Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lask1

Michaela

Páči sa mi čo raz napísala jedna faninka, že si nevážime géniov
    a mala pravdu,
    preto asi umierajú taký mladý.
    Nedali mu pokoj a prenasledovali ho ako štvanú zver, a to ho položilo, vzali mu dôstojnosť aj o ten Neverland prišiel.
    Bolíma z toho srdce.
    • angie72

Re: Michaela

Vždyť to tady píšeme snad každý den.
      Bůh nám dával znamení, zkoušel nás, nakopával nás, ale když nic nezabralo, tak Majkího ušetřil toho trápení a té bolesti...
      • lina25

Re: Re: Michaela

Moc hezky řečeno Angie
      • lask1

Re: Re: Michaela

Teraz po mesiaci je s tým človek trochu zmierený,
        ale keď som prvý krát čítala, že bral lieky, že vynášali plné vrecia liekov z jeho domu, že málo jedol, trpel nespavosťou, o tých antidepresívach, o všetký tých podrobnostiach, bolo mi z toho na nič, keď si predstavím ako trpel, ani jesť mi nechutilo.
        Viac by som si želala keby bol šťastnejší a zmierený s osudom.
        Nevieme či trpel nespavosťou, kôli problémom, kôli depke,
        alebo ak bral aj iné lieky tak mu možno nedovolovali spať. Kto vie.
        • angie72

Re: Re: Re: Michaela

Já jsem četla, že u Murraye našli spoustu léku na nechutenství jídla. Takže jestli mu je podával, proč? Tam musel být nějaiký zájem na tom, aby nejedl a spal.
          Navíc Michael řekl, že bude víc jíst, protože potřebuje mít na koncerty sílu, ale taky řekl, že mu moc jíst nejde, že se snaží.
          On ho prostě chtěl za každou cenu odrovnat. Podle mě zjistili, že fanoušci úplně šílí a možná to byl ten záměr. Fanoušci šílí, milují ho, tak to bude OK, jenže co když to nezvládne? Co ty peníze co v tom jsou... A už mohli spekulovat. Tohle jsou vše jen mé domněnky, žádné fakta. Nerada bych někoho mátla, ale nějak cítím hroznou levárnu v tom. Hlavně ze strany Murraye...

A jak píšeš, že možná nespal proto, že s etrápil, tak je to možné, protože jsem v životě měla také období, kdy nebylo zrovna nejlehčí a právě jsem také doplatila na důvěru lékařky. Prostě jsem jí věřila, ale já jsem zase trochu víc v tom zdravotnictví znalá oproti Michaelovi, protože jsem tam pracovala, takže jsem s enedala. No výsledek bych pochopitelně šokující, ale naštěstí jsem tady :-)
          Takže vím co starosti dovedou. Nespíš, celé noce se díváš do stropu a stále ti v hlavě koluje jedno slovo a jedna věta. Proč? Proč zrovna já? Takhle si nějak představuji i Michaela... Je mi ho moc líto...
          • lask1

Re: Re: Re: Re: Michaela

Veď to on toho tolko zažil, tie škandály... Nechcela by som stráviť zvyšok života obhajovaním sa a vysvetlovaním, každej maličkosti, ktorá sa ho týka,jeho výzoru, jeho chovania, určite mu to liezlo na nervy,bol na neho vyvýjaný tlak

A vieš čo si myslím, bežný ludia svoj hnev odbúravajú tým, že si zanadávajú, zahrešia, pokričia v horšom prípade niečo rozbijú alebo aj horšie.
            Ja si myslým, že Michael to v sebe asi dusil, nikoho s tým možno nechcel obťažovať a to ho možno aj vnútorne rozožieralo, a následne aj musel brať tie lieky aby mu pomohli. Neviem. Všetko súvisí so všetkým.
            Hovorí sa, že kto seje vietor, zožne búrku. Ale Michael zasial slnko, ale búrku zožal. Vďaka zlým luďom, ktorý mu možno závideli, alebo sa chceli na ňom obohatiť.
          • lask1

S tým Murrayom máš pravdu, že je neprofesionálny lajdák, doktor, ktorého by si ťažko hladala.
            Po tomto všetkom neviem či mu vôbec niekto podá aj ruku, lebo Miki mal vela fanúšikov aj medzi prominentami, a mnohé hviezdy sa ním inšpirovali.

Už som to tu písala, mal ísť za patológa, tam by nemal už čo pohnojiť.
            Aspoň keby mu tú záchranku zavolal skôr, veď ide o sekundy.
            To je neskutočné.
          • lask1

Všimla som siže si to písala, otých liekoch na nechutenstvo.

Ak je to pravda, tak by to vrhalo úplne iné svetlo na celú situáciu.
            Uvidíme akú to bude mať ašte dohru.
            Michael nebol nikdy tlstý, aby musel brať také lieky, skôr by potreboval lieky na podporu chuti, po tých všeliakých problémoch aby mu viac chutilo.
            Na tých záberoch v niektorých dokumentoch vyzerá ako čenkovej deti.
            A keď si predstavíš, že mal len 50 kíl.
            • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: Michaela

To je pravda tie záznamy, tiež som si myslela, že ich zavolal neskôr, aby zahladil stopy.
            • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: Michaela

Je to strašná váha na mužskýho a při jeho výšce :-(
              Včera jsem četl v diskuzi pod Bleskem, že také Murray mohl úmyslně otálet se zavoláním na 911, kam stejně nevolal on, z toho důvodu, že čím déle se provádí pitva, tak se propofol z těla vytratí. V mozkové kůře zůstává déle a toho on se zřejmě bál. Já si pořád troufám tvrdit, že mu mohl vypumpovat žaludek a nacpat mu do žaludku jen léky. Aby se podezření vrhlo jinýjm směrem. On prý trval na tom, aby Michaela odvezli do nemocnice, i vzhledem k tomu, že záchranáři řekli, že už je pozdě. To jsem jen četla, tak nevím.
              Potom pochopitelně se odehrává vše jinak. A on to věděl a dělal vše proto.
              Vždyť ty záznamy musel odnést on, když utekl...
  • Pre fanusikov Michaela,tu je skvely web(ktory o tom nevedia)-MJJSource.eu
  • tea301

juchůů

juchůů máme 28000 komentů to je super!! *15* *14*
  • terullka00

dobrou

tak já už půjdu tak čauwes holky *3* *4* *1* *15* *15* *5*
  • anet98

Ahoj

Ahoj teď jsem přišla od kamarádky.Řešili jsme taky Majkího.Ve škole to bylo hrozný.No a jak se máte vy? *4*
    • kristyn875

Re: Ahoj

ahojky..mno tak já sem dneska ve škole narazila na užasnou holčinu, která Majkyho taky posloucha..takže skvělí *1* jinak je to docela fuška..teprv začátek a už ci prázky *1* *3*
      • anet98

Re: Re: Ahoj

No já bych ty prázniny brala to ti řeknu. *15*
  • anet.k

čauky

Tak jsem zas tu ;)
    ani ta půlhoďka neuběhla *15*
  • terullka00

pp

tak já už půjdu,zítra jedeme se třídou do Kutný Hory *1* ...tak se tu mějte a snad zase zítra..pp *15* *3* *4* *5*
  • Paris

Happy Birthday Paris Jackson :-)...tedkom jsem si vzpomněl že ma Paris narozky
  • anet.k

Ahooooj

Ahoj holkky)hlavně po Michaelovi) =) přijela jsem z hor a moc se mi stýskalo. ale všimla jsem si , že na osobnostech jsem byla celou dobu online:D
    mno představte si, že jsem si koupila zásobu baterek do mp3 abych mohla poslouchat Michaela a já zapomenu mpš *10* mno naštěstí jsem bez něho přežila a strašně moc jsem se těšila domů =)
    přivítala mě písnička MORPHINE *14* *15*
    • bajush

Re: Ahooooj

To jsi dobrá, žes to vydržela bez MP3. Mě čeká v sobotu minimálně tří hodinová cesta autem, takže bez sluchátek a nabitýho mobilu to nepůjde. *15* Bez Michaela by to nešlo... *15* Ale jestli bych si měla pouštět Morphine.. nevím, zatím jsem to zkusila jednou... *1*
      • anet.k

Re: Re: Ahooooj

*4*
    • thesimsa

Re: Ahooooj

Morphine .... hezký uvítání .. *15*
      • anet.k

Re: Re: Ahooooj

JJ DOBRÁ NÁHODA TO BYLA :) dokonce jsem si k tomu i tancovala *15* moc mi to chybělo *4*
  • terullka00

úsměv :)

http://mjjgallery.free.fr/thriller/ awards/pepsi/002.jpg to je ale velký úsměv..ňuch *14* *14* *15*
    • Re: úsměv :)

obrovský a obrovitánsky náádherný *14* *14* *14*
      • zzj

Re: Re: úsměv :)

jů *15* *15* *15*
      • terullka00

Re: Re: úsměv :)

jé ty tu seš taky?? *15* *7* *15*
        • Re: Re: Re: úsměv :)

tak jsem se prozradila *15* *15* jj jsem *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit