-
narozeniny
K nedozitym 51.narozeninam posilam Michaelovi do nebicka sladkou pusinku.IN MEMORY MICHAEL!!! -
Legenda
Sice jsem jeho hudbu nikdy moc nemusel ale i tak je to Legenda. -
Písnička dne
Když už jsme u těch písniček. Kdo navrhuje a jakou písničku dne? -
-
Re: Písnička dne
Nwm jdu hledat. -
-
Re: Re: Písnička dne
TAK to necgáváme na balusce ju? -
-
Re: Re: Re: Písnička dne
dobre dobre
-
-
-
-
:-)
Jsem moc ráda, co jsem si těd přečetla... Četla jsem rozhovor s Darou Rollins a ta řekla, že Ištvancová byla něco jako Madonna, že v podstatě neumí zpívat... Jsem ráda, že to konečně uznal i někdo z profesionálů a konečně všichni pochopí, že popová scéna se nerozděluje na krále a královnu popu... Je tu jenom jeden jediný vládce-král a to je MICHAEL.... Madonna není žádná královna... -
-
Re: :-)
to máš pravdu... jako když srovnám Michaela a Madonnu... to se vlastně ani nedá srovnávat. Na Michaela nikdo nemá, on všechny převálcuje, všem to vždycky natře... *4*
-
-
..
taky dorý ksichtík *15*
http://mjjgallery.free.fr/2006200 8/photoshoots/uomovogue/003.jpg -
♥
Je tu něěkdoo ? *9* -
-
Re: ♥
asi néé *15* *8* -
-
Re: Re: ♥
Jááááá *15* -
-
Re: Re: Re: ♥
já tady jsem taky... *3*
-
-
-
-
TY
neporoujčej. -
Foto
Jestli chcete má několik fotek z NEVERLANDU jak sem tam byl.Kdyžtak vám je pošlu na e-mail a mám je na lidech www.lide.cz/OliwerWelsh@email.cz
o liwerWelsh@email.cz
tak klidně pište.Mám 1 fotku z nákupu.A pak ještě pár jiných. -
-
Re: Foto
Ježiš... a o čem tady celou dobu mluvíme...Že nás na nějakou bránu neutáhneš! Fotku s tebou a Majkým chceme vidět! Fotku z nákupu ti můžu poslat taky. Zrovna jsem si vybírala super rifle. Předpokládám, že na té fotce z nákupu jsi sám, nebo s dalším oroginálním tričkem -
Kidy.Uvěřila bych t kdybys na tý fotce byl s Majkým! *16* Takhle kecat! -
-
Re: Re: Foto
Ty fotky jsou focený mím foťákem.A fotil jsem to já tak jak tam s ním asi můžu bejt,ae sem s ním vyfocenej jen na jedný fotce. -
-
Re: Re: Re: Foto
tvym foťákem? jako sorry jo, ale proč jsem teda našla tu samou fotku co tam máš ty na 1. stránce googlu?? http://www.thehollywoodgossip.com/w p-content/uploads/2007/11/neverland .jpg -
-
Re: Re: Re: Re: Foto
JO že mi to ukaze ERROR -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Foto
jeja musíš si vymazat ty MEZERY v tom odkazu!
-
-
-
No ale mě žádná tvoje fotka kde si ty a Michael nepřišla. -
No fajn tak nám jí pošli nebo jí sem dej a nebo si to dej na profil at se můžeme podívat!!
-
-
No... ještě by mě zajímalo, jak se s ním domluvil... protože z tohoto stylu angličtiny, který uvádí na svém profilu: thenks Michaeli a ete ten podpis od tebe...a povidani s tebou..skoda ze si DID
By byl Majký asi trochu zmatený.... -
-
Normálně se s Ním Oliwer domluví,já jsem jeho kámoš a píšu to za něj že on česky neumí.A i na těch lidehc sem to psal já.On Anglicky mluví že je z Anglie.Jinak to píšu já jeho kámoš. -
-
To jsi psal ty jó? No tak když teda mluví anglicky, tak proč ti neporadil s anglickou gramatikou, aby si nedělal ostudu??? Vypadá to totiž strašně! -
-
*teda má.Rád bych vám jí posla,ae prostě nevím kde ta fotka je. -
Víte On je Oliwer v nemocnici,páč se pokusil o sebevraždu,a málem se mu to podařilo.Tak že ty fotky vám posílám já a kde je s Michaelem vyfocenej nevím kde je ta fotka když sem se ho ptal nechtěl mi ukázat kde jí mám.Tak když počkáte on vám jí pošle.Já totiž nevím kde tu fotku má.
-
-
-
-
-
Mě pod tou tvojí adresou na lidech vyjela nějaká polonahá dívčina:) -
-
Jo, tak už to jde. A kde že jsou ty fotky? Já vidím akorát bránu Neverlandu? Kde máš fotky s Majkým? -
-
No přesně já se těšila že tě tam uvidim s Majkým a ty tam máš jenom tu bránu v Neverlandu -
-
a dyť on říkal, že tam byl před 2 rokama ne? jak tam moh bejt před 2 rokama, když už tam Majky nežil! -
-
:D hm nějak na to neodpovídá -
Bingo!!!
Tak? Teď mluv? Jak ses tam dostal?
-
-
-
-
cože??
www.lide.cz/OliwerWelsh@email.cz -
-
Klidně mi ty fotky pošli na e-mail
zanetamelenova@seznam.cz
A le chci vidět tebe jak jsi vyfocenej s Majklem. Protože se mi dle tvých fotek z profilu, zdá že pěkně kecáš. Tičko Neverlandu koupíš u každého stánku, a ten barák? Víš kolik domů Neverlandu na netu najdeš? Stačíš jen zkopírovat. Tak já čekám na ty fotky -
-
*15* *15* *15*
-
-
Hele, upřímně, pokuď máš na profilu jen bránu Neverlandu, a žádný fotky s Majkým tak se na mě nezlob ale tohle ti nikdo neuvěří. Netvrdím že ty fotky nemáš, jen bych je chtěla vidět -
-
Podle mího se už neozve.Tak pro příště aspoň nekecej že máš nějaký fotky s Majkým.Všichni sme se těšili že tě tam uvidíme s Majklem a ty nás takhle podrazíš. -
-
Hlavně že má v profilu že nesnáší lež pokrytec *16*
-
-
Souhlasím s linou! To ted můžu napsat i já, že jsem s ním byla v neverlandu!! A uvěří mi to nikdo?! Těžko!
-
-
-
-
-
Moje třetí básnička
Už tolik dní to je,
Cos odešel do nebe.
Každá minuta bez Tebe,
Utrpením pro mě je.
Kdo teď pomůže dětem?
Zlo vládne světem.