Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sash

Petícia!!!

Ahojte, neviem či ste už o tom počuli, ale Majkimu chcú vraj odobrať titul Kráľa Popu a dať ho Robbiemu Williamsovi!!! Je to nehoráznosť, je to proste choré, ako to mohlo niekoho napadnúť?? Vznikli nejaké pretície, ktoré proti tejto neprávosti a nespravodlivosti bojujú. Treba sa len podpísať a tým podporíte hlavný cieľ týchto petícii - zanechať titul Kráľa Popu jedinému človeku, ktorý si to zaslúži, MICHAELOVI JACKSONOVI!!! Tu sú odkazy na petície:

http://www.petitionspo t.com/petitions/MJkingofpop

http ://www.thepetitionsite.com/petition /794558903

Prosím, dajte si tieto linky aj na svoj blog, nech sa to čo najviac šíri po internete a nech sa podpisuje čo najviac ľudí. Musíme a chceme to pre Majkla urobiť :)
    • lisamj

Re: Petícia!!!

no to snad ne,jak nějakému wiliamsovi????? no s´to snad ne!!!!!!!!!!!!!!!!! tak to mě teda dorazilo
      to víš,žeho podpoříme nikdo jiný než michael tu nebyl a ještě dlouho nebude to snad neeee jemu????? teda nevím co psát dál to by bylo jen nadávky apod. včera sem se dívala na fotku jeho děětí,jak vykračujou do knihovny s chůvama a princ starší to bylo jako by šel michael.... prý sou na tom děti už lepší ach jo a dneska sem četla,že ta jeho kytaristka z 80 let řekla,že to bylo zabití,že na tom lidi hodně vydělali no sem z toho špatná
  • POMÓC pro Majkla

Milé Jacksonky a Jacksoni, prosím vás, my těžce bojujeme o održení první, druhé a třetí příčky Michaela v klikárně Ujdeto.cz. Dnes jsme velmik těžce zkoušení, protože se ostatní osazenstvo spiklo proti nám a chtějí Majkla vystrnadit. Prosím vás, protože všichni zde určitě \\Majkla milujete, pomozte klikat Potřebujem klikat na HTW, pak na BJ a ES. Po půlnoci se totiž odečítá, takže toto pořadí potřebujem naklikat. Hlavně teď HTW. Díky. Jsem fans MJwebu. Reny. *4*
    • Re: POMÓC pro Majkla

sámo *4* klikám tam pořád už nějakou dobu *4*
      • Re: Re: POMÓC pro Majkla

to je super. Znám myslím i tvůj nick. *3*
        • Re: Re: Re: POMÓC pro Majkla

to je možný, mám ho stejný jako tady *4* a jak se tam jmenuješ ty? *4*
          • Re: Re: Re: Re: POMÓC pro Majkla

No, nevím, jak se to dělá, když mě to už nechce pustit reagovat. Ale to je fuk, ano jsme to my, co tam lítáme jak malé děcka. Ženské ve věku tvé maminky. *15* *15* *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: POMÓC pro Majkla

vás asi někdo bacil koštětem do palice, jinak se to napsat nedá *15* na hranici s vámi

My jsme dospělé baby, viš a my tam chodíme hlavně na noční pokec. Nemohl/a/ jsi nás přehlédnout. Lítáme tam...... *1* *1* Ke vzteku královen a císařovny. *16*

já tě vlastně znám *15* nejste ty, co tam vždycky dávají ty čarodějnice na koštěti? *15*

Taky jako tady *3*
        • zzj

Re: Re: Re: POMÓC pro Majkla

klikam klikam *15* *15* *15*
          • bibavi

Re: Re: Re: Re: POMÓC pro Majkla

škoda že sa nedaju davat minusove to by bola patadaaaaa *15* *15* *15*

Těch by se tam dalo nasázet. Taková hnusná společnost je tam s Majklem. *16*
  • zzj

basen :)

http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/111880 pekna!! *15*
    • mischicka

Re: basen :)

*14* *14* Hafo pěkná *15* kde ty lidi berou ty správný slova? *15*
      • zzj

Re: Re: basen :)

hej zhe? *15* ja vzdycky hledam ty spravny slova ktery by ho vystihli a nenajdu zadny ale uvnitr jich mam milion ale ven jaksi nejdou *15* *15*
        • mischicka

Re: Re: Re: basen :)

jono... já vždycky něco vymyslím, a když si pak sednu ke stolu a chcu napsat nákou básničku tak mě nic nenapadá *15* *15*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: basen :)

vsak ja skladam basnicku o MJ uz mesic a mam jenom 2 sloky *15* *15* ja bych asik nemohla si k tomu sednout a vymyslet me to vzdycky napadne z nenadani takze rychle papir a tuzku nez to zapomenu *15* *15*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: basen :)

tak to si dobra!! *15* *15* ja su rada kdyz dam dohromady anglicky aspon tu vetu na tos celou basnicku *15* *15* *15*
            • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: basen :)

*15* *15* Mě někdy dou líp skládat básničky anglicky než česky *15*
  • Ahojík lidi, mám pár sbírek (HSM, M. Jackson, US5, Miley ...) a chtěla bych je prodat. Více info tu: http://twins-mkao.blog.cz/1103/sbirky-na-prodej
  • sasa87

AHOJKY LIDI

ZZJ KDE JSI JE TU BEZ TEBE SMUTNO SNAD JSI NEUDĚLAL NEJAKOU BLBOST HODNĚ LIDÍ JSEM PÍŠE ŽE BY JSI TO MJ NEPŘÁL ABY JEHO FANYNKY PÁCHALA SEBEVRAŽDU TÍM MJ NEVRÁTÍŠ NÁM VŠEM MOC CHYBÍ A MĚ BUDEŠ TAKY MOC CHYBĚT TAK SE SEM PROSÍM VRAT.
  • terullka00

:D

tak sem tu zlato *3* no to jak si dostala nějakýho toho psa ne?? nebo to si nebyla zase ty?? *7* *15* *15*
    • zzj

Re: :D

ahojky *4* jako myslis Nikusku *1*
      • terullka00

Re: Re: :D

noooooooo *15* tak super pamět mi ještě slouží *15* *15*
        • zzj

Re: Re: Re: :D

no a co s ni *4*
          • terullka00

Re: Re: Re: Re: :D

no jak semááá a táááák néé?? *15* *15* *7*
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: :D

jj ma se uzasne *15* *15*
  • zzj

:D

http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/111816 no jeste ze zustal u popu *15* *15*
    • zanesskaaaa

Vůbeeeec. Sekne mu to *15* . Nejlepší byly kalhoty v TII.
      • zzj

Re: Re: :D

ja nerikam ze mu to neslusi jenom je to nezvyk *15* *15* ale kdyby mel aspon jednu pisnicku fakt hip hop tak bych byla aj rada *15* *15*
        • mischicka

Re: Re: Re: :D

*15* *15* já vím... to byl vtip *15* Ale podle mě se k Majkímu hip hop moc nehodí... on je takovej... popovej... *15* *15* *15* *14*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: :D

jj ale zase nadruhou stranu kdyby delal hip hop tak zase bych si nezvykla ze by mel nekdy delat pop *15* *15*
            • zzj

no *15* *15* ale Majkíí je fenomenalne talentovany takze on by zvladl i metal *15* *15* *15*
            • mischicka

jn *15* to je fakt *15* *15* Ae on má ten hlas stavěnej na víc not a né jen na jednu... *15* Ale to je zas o zvyku co?
    • mischicka

*15* *15* *15* Hele neurážej jo... dyť mu to sluší *15*
  • Co to tady píšete za sračky?
  • chiaramj

*

Hezký den =D
  • pajka52

.

http://img5.rajce.idnes.cz/d0507/2/ 2872/2872874_6667a826fd58f0258881e1 fd61c2dd4e/images/5894_110569804094 _561544094_2119069_1854179_n.jpg

Krása... *14*
    • thesimsa

Re: .

WoW ten pohled *14* :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit