-
zdár
ahoj,holky...chytáte barandow? bude tam 31.prosince program:michael jackson online *14* -
-
Re: zdár
Hoj.. *15* Jo my jo!!Se budu dívat *15* *14* -
Re: zdár
euh proč jenom holky??jsou tu i kluci -
-
Re: Re: zdár
to jsem nepostřehla...
-
-
-
oprava
sorry mělo tam bejt dobrý!!! *15* *15* -
michael nejlepší zpěvák
Ti co o Michaelovi mohou psát takové bludy, to jsou jen idioti a lidi bez talentu, kteří šíří pomluvy jen proto, protože dusí svojí neschopnost a takto to můžou vyjádřit. Jsou to jen hlupí lidé bez charakteru a bez citu. Láska k hudbě a k Michaelovi mě táhne už od dětství je to nejlepší zpěvák ani ho nepotřebujete znát jak někteří říkají protože jeho hlas říká všechno. Kdo by chtěl zpochybnit moje názory, tak bych mu nejradší robil tu jeho nevymáchanou hubu s jeho největší žárlivostí. Zasranej bulvár co oni mohou o něm vědět je to hrdina naší doby a pořád bude na věkdy s Michaelem. -
-
Re: michael nejlepší zpěvák
PŘESNĚ TAK!!!!!!
-
-
Pomůžete mi?
Ahojky holky, já vím že už jsem s tím tady byla, ale třeba se tu objeví někdo, kdo ještě nehlasoval...
Budu vám vděčná, když mi pomůžete, je to pro mne důležité. Ale je nutné, abyste měli účet na blog.cz!
Soutěžím na blog.cz se svým návrhem trička a potřebovala bych hlasy. Hlasuje se tak, že se musíte přihlásit do správy/administrace svého blogu a na stránce Nový článek vlevo dole je modrý banner tricka.blog.cz, na ten kliknete a dostanete se na stránku kde je bílá lišta a tam kliknete na Soutěž a jste v hlasovací místnosti. Moje tričko je hned na první stránce – samozřejmě s Majklem, autor: anetry.
Děkuji vám moc za hlasy! -
-
Re: Pomůžete mi?
A C O ODKAZ? -
Re: Pomůžete mi?
máš ho tam... *3*
-
-
hmm...
*9* -
ahojte
ahojte všichni hned na začátek se vám chci omluvit, že jsem tu nebyla tak dlouho, ale měla ... mno rodiné důvody znáte to... ted tu ale jsem tak co se tu odehrálo nového? jak se vůbec máte? -
-
Re: ahojte
zdravím *4* *4* *15*
-
-
zas....reklama,AHOOJ
ta reklama mě začíná srát!! pardon že su tak sprostá at si to strčej někam!! jooo ahoj všichbni jak se máte? -
Zapalte svíčku krály popu
http://king-of-pop.pl/Na této stránce složíte poctu krály popu zapálením svíčky a přáním:) *4* *3* -
Jiný než ostatní
Tak to řekla mooc pěkně. *4* -