Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nikokr

you are not alone

majkl se mi líbí ve videu you are not alone vypada tam jako andel.
    • monis159

Re: you are not alone

jj nedavno jsem se naucila hrat kousek te pisnicky na klavir..mi se ale vice libi michael ve videu black or white.. *14*
      • nikokr

blood on the dancefloor

nebo v blood on the dancefloor.
  • polinka

spešl pro Thesimsu a Zanesku (pokud sem vůbec ještě chodí)

super nadpis co? *15* no nic k věci *15* tohle si určitě přečtěte. http://my-angel-michael.blog.cz/1003/slash-o-black-or-white doted jsem ho měla docela ráda, ale ted mě hošánek naštval! *15*
    • zanesskaaaa

Re: spešl pro Thesimsu a Zanesku (pokud sem vůbec ještě chodí)

Jéééééžiš vy s tím naděláte :D .. Chpete, že Slash hrál s hardrockovou kapelou GNR a taky Velvet revolver, nebo Slash's snakepit .. on to nemyslel tu písničku celkově, ale ty kytarové tóny jsou PRO NĚJ moc "teploušský" (<- upozorňuju, že je to v uzovkách, to znamená že to není teploušský jako teploušský :D) .. prostě Slash je zvyklej na tvrdý tóny a popravdě ty v Black or White nejsou .. jako jsou ale ne tak jako u GNR a tak :D .. a navíc jestli jste viděli .. což jste viděli :D .. 30th Anniversity jak tam Slash hrál tak ty tóny byly uplně jiný .. prostě byly tvrdý .. tohle je jeho styl .. takže on to nemyslel vůbec nějak špatně .. Prostě je jenom miláček vybíravej nooo :D
    • thesimsa

Re: spešl pro Thesimsu a Zanesku (pokud sem vůbec ještě chodí)

Cožéé ? :D Prej teploušský :D Tsss :D nic teploušskýho v tom teda neslyším *15* Asi má nějáký slyšiny‼
      *15*
      To chlapeček podělal ... Dneska nedostane večeři *15*
      • polinka

Re: Re: spešl pro Thesimsu a Zanesku (pokud sem vůbec ještě chodí)

ajajaj, bez večeře, to si teda chudák hoooooooooodně zavařil *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: spešl pro Thesimsu a Zanesku (pokud sem vůbec ještě chodí)

To teda jo *15*
        • Re: Re: Re: spešl pro Thesimsu a Zanesku (pokud sem vůbec ještě chodí)

Vy sem ještě chodíte ? *15* Frajerky no *15*
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: spešl pro Thesimsu a Zanesku (pokud sem vůbec ještě chodí)

Však ty tady taky seš *15*
  • ??

Už tu asi nikdo není co? *7* *15*

tak mě napadá, že už tu dost dlouha nebyla tea...začíná mi chybět *9* .. a Pola se simsou taky ne... Holky, kde jste??*7* *15* *15*
    • polinka

Re: ??

já jsem tadýýýý *15* jako já sem chodim, ale nikdo sem nepíše, tak taky nic nepíšu *15*
      • thesimsa

Re: Re: ??

přesněě *15*
  • anet98

Papa

Holky dnes taky už končím. Mějte se krásně a pěkný sníky. Papa.
    • baluska1

Re: Papa

Já jdu taky ♥ Tak dobrou holky ♥
      A ZZJ DOUFÁM ŽE NEUDĚLÁŠ ŽÁDNOU HLOUPOST,KTERÁ BY VŠEM UBLÍŽILA
  • mischicka

no comment

*15* *15* ach bože co se to tu včera dělo? *7* *15* mikegasmus, ňuchismus, atd... *7* *15* tyjo škoda že sem tu nebyla *15* jo...v s. Oliver je tričko s MJ z Beat it... je to ňáký zmutlý tak sem si to nekoupila... stojí to 550 kč a omrkněte to třeba se vám bude líbit *15*
    • polinka

Re: no comment

nechtěj vědět, co se tu dělo *15* *15*
      • mischicka

Re: Re: no comment

smůla už sem to četla *15* *15* ale já vždycky na tydle večery tady nejsu... to je v píp *15* *15*
  • janinka1998

pa

já jdu tak zase zítra papapappapapapapapapapapa *9* *9* *9* *9* *9* *8*
  • pavlys

MJ

samozrejme.... kvuli nemu tady jsme *14*
  • nikcajacksonka

čauwes :DD

Čau lidi,jak je?? Já jsem tak ráda,že mam konečně čas sem jít :DD Teďko tady už snad budu každý den :DD Přes Vánoce by jsme to tu mohli trošku rozjet ne?? Jako na Silvestra dávají Michael Jackson History Tour,ale na nějakym programu,ktej nemáme :( *9* Zrovna to co jsem vždycky chtěla vidět..! Ale jinak jak se těšíte na 24?? Já strašně,já mam ráda Vánoce,všude ty světýlka,stánky,cukroví,atmosféra,barvičky,dárky :DD Jsem strašně zvědavá co dostanu,doufám že i nový CD,to jsem říkala rodičům,at mi koupí jenom to CD,že to bez ostatních dárků vydyžim,že chci hlavně CD..! :DD Jinak mam ale docela straosti kvůli koním... :(( Budete kupovat Michaelovi něco k Vánocům?? *7* *3*
    • janikoz

Re: čauwes :DD

Ahoj, já už nový cd mám a můžu ho doporučit, je vážně moc dobrý a hlavně se mi líbí písnička Holywood tonight.
      • nikcajacksonka

Re: Re: čauwes :DD

Tak to je dobře... :)) Už se těšim.. :)
        • mischicka

Re: Re: Re: čauwes :DD

mě se taky líbí Hollywood tonight *14* a Monster myslím kazí pak ten rap...
          • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: čauwes :DD

Mě se líbí Keep Your Head Up...ta je moje závislá a ten text :)) a Monster je taky úžasná..no oni jsou všechny :))
            • polinka

Re: Re: Re: Re: Re: čauwes :DD

mě se líbí Much Too Soon, Hold My Hand, KYHU....... těch je *15*
  • tea301

pamět

pamatuje te si někod jak jste začali poslouchat michaela?? já jo!! jednou jsem jela v autě z města(to bylo už potom co umřel) a hráli they don't care about us!! a mě ta písnička tak chytla že jsem ju hledala na netu čtyri hodiny protože jsme nevěděla jak se jmenuje!! a mezi tím jsem poslechla i několik dalších!! další den jsem u pc seděla 9 hodin a přečetla o michaelovi přesně 425 článku tady na osobnostech!§ no a pak jsem mu propadla!§ michaelovi se nedá odolat!! stačila mi jedna písnička a pochopila jsem že je báječnej a úžasnej!§ tenkrát jsem ho znala jen těmi vtipi že mu upadává nos!! a jedna věc mě mrzí úplně nejvíc!! v prosinci jsem psala jednomu herci o autogram do londýna a když přišla fotka s autogramem tak mi holky řekli at napíšu michaelovi jacksonovi než se rozpadne(ted kdyby to někdo řekl tak bych ho zabila ale tenkrát mi to tak nepřišlo) a já mu nenapsala!! dodnes toho budu litovat!! *9*
    • zanesskaaaa

Re: pamět

První písnička - Will You Be There (cca 4 - 5 let)
      První videoklip - Black Or White (10 let)
      První zbláznění - Black Or White (28. 5. 2009)
      První TOTÁLNÍ zbláznění - Living With Michael Jackson (Den jeho smrti)
      *15* *15*
      • tea301

Re: Re: pamět

no vidíš máš to i z datumy!! *15*
    • mischicka

já majkímu propadla stejně (a taky až po jeho smrti)akorát na písničku Black or WHite...jsem jenom znala jeho jméno Michael Jackson a možná sem ho aji slyšela v rádiu zpívat ale mě to nedošlo že je to majkl...no a jak sem si přečetla že je mrtvý a poslechla jsem si pár jeho písniček tak jsem si nejdřív nemohla připustit že ho mám ráda a když ségra řekla že jsem se ted zamilovala do Majkla Jacksona tak sem řekla že to není pravda jen se mi líbí jak zpívá a po nějakým čase jsem zjistila že ho mám vážně moooooc ráda *14* ale až po jeho smrti *9*
    • polinka

prej bashit *15* *15* *15* no já jsem se dívala na mtv (to už bylo po jeho smtri a všude ho hráli) a viděla jsem taky they Don´t care about us a já jsem uplnš propadla tomu rytmu a pak jsem si poslechla další písničky, potom přišla you are not alone a bylo to!!! *15* *15* *15*
    • thesimsa

Já jsem mu propadla po Ba-shitově dokumentu *15* *15*
      Pak nějáky ty sexy michael videa a už jsem byla zabouchlá *15* *15*
      • tea301

Re: Re: pamět

Ba-shitově?? kdo to je?? *7* mám zase jeden ze svých nechápavých dnů!!
        • polinka

Re: Re: Re: pamět

Bashit je sprostě Bashir *15* *15* *15* kapiš? shit = hovno *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: pamět

MG *15* Bashir - Bashit *15*
          • tea301

Re: Re: Re: Re: pamět

fajn a kdo je ten bashir?? *7* *15*
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: pamět

Yeaah *15* *15*