-
VERUnka
Tak co děvčata ?? *1* jakpa je po silvestru?? předpokládám že ste se všichni dívali na barandov :D ... V 7 hodin večer ??? *14* *14* *14* Byla to bomba až na tu babku co zpívala majkýho písničky z tý sem chcípala !!! *9* *9* -
Ptáček
Ptáček
Ubohý ptáček,
Chce vyletět nad obláček
Být blízko tomu krásnému slunci
Avšak je zavřený v kleci
On má jeden velký sen
Vyletět z mříží ven
Dostat se do krásné přírody
A užívat si svobody
Přijde člověk, usměje se na něj
Přijde druhý, plivne na něj
A za ty krásné tóniny
Kterými nás obdarovává
Má v srdci samé modřiny
A z oka slza ukapává
Už nechce se mu dále žít
Nevzdává to, půjde se za lásku bít
Někomu však přijde vhod
Otrávit ten ptačí zob
Dvě zrníčka spolykal
Křídla poklesají
Oči se mu zavírají
A pak už nadobro spal
Uviděl ten svět věčný
Kde bude konečně svobodný
R.I.P. Michael
*14* *9* -
-
Re: Ptáček
WoW .. krásný ...
BTW když jsem četla "Ptáček" tak jsem se zděsila o jakým ptáčkovi budeš básnit .. *15* -
-
Re: Re: Ptáček
já taky *15* *15* *15* -
mě napadlo úplně to samý *15* ale pak jsem si řekla, že až takovej úchyl to nebude *15* -
-
Re: Re: Re: Ptáček
no dovolte... vrrrrrr všechny pokoušku a když ne vás jelikož ani nevim, kde ste tak alespoň tu klávesnici a už sem nebudu moct psat takže KLID *15* *15*
-
-
básnit...mnoo takhle bych to zrovna třikrát nenazvala páč mě moc básničky skládat nejdou *9* noo ale chtěla sem to pojmout trošičku jinak než obvykle *15*
-
-
fakt, krásný, ale jestli sis nevšimla, ted tu máme jiný téma *15* ne fakt krásný *3* -
-
ale jo všimla, nevim jak mě to napadlo *15* OMLOUVÁM se, stejně toneni nci moc *4*
-
-
klášnýý *9* *14* *14* *9*
-
-
ahojky
tak ahojky holky musím jít!! du dělat úkol do výtvarky tak pá!! možná ještě přijdu!! -
-
Re: ahojky
Papa. *4*
-
-
...
Dobrou noc a krásně sny o Michaelovy :) ♥ -
-
Re: ...
Pardó mělo tam být Michaelovi :D
BTW dejte si MTV, ale rychle .. je tam Michael na cenách EMY .. video Tribute :) -
-
Re: Re: ...
Je to MTV aj na neakej stránke, alebo sa na to dívaš v tv? -
Re: Re: ...
jo to jsem viděla... ale jako ty lidi co tam zpívaly to byl děs... *15* neřikám že já bych to zazpívala líp *15*
-
-
-
Hoj..
Tak jak se máte??? *15* Já super viděla sem ve Svitavech Majkla(ale ne opravdovýho) *15* *15* -
-
Re: Hoj..
zdár,já se mám diwně,to je shkoda,že ten michael nebyl opravdovej *4* *9*
-
-
Zdar
Čaute lidi, jak je? Já se mám dobře a právě poslouchám album Michael. *3* *14* -
-
Re: Zdar
jo,jo jde to.taky jsem poslouchala...včera *3* *3*
-
-
mnooo
ahojky!! už je tma dnešek nějak rychle utekl!! sem vstávala o půl 1 odpoledne!! *15* -
ahooj
ahooj strašně mě mrzí, že jsem nemohla přijít dřív ale sem tak šileně zavalená školou a povinostmi, že už nestíhám!! je tu někdo z kým jsem včera řešila ty Vánoce?? nobo výte alespon vy ostatní oco jde ještě jednou vás zdravím ahooj! *7* -
-
Re: ahooj
ahojky, se mnou si určo nic neřešila páč ja jsem tu taky nebyla nekolik dnů, ale dnes jsem se konečně vrátila.. takže i já te zdravím
-
-
...
http://www.profilek.cz/obrazky-na-p rofil/michael-jackson-6.jpg *14* *14* tady je krásňučký *14* a ten kapesník chci *15* *15* -
pp
no tak ja uz povalim spinkat *4* sshss Majkíím *14* *15* pp zlatíčka *1*