-
holky
holky,nechce se mi ale už musim jít.mějte se!!!! ahooooooj -
-
Re: holky
papa *3*
-
-
moc moc mrtvo
je to vážne mocinky mrtvá stránka a zrovna u majkýho i majký něco uměl oživit tak to snad můžeme oživit taky ne *3* *3* *1* *1* *1* *4* *15* *5* -
yippie!
právě hráli v topstaru blame it on the boogie!! *14* *14* *1* -
MTV
Na MTV dávají pořad HOPE FOR HAITI NOW .. zpívají se tam písničky od různých interpretů .. a jsem si jistá, že kdyby Michael žil, tak tam zpívá taky a určitě by přispěl penězi .. uplně všechny peníze z tohoto pořadu jsou na pomoc Haiti .. nevim, jestli to nějak pomůže, ale alespoň si to zapněte .. za sledovanost jsou taky peníze .. myslím :D .. ale je to opravdu smutný .. je mi těch lidé strašně líto .. doufám, že alespoň teď uznáte, že být čechem má alepoň nějakou výhodu .. -
-
Re: MTV
to je opakování, dávali to i dneska odpoledne na čt 24. Taky si řikám jaký štěstí jsem vlastně měla, že jsem se narodila tady a ne jako třeba dítě v africe. ted o tom zase na čt 24 dávaj reportáž. na novinkách.cz jsem četla nějakej článek a u toho byla fotka nějaké ženy jak leží na lehátku a titulek u toho něco jako: Tato žena právě trpí velkými bolestmi. A já jsem si řikala úplně ježiši kriste, to je hrozný, prostě mě to úplně nutí poslat tu DMS... myslim si, že kdyby každej člověk z celýho, kterej má těch 30 kč by poslal aspon jednu DMS, že by to bylo o hodně lepší. Ted zase ukazovali ty záběry těch křičících a plačících lidí, je to fakt hrozný...
-
-
3 čast
8. Michael, ať se objevil kdekoliv, v pořadu, ve zprávách, v časopise, při předávání cen, vždycky měl dokonalá outfit a prostě musel upoutat pozornost, i kdyby se člověk chtěl koukat stokrát jinam, stejně ho zdravá zvědavost přemohla...co měla na sobě Madonna, každej zapoměl, ale jaký měl MJ kalhoty, kolik opasků, jaký sako, jestli kudrnatý nebo vyžehlený vlasy a pak navíc, když měl třeba ještě klobouk, to věděl každý..nebylo možné si nevšimnout...
9. Protože Michael, když chtěl vyprodat halu, nemusel se pro to nikdy vyslíct... do spodního prádla už vůbec ne!...lidi ho milovali, protože to byl Michael a nemusel se prodávat lacině ve spoďárách jako to dělají dnešní "jakoHvězdy" typu Lady Gaga!...Michaela lidi milovali, protože byl tak svůj, byl to on, a vážil si toho kým je, a nikdy nemusel klesnout tak hluboko, aby se na pódiu válel v podvazkách (což by ani dost dobře nešlo!...upsss!), ukazovat v průsvitných šatech, které jako by neměl, nebo jinak "vystavovat" své "přednosti"...víme všichni, o čem je řeč...( stejně si myslím, že ty uplý kalhoty nosil Michael jen kvůli nám fanouškům, abychom měli po večer na YouTube, co zkoumat!:-)) -
-
Re: 3 čast
uffff,teď jsem to celý dočetla *15* fakt krásný,nádherný....a já nevim co ještě *4* ale neurážej mi lady gaga *3* *15* jako ne že bys neměla s tímhle částečně pravdu *15* ale je milion dalších "hvězd" které to dělají...ale jako jinak to máš fakt nádherě napsaný *3*
P.S: nechce se mi přihlašovat,ale jsem to já *15*
-
-
one more chance
Jejda nevěděl jsem že ONE MORE CHANCE má videoklip http://www.youtube.com/watch?v=uUwv rAbGNH4 -
-
Re: one more chance
noo má *15* *14* -
-
Re: Re: one more chance
A to se zveřejnilo před MIchaelovou *9* smrti *9* nebo po *9* smrti *9* ? -
-
Re: Re: Re: one more chance
až po jeho smrti *15* ten videoklip se nedotočil, protože tam vrthla policie a odvedla Michaela kvůly zneužívání dětí a Mike to pak nechtěl dotočit.. už nevim jak to psali.. no a až někdy před půl rokem to zveřejnili.. *9* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: one more chance
Ti policajti mě nekdy fakt štvou. *16* *16* *9*
-
-
-
-
-
ja
http://www.youtube.com/user/Martink ooooooo1994 -
...
Kenny Ortega odhalil, že na DVD a Blue-ray disku, které plánují vydat na jaře, budou další 2 až 3 hodiny materiálu z příprav koncertů This is it. Dokument zůstane stejný a tento materiál bude extra.
------
Yeaaah *15* *14* -
-
Re: ...
TY VOLE TO SI ZE MĚ DĚLÁŠ PRDEL NE?!?!?!?!?!??!?!?? pardon že to píšu takhle *15* no to je super!!! *14* *14* *14* *14* *14* hey!!!!!!!!!!! yeah!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *15* a ctj ten blue-ray disk? *7* ale ty jo... další 2 hodiny... *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ...
poli: lískni si *15*
simča: ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ *15* -
-
Re: Re: Re: ...
lískni si? nák nejsem v obraze *15* vim že ste to tady nák řešili, ale nwm co to, toto má bejt *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
lískni si = dej si facku *15*
-
-
-
Nevím asi něco jak DVD ... snad .. *15* -
-
Re: Re: Re: ...
No tak je to něco lepšího než DVD lepší kvalita .. Ostřejší obraz ... *15*
-
-
až tři hodiny *15* *15* hééj mohli by ty dvě až tři hodiny dát zas do kin a pak to švihnout oboje na jedno DVD *15*
-
-
-
dobrou noc
Dobrou noc.......krásné sny a tobě taky Michaele *14* *1* *14* *14* *14* -
this is it
woooow, to 2DVD This is it je fakt bomba! Když jsem se na to znova podívala, i na ty bonusy jsem si znovu uvědomila... To by byla show jakou svět prostě nikdy nezažil... A bohužel ani nezažije. Nemyslim si, že někdo udělá něco, co by se This Is It vyrovnalo. Ty všechny efekty, ty kostýmy, pyrotechnika, osvětlení, prostě všechno... Ta show by byla větší než všechny ostatní koncerty Michaela dohromady... Já bych si tak strašně přála, aby stihl aspon ten první koncert. Abysme viděli to, na čem Michael tak tvrdě pracovat, co byla jeho vize. Jeho návrat na podia. This Is It bylo Michael a Michael byl This Is It. A jak tam o něm všichni mluvili s takovou úctou. Tak tam byly záběry z 24. června, tak to na mě bylo moc... -
-
Re: this is it
jj škoda že k tomu vystoupení nedošlo :( jinak jen chci upozornit že soutěž končí 1.2 ale asi to možná ukončím 2.2. ale myslím že to máš v kapse =) -
-
Re: Re: this is it
jj dík za upozornění, já si to taky myslim, ale nechci to zakřiknout *3* *15* -
-
Re: Re: Re: this is it
This is it by byla opravdu pecka.Všech pochybovačům by sklaplo...Nejlepší je když dozpívá they dont care about us a usměje se.Je to takovej ten úsměv podívejt pořád mi to skvěle tančí. *14* Vešlo by to do historie *14*
-
-
-