Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • luciq-dc

heh..

http://foto.osobnosti.cz/michael-ja ckson-360202
    lol jak všichni stejně sou *15*
    • zanesskaaaa

Re: heh..

J-eeee *14* .. to je CUTE *14* *14* *15*
      • eve-lyn

Re: Re: heh..

nojoo krásný *15*
  • můžu?

můžete mi poradit?když se na jeho profilu píše že je i herec,tak kde hrál?myslím že jsem ho viděla včera večer ve filmu:Muži v černém. je to tak? *7*
  • Úcta k MJ

18.5. mi bude dvacet let, o tolik mladší jsem oproti mému idolu a přesto na něj pořád myslim.
    Ale když pročítám vaše vzkazy...
    Před pár minutami jsem se sem přihlásila, ale jinak o téhle stránce vím už dlouho a musím říct, že naprosto souhlasím s angie72. Tady jsem sice nová, ale MJ fandím už 10 let a tohle jsem nikdy nezažila. Myslím to, co se děje tady. Neustále řešit zlatý kalhoty a ... nechci si udělat hned na začátku nepřátele, ale takhle se skutečné fanynky nechovají. Měli bysme vzpomínat na to, jaký byl. Co udělal pro děti a různé nadace. Jak miloval lidi a naši planetu. On nám tu nechal odkaz a v něm bychom měli pokračovat. Tím mu prokážeme úctu a lásku, jakou jsme k němu chovali a stále chováme. Vyhrožovat sebevraždami, to je opravdu trapné. A zaráží mě, že ty úchylné věci řeší holky, které jsou ve věku jeho dětí, které ztratily tátu, kterého milovali a znali. A také se s tím musely vyrovnat a žít dál, aby pokračovaly v tom, co MJ nestihl dokončit. Takže se nad sebou zamyslete a konečně si uděláte pořádek ve své hlavě. Pokud jste alespoň trošku rozumní, tak mi dáte za pravdu. Miluju MJ a chci šířit dál jeho poselství. A považuji za svou povinnost se ho zastat. Určitě by nebyl rád, kdyby věděl, jak se jeho fanynky chovají. Vždycky k nám cítil lásku a úctu a tohle je špatná odplata od vás.
    • torema

Re: Úcta k MJ

Řeknu vám jedno. Bůh vám žehnej. Protože Michael by určitě nechctěl aby jsme se tady takhle hádali. Mějte se tu krásně a studujte , kdo to je Michael Jackson a že mu nebyla lhostejná Planeta a ani jeden človíček pod sluncem. Vím , že nejste v jádru zlí, ale nebudu tady plýtvat svou energií , tu vynaložím někde jinde a účinněji a to pro Michaela a pro Angie. Buď te Šťastni a mějte se rádi.Zbohem. *3* *14*
    • Re: Úcta k MJ

Naprosto souhlasím, příjde mi až úchyln co se to tu děje... MJ je sice idol nás všech, ale proboha lidi vzpamatujte se!!! Psát o sebevraždách, protože už někdo není mezi námi, na to mají jen právo osoby, kterým umřel nekdo, kooho znali... A proboha holky!!! Kolik vám je, že tu píšete o jeho intimních partiích? Proboha! Vždyť se narodil o nějakejch snad 40 let dřív jak vy. Podívejte se na to s nadhledem, je starší jak váš otec... Zaslouží si, aby jsme k němu vzhlíželi, ale pouze jako na osobu, co pro nás toho tolik udělala... On nepatří mezi ty mlaďase, který mají postavenou karieru na vzhledu. Tak proboha ho tak začněte brát!
      • mischicka

Re: Re: Úcta k MJ

Tak hele... sice máte pravdu... ale vy se taky zamyslelete. To ho máte rádi jenom proto co udělal pro naší planetu a pro děti?? JENOM? Podle mě každýho zpěváka musíte mít rádi podle toho jak zpívá. A navíc... on musel vědět z čeho my fanynku budeme šílet když on se obleče do útlých kalhot a zatancuje tak jak tancuje...
        • torema

Re: Re: Re: Úcta k MJ

co to proboha meleš za nesmysly. ato ty nevíš co dokázal Michael Jackson??? Ty asi víš hodně málo o mIchaelovi Jacksonovi ale v tom případě nemáš co dělat na Fan Club Michael Jackson. Proč tedy nejsi u těch jiných.Nevíš nic. Neznáš a nečteš. Co tu tedy děláš???
        • zanesskaaaa

Ty zas pochop, že asi nejsou ten typ fanoušků, co šílí za jeho útlýma zlatýma kalhotama, neřeší co by s ním dělaly v posteli, atd. .. kvůli tomu ty kalhoty nenosil.
          Michael byl nejdokonalejší člověk této planety a proto na něm má každej rád něco jinýho.
        • majka111

tak asi takhle:každý z nás má MJ rád z jiných důvodů, většina z nás asi z toho samého,ale najdou se i ti kteří z jiných,tak se už konečně přestantě hádat!! *8* *3*
      • angie72

Re: Re: Úcta k MJ

A ještě jedna věc. Sebevrazi nepatří nahoru... To jen tak pro informaci... A dnes tady končím. Mám na blogu diskuzi a o dost příjemnějším tématu...

Krásné sny a mějte se krásně...
  • terullka00

:(

ahojky lidi..tak sem tu..jak se máte? u mě nic moc pořád na to musím myslet - 11 měsíců a den a na to že už to bude za chvíli rok.. *9* *9* *9*
  • Výročí úmrti Michaela Jacksona

Me taky moc chybi Michael Jackson,ano je to dneska dva roky co opustil tetno svet skvělý umělec jaký zde kdy byl.Byl to Král Popu,tatínek tří skvělých dětí,a hlavne byl to geniální tanečník,zpěvák.Je v nášem srdci pořád.
  • zuzanka666

show

Čauky.V pátek jsem byla ne show MJ.Byl tam imitátor ten byl fakt skvělej pak dávali MJ klipy a nakonec byly soutěže a já se přihlásila do kvízu a jako jedíná jsem zodpověděla všechny tři otázky.A tak když byly tak lehky.A vyhrála jsem skvěky MJ CD Greatest hits History *14* *15* *14*
    • mrs_jackson

Re: show

Jé to se máš *4* Já mam CD This is it *14* *14* *14*
      • zuzanka666

Re: Re: show

Spíš ty se máš *4* CD This IS IT je lepší *14* A já ho budu mít až za 10let
      • baluska1

Re: Re: show

Mno na netu už je dokonce i DVD...
  • zzj

:)

chteli byste to takhle ?

http://media.photobucket.com/i mage/michael%20jackson/Tholstrup83/ Michael%20Jackson%20-%20Gifs/goldpa ntsanimation105.gif?o=224

nebo takhle ?

http://media.photobucket.com/i mage/michael%20jackson/Tholstrup83/ Michael%20Jackson%20-%20Gifs/gifhis torythrust.gif?o=228

*7* *15*
    • Re: :)

obojí je šukézní *14* ale já radši spíš pomaleji *15* *15* *15* *15*
      • zzj

Re: Re: :)

ja bych taky radeji brala tu druhou !! *14* pekne pomalu a uzit si to !! *15* nez to uspechat a nevedet ktera bije !! *15* *15*
  • terullka00

fotka

http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/62221 *14* tady mu to mocinky slujší!! a ta pusa...áááááá *14* *14* *14* *15* *15* *15*
    • polinka

Re: fotka

je opravdu nezbytně nutné používat výrazy jako "mocinky"? *7*
      A jinak mu to tam fakt moc sluší! *3*
      • terullka00

