-
Rekord
jenom pro kontrolu... kdo jede do Prahy na Thriller Dance Rekord příští rok v červnu? *15*
Jááááááááá jo *15* *14* *4* -
-
Re: Rekord
Já bych tam chtěla *4* -
já pojedu přistí rok do Prahy Thriller Dance Rekord,abychom ten rekord dali.Tak za rok holky.Už se moc teším. -
Kdo víí *15* Pokud mi do toho něco nepříjde a seženu odvoz tak klidně jedu *15* -
-
Re: Re: Rekord
když budeš chtít sehnat odvoz, tak ho seženeš .. *15* -
-
Re: Re: Re: Rekord
Už vidím jak se se mnou někdo potáhne takovou dálku, jenom abych si JÁ zatancovala Thriller *15* Ale tady nejde jenom o odvoz, ale aby mě taky táta pustil, o čemž HODNĚ pochybuju ;)
-
-
-
Jáááá. Snad bude odvoz. *15* *4* -
Jááá *15* kašlu na školu, kašlu na rozlučáky a jedu tám *15* ... a aj převlečená za Zombie ... *15* ... už se nemůžu dočkat *14* *15*
-
-
The Jacksons 5
Tak jsem si koupil to CD The Jacksons5 Early years.Moc se mi to líbili ale,to CD už je hodně staré a v te době ty nahrávici studia nebyli moc ´´kvalitni´´ což ovlivnilo i kvalitu toho CD. *9*
Ale jinak určitě doporučuju! *14* *14* *14* -
-
Re: The Jacksons 5
*15* teď už sme zvyklí na lepší kvalitu *15* za takovejch 50 let už bude to co máme teď špatná kvalita *15* *15* -
-
Re: Re: The Jacksons 5
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1*
-
-
-
další nezajištěné důkazy!!
http://www.magazin.cz/lifestyle/433 3-dalsi-zahada-krvava-kosile-michae la-jacksona?uid= *9* co na to říkáte -
-
Re: další nezajištěné důkazy!!
Prosímtě je to podvrh! Myslíš, že by Majký nosil košile za 3 dolary??? Stačí se podívat na tu skříň a pak na jeho nábytek v Neverlandu. Tahle skříň je šílená, navíc dost pochybuju, že by tam měl tak málo věcí. Navíc tak malou -
Re: další nezajištěné důkazy!!
to je hrozný
-
-
Dobrou
Dobrou noc a krásný sny o Majkím *14* *14* Zejtra hned ze školy sem jako vždycky *1* I love Michael *14* -
Poradí mi někdo?
Potřebovala bych věďět, jeslti se dá rádio o Michaelovi: http://www.michaeljacksonradio.com/ chytnout i na normálním rádiu. Nevíte jaký má frekvence? -
uj
já sem se jenom chtěla zeptat kdo tady sbírá pepsi a chtěl by se se mnou kamarádit a nebo kdo má icq nebo skype.
jo a doufám že se tu všichni máte fajn.
Tak jo kdo sbírá(nebo má rád) pepsi nebo má icq,skype tak mi plsky napište. některý se můžeme seznámit a nebo kdyžtak o něčem pokecat jako na chatu. Tak plsky pište. S Majkým se moc těšíme a budeme rádi když nám napíšete!! *3* *4* -
-
Re: uj
když tak:
-
Re: Re: uj
tak já si tě přidám ju?
-
-
-
Michael
Toto sú tiež krásne videa Michaela s Dianou. *14* *14* *14*
1.časť
http://www.youtube.com/watch?v=ItrfxZ5mpe4
2.časť
http://www.youtube.com/watch?v=ptIKXOuQB1U&feature=related -
-
Re: Michael
Jak je vždycky Michael takyvý .. zamilovaný prostě :D .. takový nesvůj :D .. roztomilý :D ♥ -
-
Re: Re: Michael
Máš pravdu.
Žiaria mu oči a krásne sa smeje.
Ona by sa svojou úprimnou a veselou ovahou k nemu hodila.
Už chápem ako to Michael myslel, že sa mu Madonna nepáči, že nie je sexy, lebo že to musí vychádzať zo srdca. -
-
Re: Re: Re: Michael
S Madonnou to byli prostě enom přátelé .. necítil k ní to samý, jako k Dianě, nebo Lise .. kdyby ano, tak by to mezi nima asi dopadlo jinak .. -
-
Re: Re: Re: Re: Michael
Máš pravdu, Madonna nie je prirodzená.
-
-
-
-
-
Ahoj=)
Ahoj děvčátka *3*
dancitko v kolik jsi ráno vstávala a v kolik jsi šla včera spat? *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Ahoj=)
vstavala jsem v 9h. a sla spat v 22neco...jinak ahojky -
-
Re: Re: Ahoj=)
mno myslím že jsi šla spat později protože v 22h jsme si ještě psaly =)
jiank já nějak 22:30 a vstávala jsem nevím kdy :D kolem 8 nebo 9 *15* -
-
Re: Re: Re: Ahoj=)
no myslim ze po druhe reklame -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoj=)
jaké druhé reklamě? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj=)
fakt? aha *15* *15* *15* *15* *15* -
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj=)
jj divala -
ty ses na nějakej dívala? *7* -
jako ve filmu
-
-
-
-
-
-
DVD koncert v Madison Square Garden
Ano, tento koncert na DVD existuje, ale je pouze v prodeji 32 dvd a cd, v USA jmenuje se to collestion 32 dvd a 1 cd,a mám to objednané, ale ještě mi to nepřišlo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* mooooooooc se na to těším, je tam celá jeho kariéra *15* *15* *15* *15* -
výška MJ
hele ženský..kolik Majkí měřil?? jako výška??? *7* -
-
Re: výška MJ
někde je napsáno 175 cm a někde 178 cm -
-
Re: Re: výška MJ
díky holky *4*
-
-
Re: výška MJ
Máš to napsaný tady na profilu Michaela .. -