-
Re:ahojký
no já nic mooooooooc!!!takže asi tak blbě no *15* -
comeback
"Když člověk žije prostřednictvím medií, ZEMŘE prostřednictvím medií." (by MJ)
Opravdu nerozumím tomu, proč tolik z vás věří, že Michael zemřel. *7* vždyť spoustu "náhod" okolo jeho "smrti" je jak pěst na oko! -
-
Re: comeback
V tom případě neznáš Michaela natolik, abys věřila téhle jedné velké LŽI !! -
-
Re: Re: comeback
jaké lži? řekla bych, že tady není žádná lež. jde o to, kdo čemu věří a kdo se dívá z jakého úhlu na tu jeho smrt.. já v ní prostě nevěřím z důvodu, že nemáme JEDINÝ nevyvratitelný důkaz, že zemřel! a proč by se pro nás už neměl nikdy ukázat? myslím, že se ukáže, a taky myslím, že to nebude zas tak dlouho trvat *3*
-
-
Re: comeback
co tím cheš říct,že michael žije????? no i kdyby tak bylo,tak stejn ě pro nás zemřel, pro nás se už neukáže a je jedno jeslti žije nebo ne.
-
-
kouknete se pls =)
Kouknete se prosíím je to Moooc Pěknný..!
SEM.: http://vippeoples.blog.cz/ -
JE TO HNUSNá NáNa.KDO SE MNOU SOUHLASí AT SEM NAPISE.
-
Re:ahoj
Cau lidi jak mate? *7* *4* -
-
Re: Re:ahoj
Ahoj docela to ujde.A co ty? *4* -
-
Re: Re: Re:ahoj
jo ujde to.porad mi nejde se zaregistrovat!misa mi někdy udelá mejl,až bude mít čas.vezmes si zitra do školy klobouk? *5* *7* -
-
Re: Re: Re: Re:ahoj
Uvažuji o tom. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re:ahoj
doufám že si ho vezmes,ale nemyslim snatek. *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re:ahoj
*15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Ale Michael je taky dobrej xD
Mno sice Michaela moc ráda nemám ale nebudu mu tu říkat jako ty ostatní nány že je blbej,protože to není pravdu!!! -
-
NUDA
*16*
-
-
GOD
TOTO JE BOH *4* -
-
Re: GOD
buh ne? *15*
-
-
Video videa
http://www.youtube.com/watch?v=k_lc mcNthAU&feature=PlayList&p=7794EC29 1532572E&index=2
Tady to je krásný video. Bubbles je tam krásnej a Majkí taky. Ty dva toho mmuseli spolu, tolik prožít.
Chudák Bubbles, jak mu asi teďkons je.
Jinak já jsem ulítlá dneska na videa. Projíždím youtube.com a koukám na videa o Majkím. Na jeho klipy, a skusím najít jeho nej chvíle. -
-
Re: Video videa
to je roztomilý *3* -
-
Re: Re: Video videa
Tak Bubbles Majkí, to jsou dva slaďoušcy. Jsou to dva šikulkové. Bubbles, když bude cvičit tak bude jako Majkí. Když bude koukat na jeho klipy a bude se potom opičit, tak by mu to mohlo jít. To je teda můj nápad. No uznejte že by bylo super, kdyby Bubbles uměl tančit trochu jako Majkí.
-
-
Re: Video videa
Ty jo jak Bubbles souší Moonwalk. Je to šikulka po Majklovi.
-
-
Kromerizsky tydenik
Dneska jsme byli v novinach s tim Thrillerem *4* mame tam fotku a jeste je tam k tomu cosi napsaneho ze jsme tancili na pisnicku od MJ atd. *15* *15* no proste meli jsme to nejlepsi z cele skoly *15* *15* -
-
Re: Kromerizsky tydenik
tak to gralutuju *4* *14* -
-
Re: Re: Kromerizsky tydenik
jj diky *15* ale myslim si ze kdyby jsme meli nejakou blbost tak by to tam nebylo !!! diky MJ jsme tam byli *15* *15*
-
-
-
Tady bude majkl pohřben
http://latimesblogs.latimes.com/lan ow/2009/08/michael-jackson-will-be- buried-aug-29-at-forest-lawn-family -confirms.html