Re: Re: fotka

vadí ti to?? *7* *15* *15*
        • polinka

Re: Re: Re: fotka

no takovej slovník neni pro mě... *15*
          • terullka00

Re: Re: Re: Re: fotka

pro mě jo *15* *15*
            • terullka00

Re: Re: Re: Re: Re: fotka

*15* *15*
            • polinka

Re: Re: Re: Re: Re: fotka

hm, to vidim.......... *15*
      • thesimsa

Re: Re: fotka

*15* *15*
  • Čusíííík

Ahůůůůůj!!!tak sem se dneska v ústavu(škole) *15* dozvěděla že budeme mít už osumnáctýho prosince volno *15* *15* *1* jupíííí už se těšim *15*
    • dancitko

Re: Čusíííík

mi mame do patku chripkove volno
    • bajush

Re: Čusíííík

dobrý *15* , ale to my máme taky a dokonce máme ředitelský i teď v pátek *15*
      • Re: Re: Čusíííík

tssss *5* nééé jako se máte teda no *15* *15* *15* *15*
  • RE: DÁJA

Máme zřejmě stejné myšlenkové pochody. Nepročítám celou zdejší diskuzi, takže nevím, že M.J. někdo nazval Bohem 2. Já cca přede dvěma dny jsem napsala, že Michael svými skutky tak změnil svět, že to snad dokázal jen Ježíš. Zní to možná nadneseně a pateticky, ale ukažte mi někoho podobného. Mám jeho knihu, jak už jsem zmiňovala, a můžu Ti říct, že se dá číst jen po částech, protože tolik bolestných úvah se nedá vstřebat. Víš, psala jsem Ti o své matce. Mám stejnou zkušenost, jako Tebou zmiňované děti. Proto mi nešlo v duši odpustit. Její smrt jsem nesla těžce,ale ta bolest z dětství zůstávala. Opravdu, až úmrtí Michaela při některé z mých modliteb za něho a za všechny mé známé a příbuzné, jsem pocítila klid. S matkou jsem se ve svých představách objala a přišel smír. Podotýkám, že nejsem křesťanka, mám svého Boha, žádného zprostředkovatele (církev) nepotřebuji, abych JEMU řekla co potřebuji.
    • Pro Aleksu

To je úžasné! Máme stejné zkušenosti. Je příjemné potkat někoho podobného. Takže snad tu nebude v nočních hodinách nikomu vadit, když ještě trochu víc zabrousím do metafyziky.

Jsem přesvědčená, že Michale byl mystik ve smyslu, že měl spojení s Bohem (nebo jestli se slovem Bůh má někdo z čitatelů problém, může nahradit slovem Vesmír apod.). Když jsem ten dokument o něm viděla před lety poprvé, zaujala mě Michaelova čistita a bezelstnost. Taky jsem si všimla, jak když mluvil o tom, jak ho otec bil, podvědomě si sahal vzadu na zátylek. Jsem z tzv. slušné rodiny, ale odmala jsem měla své názory, akže poté, co si o mně máma vymkla zápěstí a přelomila vařečku, vyrobila si "karabáč" z takových těch měděných drátků obalých plastovou bužírkou několikrát propletených jako vánočka - a když se to použije, je to přesně ta elektrizující bolest, která projede až zátylkem. Takže toho, čeho jsem si všímala ve filmu tenkrát, byly tyto spojnice.

Teď když jsem viděla po letech dokument znovu, s nějakou tou zkušeností a cestou asi podobnou té Tvé (hledání moudrosti napříč naboženstvími, Ježíš jako ideál a vzor, bez jakékoliv mé příslušnosti k nějaké církvi) - všimla jsem si té výpovědi o jeho tvorbě na začátku dokumentu. O tom, že to přichází shůry, že se to napíše samo, že tomu člověk nesmí stát v cestě... (Jen pro ty, které děsí pojem mystické spojení s Bohem, vlastně o tomtéž nejspíš hovoří ti, kteří mluvi o automatickém psaní, automatické malbě či vnitřním hlasu...) Jsem ráda, že to cítíš podobně, je to pro mě takové potvrzení shůry, že cesta mých úvah je správná...
      • Re: Pro Aleksu

odpověď 23:29. První stránka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit