-
Ploužáky
Já nevím jak vy, ale já když si pustím Michaelovo ploužáky tak si třeba tancuju sama a představuju si, jak tančím, z Michaelem . Třeba, i na koncertě. Nevím proč, ale tohle se mi stává často, že si pustím třeba You are not alone a tančím si u toho sama. Ale ploužák. -
......
tady veřejná omluva!! Pokud někdo zvás bral naše přezdívky a církve, které jsme si vymysleli jako urážku tak se mu omlouvám!! nechtěla jsem- li jsme vám tím nějak uškodit a potom co jsem se dočetla ze včerejška se připojuji k prdovi a smradovi a OPOUŠTÍM svou církev!! a proto tu říkám že se jmenuji syfilis syfl joo!!! tak se omlouvám těkm, kterých se to nějak dotklo!!!!!!!! *4* -
...
Pokud umíte alespoň z třetiny dobře anglicky a máte CNN .. tak si to zapněte, je tam speciál o Michaelovi :) -
co je?
Lidičky co je?Proč nepíšete? *5* Podle mě je nejkrásnějši diskuze když si píšou fanoušci MIchaela..Vždycky si spolu rozumí a mají stejný názor..A nikdy není nouze že by došlo téma je vždycky jenom jedno téma Michael *14* *14* *14* -
-
Re: co je?
jo, to máš pravdu. O Michaelovi se toho dá napsat tolik *1* *1* *1*
-
-
Dementíku
Nemám náladu pročítat diskuzi, ale je mi jasné, že s ezase někdo naváží do Majkího.
Takže poslouchej dementíku, který denně stojíš u zrcadla a toužíš v životě něco dokázat a marně přemýšlíš, kde a jak začít.
Majkí toho v životě dokázal strašně, ale strašně moc.
Takové velké množství zpěváku mu děkují, že nebýt jeho, tak dnes by nezpívali.
Obdivují ho za to, co dokázal, jak se choval, jaký byl přítel, zpěvák, umělec, choreograf, protože díky němu vzniklo něco, co nikdo před tím neznal.
Byl to především také člověk, syn, tatínek a miláček celého světa. Byl to člověk, který přes svou obrovskou bolest rozdával radost, smích, pohlazení a také v neposlední řadě peníze.
Možná jsi dementíku jeden z těch, který potřeboval pomoc, a ani nevíš, že díky Majkímu jsi dostal lék, který bys jinak nedostal.
Tak si zavři klapačku, šoupej nohama a jdi se proběhnout na vzduch, protože nám tady zamořuješ místnost. -
-
Re: Dementíku
Nádherně řečeno. Přesně tak, jak by to vyjádřil každý z nás, kdyby to uměl , jako ty. Děkuju. -
Jooo *15* dobre prej Dementiku *15*
Pokud bude este otravovat tak by jsme taky mohli jit navstivit diskusi treba Rihany ne?:-D -
-
Re: Re: Dementíku
To by bylo zbytečný, protože oni mají svého idola naživu víš. Tam je obrovský rozdíl...
-
-
Angie,Ty to umíš vždycky tak pěkně vyjádřit...=) -
-
Re: Re: Dementíku
Děkuji :-)
No co s nima? Denně stojí u zrcadla a neví co jednou bude v životě dělat. Kam se tak zařadí. Hmmm, co s volnem. Jdu prudit, říká si.
Kašlu na něj na blba *15*
-
-
No angie..... perfektně vyjádřené.... nemám slov *15* *15*
-
-
pliiiiiis
je fakt ze bude super star noc madonna a majki???a co pisou v bravu o majkimu je tam toho hodne?? *7* *7* -
Michael
Toto je velmi krásna pesnička.
*14*
http://www.youtube.com/watch?v= cjCJrZ5GJR8&feature=related -
-
Re: Michael
jj souhlasím nádherná *14* -
Re: Michael
Nádhernáá ♥
-
-
..
Přepínám programy a na MTV europa - Mj weekend .. no to se buzdu koukat celej den ! *15* -
1. místo
jupíí a máme Michaela na 1. místě...takže se snažte ať tam dlouho vyrdží *3* -
dobry
ahoj krasny rano ja sem ve skole a nudim se tak piste