrou náladou, protože jsem si dnes koupila MAJKLOVO CD HISTORY a hraje mi to na plné pecky *5* *15* FAKT JSEM ŠťASTNÁ že ho mám. no to víte holky tohle je pro mne poklad, když všichni u nás nesnášijou MAJKÍHO. Dneska ho přede mnou zase zesměšnili *9* jso fagt hrozní *9* *9*
    • anet.k

Re: Ahooooooojda

*těšila* *15*
  • pavlys

plosim

ahojik prosim kdyby neco opravdu mi o poslete na vzkazy ja musim vedet co je noweho......ale jinak te miluju majkííí mocinky moc *14* *4* miluju
  • terullka00

Paris?

http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/76825 to nevypadá na Paris..! *16* *16* *15* *7* *14* (ZÁVIDÍM *1* )
    • sisule

Re: Paris?

Je to ona ale tady byla ještě malá holčička *4*
    • Re: Paris?

Je to Paris..
  • polinka

Střihoruký Edward

viděli jste někdo film Střihoruký Edward? když se nad tím tak zamyslím, tak příběhem to fakt připomíná příběh Michaela...
    • zanesskaaaa

Re: Střihoruký Edward

Zrovna nedávno jsem na to koukala, jelikož moje kámoška neumí číst :D .. je to překrásnej film .. a máš ravdu strašně to připomíná Michaelův život :))
      • Re: Re: Střihoruký Edward

chudák kámoška... a učí se to aspoň?
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Střihoruký Edward

Joo už je to lepší :D .. už si neplete Sweenyho Todda a Střihorukýho Edwarda :D ..už se učí :D
          • Re: Re: Re: Re: Střihoruký Edward

Kolik jí je? jaktože neumí psát?
    • Re: Střihoruký Edward

Viděla jsem to a je to strašně smutné... Nikdy mě to nenapadlo, ale když se zamyslím máš pravdu...

hele a ty máš novou fotku viď *4* já si říkala kdo to je *15*
      • polinka

Re: Re: Střihoruký Edward

jo je to smutný, hlavně ten konec, jak ho zase vyhnali... a Johnny Depp to zahrál výborně ten smutný výraz a ty oči smutný... laskavý ale smutný oči...
        jo mám novou fotku, ale jsem to stále já *15*
        • Re: Re: Re: Střihoruký Edward

ještě aby se za tebe někdo vydával *15*
          • polinka

Re: Re: Re: Re: Střihoruký Edward

no to jsme tady taky měli...
            • Re: Re: Re: Re: Re: Střihoruký Edward

Vážně? a kdo se vydával za koho?
  • nikkyt

POKEEC

Tak jo dem kecat *15* Máte nějakej divnej zážitek co se týče Michaela.Myslim jako třeba i co se týče duchů atd..
    • jackson1

Re: POKEEC

je tu ještě někdo *9*
    • nikkyt

Re: POKEEC

Jej se to poslalo 2x sory
  • zzj

kytinikki

nevite co je s Niky ? *7* *9* uz tu dlouho nebyla !! *9*
  • Nový král popu???

Víte kdo se nominoval novým králem popu???? Usher!! Prý je stejně dobrý jako Michael!!
    Milý Usher je asi trochu víc mimo! Protože na Michaela nikdo nemá!
    A odkdy dělá Usher pop????
    • zanesskaaaa

Re: Nový král popu???

Nejdřív, než mu začnete hned nadávat, si ověřte jestli to OPRAVDU řekl, nebo je to jenom výmysl nějakýho bulvárního plátku !!!
      • zzj

Re: Re: Nový král popu???

si myslim ze spis bulvar
    • Re: Nový král popu???

Proti Usherovi nic nemám, ani jsem to nikdy neslyšela zpívat, ale tohle se mi nezdá správné... Podle mě by titul King of pop měl zůstat jedině Michaelovi a to napořád... *14*
      • terullka00

Re: Re: Nový král popu???

to si dělá srandu ne? když sem koukala na sivestra na MichaelJackson Live tak tam Usher zpíval a zpíva přišerně..achjo to je život lidi.. ty lidi se do všeho sero* *16* *5*
        • Re: Re: Re: Nový král popu???

Teda ta lidská blbost nezná hranic. Doteď mi Usher nevadil, ale mám na něj pěkný vztek. Co si o sobě myslí, debil jeden vykloubenej?! *16* *13* Prej se mu vysmáli i ty moderátoři, když to o sobě prohlásil. Že to si o sobě myslí jenom on.
          • zzj

Re: Re: Re: Re: Nový král popu???

Ushera mam celkem rada cekem dobre zpiva ale pop to vubec spis hip-hop rap a takovy od popu to ma daleko !! Michaela je jenom Kral popu nikdo jiny Usher at je kral hip-hopu a nn popu!!! stejne dobry neni!! on jenom imituje MJ a nikdy s nicim novym neprisel takze on nema narok na titul Kral popu !!!

*16* *16*
  • alania

We miss U around here Michael Jackson

http://jinakanishi.blog.cz/1006/we- miss-u-around-here-michael-jackson
    • katkahorn

Re: We miss U around here Michael Jackson

mas to tam kraasne napisane.....
      • alania

Re: Re: We miss U around here Michael Jackson

dakujem moja
        • katkahorn

Re: Re: Re: We miss U around here Michael Jackson

dnes mi je fakt smutno a som tu.....a spominam......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit