Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • luciq-dc

bum..

takže zlý kuře , smrade a syfilis...nerada ale přece...DOBRÓÓÓÓÓU..!!!!!! *15* *15*
    • tea301

Re: bum..

dobrou noc!!! a moc neprd!!
    • thesimsa

Dnešní mládež fakt nic nevydrží *15*
      Dobrou prde *15* A ať tě bůh obdaří *15*
      • tea301

Re: Re: bum..

smrade doprčic co to máš stim at tě bůh obdaří??
        • thesimsa

Re: Re: Re: bum..

Syfle já nic to opět Zaness *15* *15* *15*
    • luciq-dc

zlý kuře, lenko, smrade, simono, syfilis, a terko
    • zanesskaaaa

Za toho vola se s tebou nerozloučim *5*
      • luciq-dc

Re: Re: bum..

aspoň zejtra mi řekneš brejtro...uvááááá
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: bum..

neřeknu *5*
  • jacksonka

tea301

ahoj já to mám ve ŠK to samo nedavno honza řek že je MJ cosi že kulohmat nebo co no a já se neudržela a už jsem mu jednu.....abych řekla pravdu.......málem ubalila.....já mu řekla že až ho kopnu do koulí tak bude on kulohmat *16* *16* *16* *16*
    • jacksonka

Re: tea301

slyšela jsi už streetwalker teďkons newm je to nova nebo starši pisnička? *7*
    • tea301

Re: tea301

xD mělas ho kopnout!! mě říkají zdar Ekšne(nevvím jak se to píše) ale jako tohle ignoruju!! máme to těžký!
      • jacksonka

Re: Re: tea301

poslední dobou už se mi o MJ nezdá *9* *9*
      • jacksonka

Re: Re: tea301

to jo cokoli nepěknýho se kolem mě o MJ šustne už musim vyrazit kupředu a vymlouvat a vymlouvat a vymlouvat že to neni pravda.......
  • bajush

ou

Néééééééééééé, holky, zítra se mi vážně nechce do školy.
    Máme tak ,,skvěle" upravený suply, že 1. a 2. hodinu je fyzika, hned za ní, další dvě hodiny matika!
    *16* To nepřežiju.
    A obávám se, že ani písničky od Michaela mi teď až tak nepomůžou... *9*
    Sice můžu milionkrát poslouchat Will you be there, ale nebude to platný... *15*
  • pajka52

*

čéče čau holky *3* já su tak št'astná že sem konečně domáá *15* bolej mě nohÿ jak nikdáá *15*
    .. a jinak Ahoj Majkíííí *14*
    • majka111

Re: *

ahoj, nejsi sama mě taky bolí nohy ale ze včerejška, protože jsme běhali *15*
  • ZZJ

Nepiš sem ty trapko
  • mijaja

Jako vždy NEODOLATELNEJ:)

Hádám,že jste to třeba už viděli,ale prostě to sem dát musím *15* Některý záběry jsou prostě úžasnýýýý!!! *14* *14* http://www.youtube.com/watch?v=ga34 07JRbaE
    • kacenka33

Re: Jako vždy NEODOLATELNEJ:)

ten smích je boží *14*
    • polinka

jako na konci jak se smějě to je prostě LOL *15* *15* *15* *15* jako takhle se smát *15* Majky překoná i mě a mojí kámošku která se směje jako kachna a kůn dohromady *15*
    • thesimsa

Hmm to video mám už od rána nachystaný, že to sem dám až tu bude víc lidí *15*
      • mijaja

Re: Re: Jako vždy NEODOLATELNEJ:)

Tak to se omlouvám Thesimso,že jsem ti to vyfoukla *3* *15* to video mě vážně dostalo,třeba jak sedí u toho stolu s tím příborem *15* *15* a tak bych mohla komentovat každou scénku *1* *1*
        • thesimsa

Re: Re: Re: Jako vždy NEODOLATELNEJ:)

Nejlepší jak je namaskovanej na Thriller a špulí pusu *15* *15* *15*
  • terullka00

pp

už musím jít tak zatim pp přijdu ještě večer *3* a držte se ( se zzj) a hlavně at se drží ona!!! *9* tak papa
  • ms.jackson

blog.:)

Ahojky prosíímváás neudělal by mi někdo dessign MJ?:)) blogu se sice věnuju už čtvrtym rokem..jenže designy furt neumim..:X
  • baluska1

Pro Teu301

Byla jsem nemocná Teuš, ale už je o v poho. Měla jsem horečku a anginu. Sme ráda, že sem se z toho dostala. Petr mi tak průběžně říkal co se tu dělo. Takže zhruba něco vím. Četla sem co je i v Napsali o mně.
  • mischel5

Narozeniny...

Zapálím mu svíčku a pomodlím se za něj...objednala jsem si jeho Mega Poster Každé ráno co vstanu budu s ním...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit