Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tereza

ahojky

...všem jen jsem chtěla všem popřát všechno nej do Novýho roku:)i za Jacksonku1,ale jeden vzkaz už tu je..a koukám že se taky chystáte koukat na koncert na MJ:)já taky,tak si to užijte:)
    • anet.k

Re: ahojky

toě taky =) ale já si to užít nemůžu =(
  • bibavi

??

http://foto.osobnosti.cz/michael-ja ckson-372075 co mu to tam roby? *14*
    • polinka

Re: ??

ten chlap Michaela polejvá vodou, aby byl mokrej (no to je teda věta *15* ), protože jak už napsala Nikki v tom klipu prší a nák ho namočit museli *15*
      • Re: Re: ??

to by nás nenapadlo, že ho polejvají aby byl mokrej *15* *15*
    • Re: ??

to bylo asi při natáčení stranger in moscow jak v tom klipu prší *3* ale vypadá to zajímavě *15*
      • bibavi

Re: Re: ??

aha lebe ja som nechapala a dik *1*
        • Re: Re: Re: ??

není zač *4*
      • Re: Re: ??

juu *14* a všimla jsem si, že tam tu fotku dala Šimša *15*
        • thesimsa

Re: Re: Re: ??

*15* Já tenkrát ujížděla na Strangerovi ... a vlastně ujíždím i teď *15*
          • Re: Re: Re: Re: ??

já taky *15* ale je to strašně smutné, takže u toho vždycky bulím..teda hlavně u toho klipu než samotné písničky
        • bibavi

Re: Re: Re: ??

nie ale fakt maš pravdu *1*
  • mijaja

Ale ňuňu!!:)

http://www.youtube.com/watch?v=-LWE tmgvutg&feature=player_embedded
    ch tělo by to více takových to neznámých videí,pač skoro všechny už znám pomalu nazpamět *15*
  • bibavi

a je

http://foto.osobnosti.cz/michael-ja ckson-372075 posiel pekne zlatačky *3* *14* *14*
    • bibavi

Re: a je

http://foto.osobnosti.cz/michael-ja ckson-407789 *14* a ešteeee
  • zuzanka666

MJ

Se mi dnes zdál sen o Maikim *15* Spousta lidi bylo v nějaké tělocvičně a najednou se strop otevře a začal se z něj snášet MJ na nějakým provaze a začal dělat artisticky cviky a měl i kruhy. *1* Byl úplně úžasnej. *14* Byl oblečenej v červeným a vypadal jako za dob Thrilleru.Když přistál na zemi tak v tom pokračoval a po chvíli jsme tam všichni začali házet míčem.Samozřejmě všichni házelí jen Michaelovi.*3* A ještě se mi zdál jeden Michael byl na podiu v ruce kytaru a začal s ní mlátit o zem a celou jí rozbil.K tomu strašně křičel.Pak si sedl na vozík a začal na něm tančit.Když skončil všichni začali tleskat jak šílení. *15* Na sobě měl béžovy pruhovany pyžamo. *15*
    • terullka00

Re: MJ

to byly dobrý sny !!! *15* *15* *14*
      • zzj

Re: Re: MJ

fakt dobry sniky *15* *15* me se o MJ bouzel nezda *9*
        • terullka00

Re: Re: Re: MJ

mě málokdy spíš vůbec.. *9*
          • zzj

Re: Re: Re: Re: MJ

no to me vubec *9* neznate nejaky recept na sny s MJ *7* *3*
            • bajush

Re: Re: Re: Re: Re: MJ

Tý jo, mě se dnes taky zdálo o Michaelovi. Moc si to teda nepamatuju, akorát to, že jsem bydlela v Neverlandu a on tam byl pochopitelně taky. Boží.. *14* *15* A pak když umřel, tak se všichni museli odstěhovat.. Nechápu, ale to je fuk. Normálně se mi o něm nezdá, ale včera jsem si pustila Moonwalkera a TII, tak ho mozek asi vzal do paměti.. *15*
  • anet98

Ahojjj

Ahojjj jak se máte? *7* *4* Ta škola mě zničí. *16* Dneska jsme psali písemku,zítra budeme psát písemku.Ach jooo.Jo a jsou nějaký novinky o Michaelovi? *4*
    • anet.k

Re: Ahojjj

ahoj mě ta škola taky zničí *9* z fyziky mi zatím vychází 3 *9*
      jo a dneska moje třídní vyhlásila na celou školu všem učitelům že se neumíme chvat s mojí spolusedící jelikož jsme služba............. mno ale to je na dlouhý povídání.
      • anet98

Re: Re: Ahojjj

Ahoj.No kdybys me aspoň měli nějaký krátký prázdniny.Ale to nám říďa nedá.Ach joooooo. *9*
        • anet.k

Re: Re: Re: Ahojjj

mno nám taky ne *9* ať už jsou vánoce *4*
          • anet98

Re: Re: Re: Re: Ahojjj

Jo ať už jsou. *4* Já už budu muset.Tak se mějte krásně a krásné sníky o našem zlatíčku. *14* *14* Pa. *4* *3*
            • anet.k

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojjj

pa =)
  • polinka

e

tak já už FAKT jdu, mějte se *3*
    • thesimsa

Re: e

Ahoj *15*
  • polinka

sdfgsdg :-D

dobrý ránko, jak jste si vyspinkaly po dnešní noci? *15* včera jsem psala, že ten koncert na barrandově uvidim sotva jednou, ale nakonec jsem ho viděla dvakrát skoro celej *15* ale furt mi do toho někdo kecal *5* *9* *15* jaká byla vaše poslední písniča roku 2009, kterou jste slyšeli od Michaela? moje you rock my world na tom koncertu *15* a první kterou jsem slyšela v 2010 byla z koncertu Can You Feel It *15*
    • kristyn875

Re: sdfgsdg :-D

ahojky...mno tak spala sem asi 4 hoĎky..takže vstávání bylo "krásné" *1* *3* ..mno moje poslední písnička v 2009 byla black or white a potom na díze hráli asi v pul jedný billie jean *3* takže peckový *1*
      • polinka

Re: Re: sdfgsdg :-D

4 hodky, hm super... *15* a jakej byl tvůj první klip, kterej si viděla v roce 2010? Můj This Is It na óčku hráli *15* *14*
        • kristyn875

Re: Re: Re: sdfgsdg :-D

mno dneska ráno sem viděla na music boxu will you be there *15* *3* *1* *14*
          • polinka

Re: Re: Re: Re: sdfgsdg :-D

ty sviněěěěěěěěě *15* né promin *15* *4* já Ti to přeju *15* ale když to je jeden z mejch nej nej nej nej klipů *15* *14* *14* *14* on je tam táááááááááák krááááááásnej a ten konec..... *14* *14* *14* *14* *14* *15*
  • jacksonova1

jo

to bychom mohli, tak zacni *1*
    • zuzanka666

Re: jo

no jo kdyby mě tak napadlo nějaky téma *3*
      • jacksonova1

Re: Re: jo

mas facebook? *7*
  • janinkaa

Mám pocit.

Ahoj, hele já bych si taky přála aby tu ještě zůstal, ale myslím, že si ho Bůh zavolal ve správnou dobu, představte si, že by se mu srdíčko zastavilo třeba uprostřed vystoupení. Dřív nebo po tom, teď aspoň umřel v klidu a ne někde za jekotu fanoušků.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit