Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zuzanka666

CD

Není to náhodou dnes 27let co vyšel Thriller??????? *14* Jinak příští pátek dávají Muži v černém 2 *15* *14*
    • polinka

Re: CD

fakt? a kde a v kolik? *15* *15* *15* *14*
      • zuzanka666

Re: Re: CD

v pátek 11.12 asi nějak po 22 hodině *14*
        • zuzanka666

Re: Re: Re: CD

na Nově
          • polinka

Re: Re: Re: Re: CD

jj dík *3* se budu určitě koukat *15*
            • zuzanka666

Re: Re: Re: Re: Re: CD

já bych se dívala i kvůli sekundě *14*
            • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: CD

Kôli minúte sa na to budete dívať.
              Pozrite sa na to radšej na youtube.
  • polinka

VSZ :D

http://my-angel-michael.blog.cz/100 7/ve-sparu-zavislosti-12-dil
    no po dlouhý době další díl... nenapadá mě nic vtipnýho, co bych k tomu napsala, takže... *15* prostě další díl... *15*
  • Prosba

Ahoj,prosím,nevím jak se jmenuje od M.Jacksona jedna písnička a proto ji nemůžu sehnat,je to ploužák,začíná rytmikou,je tam dost šťerchání a tak..středně pomalá,stoupající melodie,ke konci tam zpívá ve vyšší poloze jakoby druhý hlas,vím,že je to takto obtížné,ale třeba mi někdo pomůže.. dík
    • Re: Prosba

You are not alone? Je to z alba History, poslechni si ji na youtube.com.
      Romana
    • Re: Prosba

ahoj, já bych ti hrozně ráda pomohla ale on má těch ploužáků hodně. Neviděl jsi třeba klip, nebo nemohl by jsi sem dát kus textu? ediný co mě napadá je např. You are not alone, I just can't stop loving you ale on jich má fakt moc *7*
      • Re: Re: Prosba

WILL YOU BE THWERE, asi je to toto.co zhanas,oskusaj si to najst
      • Re: Re: Prosba

a nebo mě jěště napadlo Stranger in Moscow *3*
  • M.J

Proč musel umřít tak brzo a proč zrovna když se chtěl vrátit!!!!I tak nikdy na něj nikdo nebude mit, to co dokazal on nedokaže snad nikdo!!!Michael Jackson je všude známé jméno které má nezapomenutelný člověk !!!! I LOVE MICHAEL JACKSON!!! *9* *14* *4* NIKDY NEZAPOMENEME
  • lina25

Murray

Ten hazjl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§§ *8* *16* *8* *16* *8*
    • lina25

Re: Murray

*hajzl
  • terullka00

co? pa

http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/78210 co mu asi je? *9* hele holky já už musím jít ale možná ještě večer přijdu tak zatim papa *4* a hezký zkouknutí na fotky ode mě *3* *15* ...
    • zzj

Re: co? pa

pp a diky za ty fotky !!! *4*
  • thesimsa

Naposled :D

Takže ještě jednou a naposled: kdo jede na Thriller Dance? *15* (Ptá se i Polinka *15* )
    • zzj

Re: Naposled :D

bouzel nn *9* *9* *9* *9* *9*
    • zanesskaaaa

Jáááá .. nejedu *15*
      • thesimsa

Re: Re: Naposled :D

Ale příští rok jedeš ne ? *15*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Naposled :D

Možná *15* . Je to za dlouho, kdo ví co bude *15* . Ale pokud budu mít odvoz tak jedu *15*
    • baluska1

:D Já..ae nevím jestli nepřijedu pozdě..páč musíme jet s kámoškou budem..a to do PB..a z PB neprv do Prahy..a jestli tam metrem..máme strach abysme to stihly..:( ae jinak jedu
      • thesimsa

Re: Re: Naposled :D

Tak jeďte dřív *15*
        • baluska1

Re: Re: Re: Naposled :D

wžum.. *15* no to by nás nenapadlo si představ..:)
          • Re: Re: Re: Re: Naposled :D

wžum? *15* *15*
  • terinda321

Michael is the beeest!!!

Ahoj, tak ted jsem koukala na ty dvě vydea, co tady kolujou. ¨Když jsem viděla michael jackson a vittiligo, tak mě málem vypadly oči z důlku, protože jsem si za boha nikdy na těch fotkách nevšimla, co měl za ty bílý fleky. To muselo být hrozný sakra, musel trpět. ¨No a potom jeho tátu teda vůbec nemá cenu komentovat, prtože to je teda debil. Na to, že mu umřel syn vypadal teda sakra dobře. Debil.
    • Re: Michael is the beeest!!!

Ahoj kde je to video s Michaelem a to vittigo nemůžu to najít dík...
      • terinda321

Re: Re: Michael is the beeest!!!

Michael Jackson and Vitiligo.
        http://www.youtube.com/watch?v=15 TSEKXXIvI&feature=related
        otec
        http://www.youtube.com/watch?v=XR lAkZOS6b8
  • happyhippo

Rozloučení

Michael Jackson byl osobnost popové hudby. Je pravda, že nikdo jiný, než on neuděla pro hudbu tolik. každý člověk má svůj svět, své dětství a své soukromí. On měl pouze svůj svět. Svět, ve kterém žil se svými dětmi.
    Soufám, že tam nahoře zažívá to, co mu tady dole na zemi chybělo a co v dětství neprožil. Nikdo už ho z ničeho neobviňuje. Stal se svobodným člověkem.Chybíš mi a jsem ráda, že tvá hudba ve mě zanechala mnoho zážitků.
  • kacenka33

Capitan E.O

chtěla jsem se podívat na Capitan E.o ale mám to jenom v angličtině...nemáte k tomu někdo titulky a nebo nemáte to rovnou česky??? pomozte mi prosím...ozvěte se na 381-290-436 a nebo na mail kitty133@seznam.cz...budu moc ráda...děkuju moc! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit