-
A place with no name
achjooo...holkyy...já to nemůžu najít abych si to stáhla..jako celý *9* nevíte někdo? -
-
Re: A place with no name
http://www.youtube.com/watch?v=tho0 HmB-Y_o&feature=related -
-
Re: Re: A place with no name
škoda...ale je krásná i když není celá *3*
-
-
Re: A place with no name
To nenajdeš celý. To někdo zveřejnil jen tenhle kousek, a ani to nemělo být zveřejněný... Já už to mám jako vyzvánění, ale je toho jen 29 vteřin.
-
-
...
zanesskaaaa
Re: Re: Re: Re: Re: ... - 26.10.2009 19:32 Oznámkuj jako ve škole: 1 2 3 4 5
A co je sexy na tom, že mu tam jde hov.. houby vidět? .. hlavně že Lise jde vidět až do krku
-----------------------------------------
Ale oproti ostatním klipům je tady hodně obnaženej *15*
Hmm ta Lisa mě tam S...štve *15* Jako kdyby na ní byl někdo zvědavej *15* -
-
Re: ...
No to jo, ale myslím, že In the closet je víc sexy *15* Už díky tomu, jak z něj vyzauje ta sexy - hetero - energie *15* -
-
Re: Re: ...
Copak z něj někdy vyzařovala jiná než hetero energie ? *15* -
-
Re: Re: Re: ...
Nikdy nevíš *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Si blbá ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Já vím *15*
-
-
-
-
-
-
ahojky
Ahojky jak se máte? *7* *5* -
-
Re: ahojky
Ahojky.Já myslím že bych se mohla mít i líp
-
-
fotka
http://mjjgallery.free.fr/2009/appe arances/o2press/155.jpg
Toto je úplně mega krásná fotka Maikiho.Ja vím že se spoustu lidem nelíbí jak MJ vypadal poslední dobou ale já ho takhle znala a vlastně jsem mu vždycky fandila jen kvůli tomu že byl krásnej,pro mě.jeho skvělá hudba byl jen bonus k jeho perfektnímu vzhledu *14* Mám článek kde je Maikiho život ve fotkách(ten článek je tak z roku 2008)kde je fotka z Billie Jean a já jsem si říkala že ted vypadá líp než v době Billie Jean -
-
Re: fotka
Tady je krásnej, ale ty kudrlinky v This Is It mu slušeli nejvíc .. -
Mě se Michael líbil i za mlada i za jeho starších let:)...prostě se mi líbil po celý jeho život:)on je úplně KRÁÁÁÁSNEJ:-* prostě se mi líbí takovej jakej byl a jakej je:) -
Náhodou mu to tady moc sluší. Taky si lidi musí uvědomit, že na této fotce už mu bylo 50 let a že nebyl zase jako nejmladší. A ať se lidi napřed podívaj na sebe a pak ať komentují. Tohle mi přesně připomíná Man in the Mirror. Chceš li změnit svět začni tím,že se koukneš do zrdcadala. Změň sám sebe.
-
-
Asi konečně na to přišli
Konečně přišli asi na příčinu smrti mě je z toho doktora na blití,jak to mohl ajkímu udělat,Majkí mu tak věřil a on tohle...no přečtěte si ten článek tady je : Ani několik týdnů od smrti popového krále není definitivně známa příčina jeho nečekané smrti.
Lékaři ale nyní přišli se zjištěním, které vyvrací spekulace o úkladné vraždě. Jackson byl totiž skutečně dlouhá léta závislý na lécích! Konkrétně na propanolu, léku způsobujícímu znecitlivění organismu. Díky lékařské zprávě je jasné, že byl porušen zákon týkající se předepisování tohoto léku. Za to Jacksonovým lékařům hrozí až 180 dní vězení.
Zatím je v hledáčku vyšetřovatelů doktor Conrad Murray. Podle amerických zákonů totiž žádný lékař nesmí podobnou látku předepsat nikomu, kdo trpí závislostí, o čemž v případě Jacksona nemohlo být pochyb. Murray mu navíc lék podal i v den, kdy Jackson zemřel. Prý proto, aby mohl usnout. Právě to zřejmě zapříčinilo zástavu jeho srdce a následnou smrt. -
-
Re: Asi konečně na to přišli
Tohle se píše celou dobu. To není nic nového. To jsem četla už ráno a je to pořád dokola. Já neberu vážně náš bulvár stejně...
Tady píší totální nesmysly... -
-
Re: Re: Asi konečně na to přišli
Tojo no,ae i kdyby to v tom bulváru nepsali tak my víme že ho zabili..hele poradíš nám s tím věnováním na ten věnec...přečti si co píše BausQwa
-
-
Re: Asi konečně na to přišli
mě je z toho doktora taky na blití... *9* -
-
Re: Re: Asi konečně na to přišli
Je to když to ještě řeknu slušně:BEZCITNEJ HAJZL,KTERÝ JDE JEN PO PENĚZÍCH...
Majkí mu tak věřil,i mi že mu pomůže,ale sklamal a to velice...je mi z něj ale fakt na blití...
-
-
-
pomoc je mi zima
hele.já tady bloudím a čtu komentáře!někdo ale bylo jich hodně psali že by se s ním chtěli potkat když bloudil a hledal kamarády a vyslišet ho a pomoci mu!někdy si říkám proč bych to měla být zrovna já kterou potká!vždyť je tu tolik laskavějších lidí než jsem já (a to jsem jich moc nepotkala) jsem vcelku jako on!pro mě je těžké si najít kamarády pro mě neplatí kamarád si tě najde sám ani já je neumím hledat neumím si nájít kamaráda natož přítele kterému mohu důvěřovat!!!taky jste měli ten pocit že jste si řekli ,,tak a zrovna mě tam určitě musí potkat abych mu pomohl/a´´ale pyk jste si uvědomili že je i někdo jiný kdo si tohle říká.moc mě to bolí že si nemohu najít kamarády a to za zadkem nemám kameramany a bulvár.ani přátele si nenajdu.tak vás prosím,nikdy se nehádejte protože to vás akorád od sebe oddělí a nesuďte člověka podle toho jak vypadá.Znám pocit úzkosti,samoty ,bolesti a bezmoci. asi vím jak se majkí musel cítit osamělí!znám to a děkuji za přečtení! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: pomoc je mi zima
Nejsi jediná.. občas se tak taky cítím.. ale musíš si věřit, že najdeš ty správní, neboj se oni existujou, ale musíš je nechat k sobě připustit a ne říct, tenhle ne, vždyť je hrozný, on se najde jiný.. NE! musíš ho nechat aby si k tobě tu cestu našel, v šestý třídě jsme se dvě třídy spojily do jedný, jednu holku jsem tam nenáviděla, ale teď je to milá a hodná holka, která se dosti změnila a teď spolu vycházíme v pohodě, jsi teprv náctiletá a tak lidé okolo tebe se mění a jsme holky tak se dosti hádáme kvůli blbostem, ale nikdy nevíš, jestli třeba nebudeš nejlepší kamarádka s holkou, kterou jsi na základce nemohla ani vidět.. *3* -
Re: pomoc je mi zima
Tvůj koment působí dost smutně! Ale já vím, jak ti je. Znám to, když jsem měla náct, tak jsem se cítila strašně sama. A to mám sourozence, nejsem jedináček, ale i přes to jsem měla pocit, že jsem jiná, žew já prostě patřím jinám...
-
-
Ahůůůůůůůj
Čauky lidičky!!!!tak sem konečně dneska viděla THIS IS IT *14* *14* *15* to bylo tak nepopsatelně náádhernýýýý!! *14* *15* A Majkí jak říkal:Bůh vám žehnej!!nebo jak lízal lízátko *15* *14* akoráát majkí měl oranžový a jááá sem měla fialový *15* *15* ale bylo to tak SUPÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR!!!JÁ TO CHCI VIDĚT JEŠTĚ JEDNOU *15* *14* a nebo jak říkal že sme jedna celá rodina!!to mě tak moc potěšilo *14* *14* a potom sem se rozbrečela *9* *15* ale kamoška si tam začala zpívat,tak sem se přidalaaa!!ještě jednou fakkkt nejkýýý filmíííík!!mocka ho lovuju!!jako Majkího *15* *14* *14* -
-
Re: Ahůůůůůůůj
ja ho dostanu na vanoce na DVD -
-
Re: Re: Ahůůůůůůůj
no to asi těžko, když se na DVD začne prodávat až v jednu nebo v únoru...
-
-
-
koně
Holky chodite tu nekdo na kone??? *7* -
-
Re: koně
ne jaký??? *4* -
-
Re: Re: koně
na zivy *15* No jako jezdit...na nich *15* -
-
Re: Re: Re: koně
ááha!!! já jsem prdlá *1* -
-
Re: Re: Re: Re: koně
ale jsou krásní *14* já sem chtěla mít,jenže bydlíme v činžáku *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: koně
no Muchovice -
Tak to nekdu skus a kam chodis na kone?? -
ne to ne -
a uz jsi cvalala??? -
jj nekdy -
ty jezdis?? -
jj -
a jezdite teda nekde treba na nejaky farme???Ja bych ho taky chtela,ale my bydlime v panelaku,jedine ze by jsme ho dali do garaze:DAle jsem rada za Pony Farmu v Kladrubech,tam se spolu vsichni bavime jezdime s spolu na vyjizdky atd...Je husty ja tam teprve chodim asi 4 mesice a uz muzu ven a to se smi asi az po roce a oni mne pustli ted,teda asi po roce,podle toho jak to komu jde!! *15* *15* -
no mi taky
-
-
-
-
-
Re: koně
já ne =)
-
-
Co to je tady za změnu? V tom aby se čert vyznal *8* No, snad si zvykneme. *15*