Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miss.inuyasha

Klik

www.michaeljackson.blog.cz budu moc ráda když se na můj blog kouknete..
  • jacksonova1

ahojik

ahoj uz sem tu a uz se nemuzu dockat na mikeho na tv barandove *1*
    • pajusska007

Re: ahojik

tak to ja taky ne *14* *14* *14*
  • PLS HELP

http://www.dressupgirl.net/dressup/ 1502/Michael-Jackson-Moonwalk.html PLOC MI TA HRA NEJDE SPUSTIT?
  • polinka

nova

jako ted umřel patrick swayze a nova hned zejtra bude dávat dirthy dancing (nic proti ten film miluju) ale když umřel Majkí tak dávali velky NIC... *16* *8* *10* šmejdi...
    • zanesskaaaa

Re: nova

Co naděláš no..
  • anet98

Dobrou

Tak jo já taky valim.Mějte se krásně dobrou noc a krásné sníky o Majkým. *14*Pa. *4*
  • nikcajacksonka

...---...

Ahojky jak se mate??Ja uz chci Silvestra sedm hodin vecer!!sice to vystoupeni videla asi 4 krat,ale to newa a ted premyslim, jestli se na nej nemrknu i ted *15* *14*
    • anka6959

Re: ...---...

achjo a my nemáme barandov to není feeer chjoooo *9* *9*
      • nikcajacksonka

Re: Re: ...---...

tak ja to za tebe budu sledovat a potom ti to povypravim ju?? *3* Ja to mam totiz i na DVD... *4*
        • anka6959

Re: Re: Re: ...---...

cože ???ty to máš na DVD kde sto sehnala??já to chci takyyyyyyyyy *14* *14* ale jestli budeš taak hodná koukej se i za mě.
          • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: ...---...

Mne to stahuje strejda,stejne jako mi stahnul film This Is It...Ale nebuuj bude se i za tebe koukat!!!
  • thesimsa

...

Nerada to říkám, ale už půjdu taky spát *15* Já vím su děcko co nic nevydrží *15* *15*
    Dobrou *15*
    • nikkyt

Re: ...

*15* tak ted tady už sem sama no já asi fakt pudu spát ažb tak ve 4 ráno sem totiž chyběla a musim si dopat sešity a zejtra pak se mi to o víkendu nebude chtít dělat *15*
      • nikkyt

Re: Re: ...

si to rači uděam ted at už to mam za sebou *15*
        • nikkyt

Re: Re: Re: ...

jo tak teda dobrou a krásný sny o Majkím a jeho rozkroku *15* *15* *15* ne hlavně aby byli o Majkím *15*
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: ...

To by se mně mohlo zadnici políbit dopisovat si sešity takhle brzo ráno *15* *15*
  • MJ♥

Lidi když si tady čtu vaše krásné komentáře tak se mi chce normálně brečet ;(
    já milujuu MJ strasne moc !!! Nikdy nezapomenuuu nikdyy v životěěě prostě nikdy!! a ani nechcci mě se chce totalne brecet!! *9* *9*
    • zuzanka666

Re: MJ♥

Jo máš absolutní pravdu. Nějak je to tu poslední dobou smutné. Mě se chce dneska taky celej den brečet kvůli Michaelovi. Nezasloužil si takhle umřít. Ještě byl mladý a mohl toho dokazat ještě víc. Ještě by vytřel zrak všem těm náctiutrhačům a pomlouvačům co ho vyděli jako trosku , kterou nikdy nebyl. Jenže Murray to všechno zaničil tim že ho zabil a je mi jedno, že třeba nechtěl. To ho neomlouvá.
  • eve-lyn

fotky

http://photos.elusiveshadow.com/ind ex.php?sessionid=c3745a2ef5c4541f0b 3438e11be333bf
  • eve-lyn

...

hezké ráno přeji všem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit