Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tea301

ÁÁÁÁÁ

lidi víte jak chcu to ddr!! tak tady sem našla pár písnišek od michaela k elterým někdo udělal šipky!!(pro ty co nevědí co to je je to deska na která se připojí na pc a na které jsou šipky dolu nahoro lelva do prava a na pc vám lítaj šipky a vy púodle toho skášete potěch na zemi!)

http://www.youtube.com/wa tch?v=FSqB3T5pU6U
  • pajka52

*

ju já tu jsem *15* lépe řečeno ted' jsem došla uuaaaa *15* *3*
    • thesimsa

Re: *

Zdar spermonardo *15* klikáš ? *15*
      • pajka52

Re: Re: *

už jdu na to :))))))))) *15* KLIK *15*
  • Lidíííí

Nechtěl by to ten váš Jackson zkusit ve skupině Slipknot?Skvěle by tam zapadl a ani by nemusel mít masku,protože i bez masky vypadá jak když vypadl ze špatnýho hororu.
  • lina25

Bulvár....

Lidičky, mě je z toho bulváru fakt špatně. To co jsou schopni otisknout den pohřbu.... Takový svinstvo a lži se nedají vyjádřit slovy. Četli jste Aha?
    • Re: Bulvár....

jj já jsem to četla a musím říct že je z toho na blití!Bulvár si šíleně vymýšlí:(
      Jo a...I LOVE YOU MICHAEL! <3
      • Re: Re: Bulvár....

je jedno jestli si vymýšlí nebo ne,každopádně nemá žádnou úctu!
  • baluska1

Mám radost

Holky, tak sem dorazila dom. Měli sme poledku a jako poslední hodinu sme měli HV. Mno a na mě byla řada s referátem a hádejte koho sem měla Majkla. Museli sme si k tomu přinést na CD,flešce a nebo na mobilu(ve škole je smíme mít) písničku a pak povídání. Já jsem měla vybranou Black or white. Ale jelikož měla učitelka kabinet s PC vedele a já měla flešku,tak sme to nemohli pustit,ale učitelka řeklá že má jeho CD(ve skutečnosti DVD). A já jsem řekla ať tam dá Black or White, tak to tam dala, pak sem jí řekla ať tam nechá You are not alone. A naše třída nemá Majkla ráda, krom mě a dvou holek, který ho předtím nesnášeli,teď jsou úplně Majklem posedlý. No a když končilo You are not alone, tak všichni to chtěli ještě nechat. To DVD je Number Ones, tím my udělali radostm,že to chtěli poslouchat. Všichni krom nás 3 ho nesnášeli a najednou to chtěli nechat. A učitelka řekla, že když nás bude zase suplovat(ona nás totiž suplovala),že si to dokoukáme. Všichni řekly JO. A co sedí vedle mě jedna holka,my máme lavice do U,tak jak běželo You are not alone, tak já si k tomu potichu zpívala a ona na mě BÁRO NEZPÍVEJ NEVIDÍŠ JAK SE MI TO LÍBÍ A POSLOUCHÁM. Ty jo byla do toho zažraná a pak řekla: HEJ MĚ SE ZAČÍNÁ LÍBÍT. A pak asi dalších pět lidí TYJO TEN ZPÍVÁ HEZKY.
    Takže poslední hodina úplná bomba. Až na jednoho blbečka, co tam celou dobu u toho mlel,že je Plastelýna. Já myslela,že to nevydržím a jednu mu natáhnu,ale místoho sem mu řekla: KDYŽ O NĚM NIC NEVÍŠ TAK SKLAPNI.
    Ale nesklapl. Ale to neva,ale sem ráda,že nám to učitelka nechala na to koukat.
    • zanesskaaaa

Re: Mám radost

Ty vole.. zase story na dva dny.. *15*
      • baluska1

Re: Re: Mám radost

Ale víš jakou sem měla radost, když nám to nechala. A navíc já to DVD nemám,takže mi ho učitelka pučila. A sem ráda že ostatní u toho neřvali a koukali na to.
      • 8.ball.8

Re: Re: Mám radost

Bára je kráva. *1*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Mám radost

Tak: Ty krávo.. zase story na dva dny.. *15*
          Stačí? *15*
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Mám radost

L o L *15*
        • tea301

Re: Re: Re: Mám radost

ty si nedáš pokoj unikoho vid? a to je ten tvůj kouzelnej přístup k lidem!! už se nedivím, proč máš tak málo přítel a ty holky si tě bestak přidalai a až potom zjistili co jsi zač!! hele bež si dát ledovou sprchu a pak přid ju? *15*
          • 8.ball.8

To jsi vážně tak hloupá, nebo to myslíš vážně, to co jsi právě napsala? Modlím se za to, abys to myslela jen ze srandy, pak bych musel změnit názor na Tebe, a zacházet s Tebou jako s jinými, poněkud zaostalejšími a pomalejšími uživateli serveru Osobnosti.cz. A to by mě mrzelo, vážně. *4*
          • baluska1

Bůhví jestli tu sprchu má. *15* Noco venku je louží doat,páč pršelo,tam ta voda je taky tudená *15*
            • 8.ball.8

Re: Re: Re: Re: Re: Mám radost

Bára je dnes velice vtipná, to je dobře. *5*
  • nikcajacksonka

Swarovski

Ahojky lidičky,jak je? Já jsem byla včera na nákupech a koupila jsem si úžasný věci ve stylu MJ,takový ty sáčka třeba jenom do pasu atd...ale koupila jsem si i naušnice od Swarovkiho a jsou prostě bombový *15*
  • pajka52

*

čaute babizny *15* *15* *4*
    • eliskaz

Re: *

Ahoj..ahoj:)
  • terullka00

radio

na Michaelově radiu ted hrajou Go Too Soon!!! *3* *14* *14* *3*
  • tea301

ahooj

ahooj hurá už sem konečně můžu!! jak se máte? *15* *7*
    • polinka

Re: ahooj

Ahojky. jo dobrý a ty? *4*
  • anet.k

Kdo má rád povídky?

http://x-cape-michaeljackson.blog.c z/1005/zivot-zazraku-ii-v-porodnici #komentare
    • Re: Kdo má rád povídky?

Ta povídka je úplně skvělá *4*
      • anet.k

Re: Re: Kdo má rád povídky?

tys už ji četla?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit