-
*
Čau holky *5* -
-
Re: *
Ahooj. *4*
-
-
bravo nataliexxx a teri.007
jen tak dále do těch dementů s inteligencí na bodu mrazu... -
Nikto nieje dokonalý
Nikto nieje dokonalý , a ani Michael nie . Len sa naozaj čudujem . že taký nezrelí idioti môžu o oňom napísať aký je to uchylák a pritom ho v živote nestretli a ani neprežili to čo on . Ano je divný . Jedno mu však nemožno uprieť je a zostane hudobnou legendou a v súkromí ten najobetavejší strýko a otec 3 deti jedno či biologických alebo adoptovaných deti. Nepozmám muža so šoubiznisu , ktorý by tak zbožnoval svoje deti ako to robi Michael . Pre iných mužov so showbioznisu ako napriklad Shahrukh Khana to mu sú deti dobré akurát tak na jeho image milujúceho otca . A nmeváha na rande s frajerkou zobrat 10 ročného syna lebo však akože idu na kriketový zápas , ale kým jeho syn pozerá na kriketový zápas tak on vedľa sedne aj milenkou chytá za ručičky a bozkáva sa s milenkou zatial čo doma v jeho dome ho čaká manželka s o 7 ročnou dcérou. *16*
Tak keby som mala zvoliť kto je lepším otcom medzi shahrukh Khanom a Michaelom Jackson tak jednoznačne Michael vyhráva. *4* -
pls
já chci mít taky přezdívku.....budete si mě pamatovat??? -
-
Re: pls
hele lidi já si chci sváma povídat a ne si číst vaše komentíky......vy mě upe ignorujete to neni fer.....já si chci povídat....já se nechci vtírat do vašich konverzací
*9* *9* -
-
Re: Re: pls
Ale tak já nevím jakou by si chtěla mít přesdívku zkus něco navrhnout. *1* -
-
Re: Re: Re: pls
mě je přezdívka už ukradená i když budu mít nějakou přezdívku stejně si se mnou nikdo psát nebude *9* *9* *9* tak třeba ufon -
-
Re: Re: Re: Re: pls
Tak jo ufone o čem se chceš bavit? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pls
Kika je prcek ... -
no vidíš!!!!!je to k ničemu já na to seru ja jdu papa mějte se -
Fakt a kdo je prcek? -
Prcek už tu jeden je .. -
no jo jenže o mí přezdívce víš jen ty a nikdo jiný.......to je jedno o čem budem kecat? -
Tak jo prcku. *15* To zní fakt dobře. *15* *15* -
tak třeba prcek *4* to je ono -
ok ale co? *7* -
neeee ufon je blbí...něco jinýho ok?
-
-
-
-
-
-
film
Dneska jsem byla v kině na This is it! <3 on byl prostě dokonalej I miss him :( -
-
Re: film
Fakt? Se máš mon...já tam nejdu..pstě nemám lístek..nejbližší kino enom 70 km...nmo a tak to snad bude na DVD...a jak tu někdo psal že to to na DVD nebude....že je to lezení do soukromí..tak má Zaneska pravdu...tak proč to je v kině...když to uvidí a vidělo tolik lidí.... *15*
-
-
klikarna
Ahojte holky chtěla jsem Vás poprosit jestli byste nešli do klikárny podpořit Michaela
http://www.ujdeto.cz/qcharts.php? sid=1597&q=9f6a3f23865384178baf8b6b 14e7365b
*14* *3* *14* -
-
Re: klikarna
já tam jsem pořád =)jestli chceš tak ji zapnu i na druhým pc a přemluvím segru, aby pro něj hlasovala i na třetím pc *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: klikarna
To by bylu uplně supr.. *4* MIchael je furt na 5 miste to je hrozne -
-
Re: Re: Re: klikarna
jj =) jednou byl na 14 místě a my jsme ho za jeden den dostaly na první místo a to jsme se do toho taky zapojili všichni ale někerým z toho už hrabe *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: klikarna
Tak to jste dobre... *3* já taky furt klikám ale už jsem si na to zwykla tak mi to uz ani neprijde -
-
Re: Re: Re: Re: Re: klikarna
mno to asi těžko protože opravnej test jsme psali ještě dneska a bude to další 4. *15* *15* *15* *15* fyzika je hrozná *16* *16* *16* hlavně když máme tak blbýho učitele *10* nemám z ní ani jednu jedničku. *9* zatím jenom 2,3,4
*15* *15* *15* *15* -
jj wcera byl hrozný den ja se segrou jsem Maikimu zapalili svičku...hmmm s tou 4 si mela smulu,ale to se stawa si to určitě oprawis *4* -
mno kdo by ho taky nemiloval *14* ale jak bylo včera 25 tak jsem měla špatnej den a pořád jsem na Michaela myslela *9* a dostala jsem 4 z fyziky ale můžu být ráda protože dvě děcka měli taky čtyřku a jinak zbytek 5 *15* *15* *15* tak jsem šťastná že mám aspoň tu čtyřku *15* *15* *15* -
ja taky pro Maika bych udělala cokoliv ja ho miluji *14* *14* *14* *14* je to moje lasenka -
já jsem pořád v pohodě =) pro Michaela to dělám ráda ♥♥♥
-
-
-
-
-
-
oooooo
ooo ten výraz *15* http://mjjgallery.free.fr/history/t our/scream_tdcau_itc/045.jpg -
-
Re: oooooo
On má ty nejkrásnější výrazy :D .. ♥ -
Hééj zrada .. je to jen do půlky těla *15* -
-
Re: Re: oooooo
ale tak to dole sme už viděli tisíckrát musela přijít změna *15* -
-
Re: Re: Re: oooooo
jo, změna je život... *15* ale v případě Michaela bych neměnila *15* -
-
Re: Re: Re: Re: oooooo
vyměnil by ho tak leda naprostej blb *15* *14*
-
-
-
-
já nevim proč ale mě to přijde srandovní než sexy *15* *15*
-
-
caw
ahojky ahojky ahojky jak se tu máte?
*14* http://www.michaeljackson.com/us/ph otos/omg-sexy-man *14* *14* *15* *14* -
-
Re: caw
jo... a já se mám dobře a ty? *15* *15* *15* -
Re: caw
omg *14* *14* IT is very sexy!! *15* *15* *14* *14* -
-
Re: Re: caw
*14* tj zlatý kalohoty *14* *14* -
-
Re: Re: Re: caw
nejlepčí *15* -
Re: Re: Re: caw