-
:-)
nikdy na tebe michaele nezapomenem.. *4* -
comeback
ted jsem viděla ukázky na comeback a tomáš tam měl na sobě tuhle uniformu jako Michael. *15* http://www.michaeljacksoncelebrityclothing.com/MJ-Pics/MJ%20Teaser%20Jacket/MJ-teaser-video.jpg -
-
Re: comeback
Jooo. *15* *15*
-
-
Říká se že život je změna ale taková změna jaká je teď tady na osobnostech je velká tak máme co dělat abychom si na tady tu velkou změnu zvykly *3* *3* MICHAEL I LOVE YOU SO MUCH ♥♥♥♥ R.I.P. I MISS YOU !!!!
-
pro zzj
Zzj proboha prosím tě moooc neudělej žádnou blbost. Já vím že je to těžký, ale musíme to překousnout. MJ chybí nám všem. Pokuď si to budeš číst, ještě jednou prosím nedělej to co chceš udělat. *9* *9* *9* -
Ahojíík
Ahojíík!Všem vám přeju krásný den *3* -
-
Re: Ahojíík
Tobě taky *3*
-
-
Michael měl dluhy a pomohla mu jako jediná Liz Taylor. To co se tady píše drogy atd. Michael nebral drogy. Michael zemřel jen díky podání celé 10cm stříkačky propofonu kterou mu podal jeho osobní lékař Conrad Murray který věděl že když mu dá celou že to bude smrtelné. *13* *10* On věděl že je to visoce náviková látka kterou mu i bez tak podával...grrrr... *16*
http://smoothmeggi.blog.cz/ na tomto blogu o tom taky něco padlo -
Bože
Holky když sem dneska byla vensku s mím klukem..tak se nic nedělo..ale když sem šla domu bylo tak 18:00 mno a už byla tma..a my máme normální ulici,ale tam jsou rodinný domky a jak byla tma a ještě se kouřilo s těch komínů a ta ulička byla položená ve tmě tak to vypadalo jako podium..hrálo mi Billie Jean..mno já zavřela oči a prostě předemnou tančil Majkí...a když sem je otevřela pořád sem ho tam viděla..mno a pak v 20:30 sem šla ze psem..a pustila sem si Gone too soon..a šla sem k lampě a koukla se na ni..a pak sem ušla asi 20m a koukla se na nebe žádná hvězda,ale jendo bliknutí sem tam viděla..aleletadlo to nebilo..mno a pka sem se prudce otočila přišlo jako by tma někdo byl..a šla sem ses podívat a nebil..mno a pak sem se koukla na zem a tam byl lístek ze stromu upostřed cesty a tak sem si ho vzala a pak se mi zpustila You are not alone..já zečala brečet a zpívat si..a měla sem jenom mikinu a když začal ref..tak jako by mě na tváři něco hřálo a moc už mi zima nebila..
Prostě krása.. -
-
Re: Bože
týjo *4* Michael je tu s námi pořád a navždy -
-
Re: Re: Bože
Mno to je..ale jako že jsem kvůli němu vstala večer a slezla z palandy a chtěla sem odemkout..ale stálo to za to..když se jedná o Michaela tak mi to je jedno
-
-
Re: Bože
j taky se mi něco podobnáho stývá jen je to trochu jinak a jen trochu mín příjemný!! ted nedávno v neděli to bylo večer sem měla hodne vysokou horečku a prostě sem otevřela oči a dveře do pokoje byly otevřený a šlo nima uplně oslnující světlo a já slyšela jak tam michael někde křičí!! byl to on!! a tak jsem vstala že tam půjdu a najednou rana jak blázen mama přiběhla a ptala se mě proš procházím zavřenýma dveřma!! nakonec t bylo asi jen z tý vysoký teploty ale i tak sem se bála a uplně všechno si pamatuju!! *9* -
-
Re: Re: Bože
Jojo to jsem četla..doufám jak si chtěla projít těma dveřma že se ti nic nestalo..mno ale je to dobře že je takhle s náma..jinak já když umřel tak druhej den ..mno spíš v noci sem usla a zdálo se mi že jde k mí posteli..já spim nahoře na paladně a že chtlě jít zamnou ale nešlo mu to..tak sem šla za ním..a chytl mě za ruku a chtěl abych s ním šla..a já jsem prý slezla z palandi a chtěla jsem odemkout dveře a jít ven..od té doby jsem nějak náměsíčná..zatím sem teda jenom 5 chtěla něco udělat..jednou jsem slezla z postele táhla za sebou deku a začal bušit do dveří..a taky mluvím ze spaní..ale prej s tou dekou to bylo něco...no jo no..někomu hold spánek nepřeje.. *15* -
-
Re: Re: Re: Bože
panebože být s tebou v jedný místnosti když spíš tak mám asi doživotní fobie!! já bych se tě bála!! já to mám se segrou taky tak ona je náměsičná ale zas až tak zlý to není!! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Bože
V pohodě..jen sem po sestře hodila polštář a míč..jinak nic...
-
-
-
-
-
Michael!
Michael měl jednu vlastnost, kterou si nekoupíte ani ji nezískáte časem. Tu musíte mít v sobě. Byla to jeho velká láska ke světu a ochota pomáhat lidem v nouzi. Člověk, který se narodí s takovím darem jako je láska, ochotat, úcta a tolerance se vidí jen maximálně dvakrát za celé století. Michael takoví byl! Tak proč když lidé slyší jméno Michael Jackson vidí jen ty pomluvy, které se o něm šířily? Král plastik a dluhů, pedofil a spousta dalších věcí. Ale zapomínají na to co je nejduležitější. Na to co má člověk v srdci. Michael měl v sobě jen dobré věci a když se je snažil uplatnit, tak to vždy někdo otočil. Prosím nesuďte lidi podle toho co o nich slyšíte ani podle toho co vám o nich ostatní napovídali. Poznejte je lépe než začněte něco takového tvrdit! zamyslete se prosím i nad tím jací jste vy než začnete odsuzovat jiné, protože nemáte tušení, jak moc to bolí! R.I.P king of WORLD! *14* -
-
Re: Michael!
to bylo teď krásný *14* nejraději bych si to dala na blog *3* ale tobě by to asi vadilo kdybych to zkopírovala *15* -
-
Re: Re: Michael!
klidně! mě to neva *15* a oprav si chyby!! *15* -
-
Re: Re: Re: Michael!
oki =) opravím.... *15*
-
-
Re: Re: Michael!
klidně ..mě to nevadí! *15*
-
-
-
ha ha
http://foto.osobnosti.cz/michael-ja ckson-407758 tak tato je tiež dost dobra *1* *1* *15* -
CD Michaela
Ahoj lidi, tak jsem si u nás koupila cdčko s Mikem v období Jacksons 5, takže nehorázná radost. *14* *14* -
-
Re: CD Michaela
Jj taky si to planuju koupit u nás v Tescu to mají jen za 60-Kč.... -
Re: CD Michaela
jéé, ty se máš. já jsem se dneska dívala na history tour, taky dobrý, ale viděla jsem to už nejmín dvacetkrát *4* *4* *4*
-