Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black or white

Zdary, je to už hodně dávno, kdy v českých rádiích běžela písnička Black or white přespívaná nějakým českým nadšencem. Je to možná cca 15 let, byl sem malej, nevím o koho mohlo jít (profesionální zpěvák - asi ne.... spíš student nebo tak něco :) ) Tu písničku sháním. Byl tam český text a původní melodie a v refrénu z originálu ponechané jen "black or white". Nevěděl byste někdo jak se to menovalo, případně ji rovnou neměl :) Díky za odpovědi
  • michael

michael onbol a zdi zostane ten pravi no a ten uboziak kto ho mieni kvoli niecomu urazat nech ide niekam on bolskveli spevak skveli otec a skveli clovek vitrpel si v zivote dost nemal pokoj tak aspon teras mu dajte pokot ja drzim stimi ktori ho mali radi a stale maju a ti co mu nedaju pokoj ani teras nech du do ..... ja si ho vazim a zdi budem nech sa stalo co sa stalo on v nasich srdciach zostane na vzdi a nie len skveli clovek ,otec,spevak to bol ale aj skveli tanecnik ! a nech sa mu splni posledi sen co mal nech je mumifikovani ako to chcel on ! vela ludi ho odcudzovalo no on sa to pokusal nevnimat a ters si matka jeho det zacne vravet ze neboli jeho biologicke no ale on ich vichovaval a daval im lasku ako biologicky otec tak budu jeho vzdi!!!
  • kacenka33

Bravo

tyyjo teď o Majkíím píšou v Bravíčku...zase mě to rozbrečelo ! *9* *9* *9*
    • tea301

Re: Bravo

jako v časáku v Bravu??
      • kacenka33

Re: Re: Bravo

jo jako časák Bravo
    • pajka52

Re: Bravo

a co tam konkrétně píšou? :)))
  • baluska1

Ahoj

Konečně jsem se sem dostala..v pondělí mám sbor a trubku...v úterý do půl čtvrtý...ve středu klavír ve čtvrtek do půl čtvrtý a pak soubor fléten..jedinný pátek je volný..a to je důvod proč se sem tak málo dostávám..můj čas mě omezuje... *10* *10* Co jstwe za těch pár dnů řešili??? Taky koukám že se změnili nějaké ikonky profilůvých fotek... *15* *15* já za týden jdu na sundání sádry...a už se těším..konečně budu moct tancovat..
    • Re: Ahoj

ČAWÉÉÉS!! *15* *15* ty máš sádru??jééda tak to bych už nechtěla mět!!protože sem jednou ju měla v létě a vůbec sem nemohla plavat!! *15* a to byla HRŮŮZA!!a jak se máš??
  • ---------

čaukyyyyyyyyy lidííííí!!!!!kde je BAD CHICKEN??ještě se tady neukázalo!!!!!!!!!!! *15* *15*
    • zanesskaaaa

Re: ---------

Co tu matláš.. já jsem tady *15*
  • zzj

oj

ahojky *4* dneska jsem si koupila popcorn s tim plakatem *15* strasne mu to tam slusi hned pujde na zed za ostatnima MJ *15* jeste mam plakat hokejove reprezentace takze i Kubika taky jde na zed ale nn za MJ ale samostatne *15* a jak se vam dari? *7*
    • sasa87

Re: oj

ahoj taky jsem jsi kopila popcorn je tam moooooc krásný MJ.
    • Re: oj

a jakej obrázzek je na tom plakátu? *7*
      • zzj

Re: Re: oj

klasnouckej *14* *15*
        • Re: Re: Re: oj

no úžassný *15*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: oj

tak se podiv na web popcornu a tam di to muzes najit *4* protoze ja nwm jak ti to popsat *15*
  • luuuca

:O

aaaaa lidi uz to bude rok!! rychlo to ubehlo..
    • luuuca

Re: :O

tyo uplne mne to pripada jak vcera.
      • luuuca

Re: Re: :O

to jo =( aj u mne to rekla mamka =X
        • zzj

Re: Re: Re: :O

kdyby prisel otec ten by se mi akorad vysmal atd. *9* *9* *9* *9*
          • luuuca

Re: Re: Re: Re: :O

ale to snad ne?! =?
            • zzj

Re: Re: Re: Re: Re: :O

*15*
            • luuuca

nooo to mozna jo *1*
            • zzj

zdrejme jsme sestry *15* *15*
            • luuuca

ale zadny obavy, aj muj fotr :D je magor *8*
            • zzj

je to magor !! *10*
            • luuuca

tak v tom pripade je to magor...promin =P
            • zzj

to ho neznas *9* on me chytne za kazde slovo za kazdou mou slabinu *9*
        • luuuca

*aj mne
      • zzj

Re: Re: :O

jj porad kdyz jsem na pc a otocim se tam vidim mamku jak otevre dvere a rekne mi ,,Zdeni Michael Jackson je mrtvy" ! porad vidim ten jeji ustarany vyraz jak mi to ma opatrne rict ja jsem to porad nechapala proc mi to rika ale pres to se mi srdce sevrelo a bylo mi do breku a kdyz mi to nedalo proc to takto citim tak sem si ho pustila na youtube a uz to jelo WYBT - umi klasne zpivat BJ- nadherne tancuje MITM- v mem srdci je navzdy !!! *9* *9* porad to citim jak mi busilo srdce a ja nevedela proc *9*
        • zzj

kdyz mi to docvaklo plac nesel zastavit a pro me koncil svet *9*
        • zzj

chybi mi porad vic a vic !!! *9*
    • Re: :O

je to strašný...
    • zzj

Re: :O

jj ted nas ceka 25 dnu co se jeste stane do toho roku *9*
  • anet98

Nejčastější otázky lidí na Majkího

Odpověděla bych na všechny otázky úplně stejně jako ty. *1* *4*
    • Re: Nejčastější otázky lidí na Majkího

akorát bez těch pravopisných chyb *3*
      • baluska1

Re: Re: Nejčastější otázky lidí na Majkího

na psaní jsem antitalent
  • Braňte Michaela fanoušci!!!!

http://www.petitiononline.com/MICHA ELJ/
  • baluska1

Jééj

tak jsem holky dala vše na blog. Texty od jeho solové kariéry krom Off the Wall a ještě za dob Jaskson a The Jackson 5....A mám tam i album Thriller,Farewell My Summer Love,Bad,dangerous..z těch tam mám videa a this is it písničku a pak zprávu o jeho smrti..tohle jsem dneska celý den dělala: http://michaeljacksonkop1.blog.cz/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit